Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar
Bugun ise gec basladim is cikisi da arkadaslarla bulusunca yoldayim ancak donuyorum eve.
Bugun sabah +100gr ciktim. Reglyden dolayi diye dusunuyorum
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Salatalik. Bolca maydonoz
Ara: 1 elma. 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 dilim firinda yapilmis sade sekersiz bal kabagi
Oglen: yarim yt etli lahana yemegi. Salata yagsiz tuzsuz
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 armut
Aksam: yarim yt etli lahana. Salata.

Su: 3 lt ye yakin
Spor: yok

Afiyet olsun. Tum gun cig sebze ve salata yok canim. Onun haricin de guzel menu. Yatana kadar da suyunu artirmaya calisirsan cok iyi olur.
Cnm evet farkındayım. Temizlikte olduğum için menülere pek dikkat edemedim ama en kısa zamanda onlarıda eklicem inş. Birde alışveriş yapmam lazım

Spor su harika menünde çok iyi ama ara yapmamışsın cnm ara olsaydı daha iyi olurdu
Tarcinli sut icebilirsin gece aciktigin da. Kurtaricimiz o bizim. Bir de diyetisyeniz salatalik yemeyi de oneriyor cok acikip yasak bir sey tuketmekten iyidir ustelik salatalik yag yakar diyor.
Tarçını hiiiç sevmem. Yine bir diyetisyen tavsiyesiyle çok tüketip tiksinmiştim. Ama salatalık iyi bir öneri cnm tşk ederim
Slm Sevil . ben Derya. Yasim 32. 14 aylik bir kizim var. Calisiyorum 3 hafta once bitti annelik iznim.
Mrb cnm çok memnun oldum
Bugün niyetliydim o yüzden tek öğün.

18.30

2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah
Salata olsaydı ve pilav yerine bi dilim tam buğday olsaydı daha iyi olurdu cnm allah kabul etsin
Yaa ozur arkadaslar site cok problemli takiliyor mecburen tekrar cevaplamaya basiyorum bazen yoksa kilitleniyor.
Bendede aynısı oluyo
Bence menün iyi. Biraz sebze ve meyve de eklersen on numara olur
En kısa zamanda alışveriş yapmam lazım :)
Ohh afiyet olsun canim ben begendim bu arada hosgeldin :)
Hoşbulduk cnm
Kusursuz
Vay buda kusursuz

Guzel bence menun spord yaparsan daha iyi olur
Evet cnm başlıcam bi iki güne
spor da olsa güzel menü canım afiyet olsun bu arada hoşgeldin
Hoşbuldum cnm sağol
Patates ekmek ikiside kabonhidrat ve akşam diğerleri harika
Afiyet bal şeker olsun, inşallah acıkmazsın :))
Çok açım
Bikaç leblebi 2 fındık iki badem bi kaju
Temizlikteyim şuan kış temizliği 2.3 güne biter ondan sonra başlicam sporada
Genelde erken kalkarım kahvaltıyıda erken yaparım zaten bikaç güne hallederim onuda
Bu ne diyeti çok az değilmi
Hosgeldin sevil. Beraberce birbirimize destek olarak veririz bence.
Hoşbulduk cnm inş öyle olur
Güzel cnm
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Çok güzel cnm
Güzel cnm masal biz senle 9. Takımda beraberdik hatırladım seni

Canim menun genel olarak iyi ama aksama salata eklesen ve suyu artirirsan super olur

Sabah ve öğlen çok az ama akşam çok olmuş
Güzel cnm afiyet olsun

Cok güzel abla ıspanak köftesi nedir
Benim cok sevdigim normal zamanda da yaptigim diyetteyken misafirlerime ikramlik olarak imdadima yetisen diyet borek canim.
Tarifi
1 kg. Ispanak (sadece yapraklari boreklik ince ince dogranacak)
1 sogan(yemeklik dogranacak
3 yumurta
1 paket kabartma tozu
1-1.5 servis kasigi tam bugday unu ve tuz
Ispanaklar yikanip iyice suzuluyor. Ne kadar kurursa o kadar makbul unu daha az istiyor. Hepsi karistirilip yogurulup firin tepsisine hamburger koftesi buyuklugunde konuluyor. Ve onceden isitilmis firinda ispanaklar renk degistirene kadar kizartiliyor. Ayri bir kapta ister domates ister salca ile corba gibi sos yapiliyor. Ve rengi degisen ispanak koftelerinin uzerine yavasca dokuluyor. Suyu cektigin de pismis oluyor. Tadi bol ispanakli boregi andiriyor. Sicagi ayri sogugu ayri guzel bence. Yogurtla servis yapilip afiyetle yeniyor.

Canim aksama bir domates filan ye. Gerisi bence gayet guzel.

18.30

2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Allah kabul etsin canim. Aksamin biraz fazla kh olmus keske salata da yapip yeseydin.
Ozel bir dilegin filan mi var da oruc tuttun canim?

Canim menun genel olarak iyi ama aksama salata eklesen ve suyu artirirsan super olur
Evet cnm öyle yapıcam ama çarşamba alışveriş yapıcam. Eşimin işinden dolayı taşradayız her istediğimde markete veya pazara gidemiyorum. Birde kışlık temizlikteyim pek vaktim olmadı açıkçası

Derya cim kiyamam sana ben grubun en istikrarli en disli rakibine dustun canim. Allah yardimcin olsun. @ormangozlu neredeyse tum takima meydan okuyacak tek basina.
Off ya yenilmek istemiyorum yine sozde bu hafta biraz ekmek yiyecektim artiyi gorunce yanina ugrayamadim ekmegin.

Gecen ay reglydeyken arti cikmistim da bitinve eksi 1. 700 olmustum ya tek temennim oyle olmasi. Degilse gercekten 2 gun actim yani. Bugun de cok dikkat ettim.

menün genel olarak güzel canım ama okula gidip gelme spor sayılmaz ki onu saysak ben her sabah 20 her akşam 20 toplam 40 dakika yürüyorum ama sen hala hasta olduğun için zaten spor da yapma hastalığı arttırıyor çünkü

Iyi cok sukur toparladim ama hala yorgunluk halsizlik var interneti hic sorma sinirlerim zipliyor Bursanin gobeginde 20 gundur internetim yok ya saka gibi ttnet,millet ucra koylerde bile kullaniyor ben merkezde kullanamiyorum
canım ben de bir ilçedeyim ama yani öyle küçücük bir ilçe değil yani ama 1 yıldır internet baglattiramadik alt yapi sorunu varmış binanın gelip yapacaklar ama hala gelecekler 1 senedir
sadece sabah az olmuş onun dışında güzel afiyet olsun

menü güzel..niye öyle oldu ki ya o kadar da sabrettin tartın mi bozuk acaba senin ben bir şüphelendim yani

hımm çok lezzetli gibi duruyor deneyecegim bir gün kahvaltıda da güzel olur bu

Kızlar hergün tartılıyormusunuz? Ben hergün tartılıyorum diyetteyken takıntı olmuş. Sanki tartılmazsam kilo almışım gibi hissediyorum.
o tartılma hepimizde var canım ama tartılmamak için tartiyi kaldırıyorum ortadan da aklım yine de tartıda oluyor haftada 3 kez tartılıyorum en az biri zaten pazartesi biri cuma biri de arada dayanamayıp

hosgeldin canım ben Elif. Daha önce sen bizimle yarıştın mi tanıdık geldi . afiyet olsun suyu arttıralim biraz. Kuruyemis te fıstığı tercih etme çok yağlı karışık yazmışsın ondan dedim tatlım. Sporda olsa süper olurdu.

afiyet olsun bebegim menun güzel bu hafta başka bakliyat yeme olurmu.

18.30

2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

afiyet olsun Allah kabul etsin. Suyu yazmamış sin icersin sanırım.

Menu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
afiyet olsun biraz fazla detoks yapıyorsun gibi geliyor detoksu kilo vermen durunca yapmanda fayda var canım. Kitaba harcamayi bende severim çok iyi yapmışsın olsun beynin doyar midene gerek kalmaz.

afiyet olsun canım suyu arttırsak güzel olurdu. Spor çok iyi çikolata nasıl bi çikolata heryerde bulunuyor mu?

afiyet olsun abla.

afiyet olsun hem patates hem ekmek akşam öğün ünde çok karbonhidrat olmuş sankim. Afiyet olsun.

afiyet olsun şekerim balık günü olmuş bugün sporda perfect gelsin eksiler.

tatlım buraya geliş tarihin geliş kilon ve hedefin önemli bizim için. Yazarsan iyi olur.

afiyet olsun canım. Bezelye ne kadar. Biliyorsun karbonhidrat miktarı önemli gerçi gün içinde karbon miktarın az.

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
afiyet olsun canım.

ben sevmiyorum ama dene istersen yağını iyice süz.

afiyet olsun canımcım. Bugün herkes kuru fasulye yemiş

Cok guzel gecmis derya cim. Simdi konustuk yeni cikti henuz gelmedi.
Ay hadi güzel geçmesine sevindim. Çok geç çıkmış işten neden acaba?

yaşasın meyve. Afiyet olsun canım menun güzel.

Sabah ve öğlen çok az ama akşam çok olmuş

Güzel cnm afiyet olsun
sabahları çok iştahsızim canım ya.

Kızlar hergün tartılıyormusunuz? Ben hergün tartılıyorum diyetteyken takıntı olmuş. Sanki tartılmazsam kilo almışım gibi hissediyorum.
ben tartılmıyorum hastalık gibi oluyor hergün tartılmak.

sabah yiyemiyorum ya buda benim kötü huyum halbuki sıkı bir kahvaltıya akşam daha az yenir.

Menünü beğendim ben. Ay uzun zamandır lahana yemedim aklıma geldi şimdi. Çok severim ben :)

Bezelyeyi 120 gr kadar yedim. Kalori olarak baktım aslında da 100kcal çıktı. Ben de çok sevdiğim için yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…