- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
çok sağlıklı ve güzelCok gec oldu arkadaslar ama gecmisi bitireyim derken bu saat oldu. Menum
07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 ispanak koftesi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 8 badem
13.00 1kepce tarhana corbasi
yogurtlu ispanak sal. (Dun kofte yaparken yapraklarini kullandigim ispanaktan kalanlari haslamistim)
14.30 1 fincan turk kahvesi
16.00 1 dl. Etimek
1 bard. Ayran
17.30 1 cupra baligi (firin da)
Salata
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
20 dk. Yuruyus
güzel menü canımherkese günaydın. dün karbonhidrat almamaya çalıştım ama akşam çorbada patladı bu durum
sabah 2haşlanmış yumurta bol yeşillik 4 yeşil zeytin 100 gr peynir 2 adet ceviz
öğlen 3 köfte salata
ara 1 elma 1 mandalina
akşam yoğurt çorba 1 adet haşlanmış but salata
su 2 litre
spora halim yoktu 5 dk ısınma+40 squat+100 mekik
kızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba
düğüne bir ay kala otomatik kilo veriyon zaten şahsen ben erimiştimkızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba
düğüne bir ay kala otomatik kilo veriyon zaten şahsen ben erimiştim
Evet abla ya kh bombası bugün ekmek yemeyeceğim ama Öğlen dengeleyeceğim cumaya - çıkmak istiyorumOf senacim sirf kh olmus menun. Ogle corba bulgur pilavi ekmek bunlarin ucu de ekmek katagorisin de bir de yanina salata yemeyerek daha kotu etmissin. Aksam da benzer hata patates ve ekmek yine ekmek ekmek olmus canim. Patates yemegi 1 yemek tabagi ustelik.
düğüne bir ay kala otomatik kilo veriyon zaten şahsen ben erimiştim
ben şişman gelin oldum. 85 kiloydum. hiç de kilo veremedim ya.. pek telaşlı bir gelin olmadım sanırım. şimdi olsa, ben deamsterdam12 gibi zayıflamak isterdim.. aklım 5 karış havadaymış sanırım..
Hilal gecmis olsun canim ya gördüm hasta olmussunuz kizinla nasilsiniz simdi. Ama bak cok sagliksiz beslendin hep soyledik dikkat et kendine ya bundan sonra ara ögünlerine mandalina ceviz falan gibi saglikli seyler ekle ve nolur normal yemekler ye öğün atlamaGünaydın kızlar uyandım bi duş aldım belki iyi gelir diye kahvaltı yapıp evi toparlicam anca hazırlanırim ara ara girmeye calsiicam
Herkes ayni seyi diyor ya evlensem mi napsamdüğüne bir ay kala otomatik kilo veriyon zaten şahsen ben erimiştim
Selam, umarim hedef kilona ulasirken takimca yan yana oluruz. Takim değişikliği serbest mi bilmiyorum kurallar acisindan ama birinci takim zaten bizim kardes takimimiz. Kaptanimiz "berilceee" etiketleyerek bir ona sorabilirsin.kızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba
Anliyorum seni, yalniz degilsin. Biraz kilo vermek hepimiz açısından ozguven arttiricihemde çok istiyorum..güzel bir düğün planlıyoruz inşallah.sonrasında çok güzel bir balayı..içim rahat gitmek istiyorum.kendimle barışmayı istiyorum en çokta..çünkü sinirlerimi çok yıprattım sırf şu kilo sorunu yüzünden.başarmalıyım artık ..
Ne güzel motive olmussun canim tebrikler bu konuda, mandalinayi suyunu simmak yerine yeseydin keske hem posasini almis olurdun.Benik detoks dün bitti gerci araya hep mandalina armut yemistim bu sefer tam yapmadim ama gene kalorisi dusuk oldu en azndan. Sabah çok guzel bi kahvalti yaptim usenmeyip kendime mandalina sıktım sekersiz meyve suyu olarak onu ictim grip havası tam vitamin olsun hasta olmamam lazim :)
Anliyorum seni, yalniz degilsin. Biraz kilo vermek hepimiz açısından ozguven arttirici
merhaba canım düğüne az kalmışkızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?