Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sağlıklı ve güzel

güzel menü canım

kızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba

canımmm

düğüne bir ay kala otomatik kilo veriyon zaten şahsen ben erimiştim

Evet abla ya kh bombası bugün ekmek yemeyeceğim ama Öğlen dengeleyeceğim cumaya - çıkmak istiyorum

kızlarım dünki menümü paylaşmadım;

önce onu yazayım;

sabah; 1 bardak badem sütü, yanına 6 medine hurması ( sözde hurma detoksu yapıyorum ama yalan :) )
öğlen; 5 şiş ciğer, ama yani 5 diyince siz şimdi kocaaaman düşüneceksiniz, normal çöp şiş tarzında ( ayrıca yağlarını da çıkardım, kalır geriye 4 şiş), salata, pişmiş soğan az, 1 bardak şalgam, 2 dilim lavaş ( lavaş da kağıt gibi inceydi, büyüklükleri avcum kadar)
akşam; 1 tabak haşlanmış karnabahar, brokoli, 3 yk yoğurt, 2 yk patlıcan ezme

su;3,5 lt
spor; yok ( konser vardı)

bugün sabah da, badem sütüne chia attım puding yapayım diye, içine kuru kayısı ve tarçın koydum da, ben sanırım yanlış yapıyorum ya, yiyemedim kendisini.. yarısını bıraktım..

ben şişman gelin oldum. 85 kiloydum. hiç de kilo veremedim ya.. pek telaşlı bir gelin olmadım sanırım. şimdi olsa, ben de amsterdam12 gibi zayıflamak isterdim.. aklım 5 karış havadaymış sanırım..

hemde çok istiyorum..güzel bir düğün planlıyoruz inşallah.sonrasında çok güzel bir balayı..içim rahat gitmek istiyorum.kendimle barışmayı istiyorum en çokta..çünkü sinirlerimi çok yıprattım sırf şu kilo sorunu yüzünden.başarmalıyım artık ..

Günaydın kızlar uyandım bi duş aldım belki iyi gelir diye kahvaltı yapıp evi toparlicam anca hazırlanırim ara ara girmeye calsiicam
Hilal gecmis olsun canim ya gördüm hasta olmussunuz kizinla nasilsiniz simdi. Ama bak cok sagliksiz beslendin hep soyledik dikkat et kendine ya bundan sonra ara ögünlerine mandalina ceviz falan gibi saglikli seyler ekle ve nolur normal yemekler ye öğün atlama

Herkes ayni seyi diyor ya evlensem mi napsam

Benik detoks dün bitti gerci araya hep mandalina armut yemistim bu sefer tam yapmadim ama gene kalorisi dusuk oldu en azndan. Sabah çok guzel bi kahvalti yaptim usenmeyip kendime mandalina sıktım sekersiz meyve suyu olarak onu ictim grip havası tam vitamin olsun hasta olmamam lazim :)

Selam, umarim hedef kilona ulasirken takimca yan yana oluruz. Takim değişikliği serbest mi bilmiyorum kurallar acisindan ama birinci takim zaten bizim kardes takimimiz. Kaptanimiz "berilceee" etiketleyerek bir ona sorabilirsin.

Anliyorum seni, yalniz degilsin. Biraz kilo vermek hepimiz açısından ozguven arttirici

Ne güzel motive olmussun canim tebrikler bu konuda, mandalinayi suyunu simmak yerine yeseydin keske hem posasini almis olurdun.

merhaba canım düğüne az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…