bir zararı var mı bende bilmiyorum açıkçası ben pek yemiyorum aklıma gelmişken yarın yapayım bariyav ben geceden koydum sütün içine, meyvesini de doğradım, yattım uyudum.. sabaha da aldım geldim işe..ben yapamıyorum galiba ya..
bir de çok ciha koyuyorum katı olsun diye, bu kadar chia tüketmek doğru mu? chia hakkında gelişmiş pek bilgim yok.
benim koca ciğer yemiyor, ondan dışarda ne zaman iyi bir yerde denk gelsem, bildiğin atlıyorum. çok seviyorum.. off of..
canım düzeni oturtursan 20 kilo verilir ama ne kadar verirsen o kardır bence öyle bak bir de kendine haftalık hedefler koy bence vereceğin sadece o kadarmıiş gibi düşün verdiğin her kiloyu son 1 kilonmuş gibi ver bu ders çalışırkende geçerli ünv. de çalışmam gereken bir sürü şey olurdu ya hep ya hiç mantığına sahiptim bi aralar çok stres olurdum nasıl yetişicek diye o zamanki erkek arkım şimdiki eşimde sağolsun bana bu yöntemi öğretti önüme sadece o gün çalışacağım şeyleri alırdım geri kalanı kaldırırdım böyle böyle bi bakardım sınavdan önce herşeyi çoktan çalışmışım yani 20 kg vericekmişsin gibi değil de bu hafta 1 kilo verecekmişsin diye düşün bende 55 e nasıl düşeceğim diye bunalıyorum bazen sonra hedefleri küçültüyorum bunu bence bi dene
öncelikle kararlı olacaksın çünkü zaman kısıtlı sabah kahvaltılarında bol bol maydanoz ye ödem tutma şansın yok akşam yemeklerinden sonra mısır püskülü çayı iç sabahları iki yumurta ile kahvaltı et ben bunları instagramdan bir spor hocasından öğrendim ve deli gibi spor yap ketojen beslen karatay tarzı başkası zor canım
sağol canım deneyeyim.kahvaltı yerine genelde sütlü kahve içiyorum ben.bir de çay içerken şeker atıyorum halaa.ne yaptıysam bunu bırakamadım.mısır püsküllü çay cidden ödem attırıyor daha önce denemiştim.
protein ağırlıklı beslenirsem ve kaçamak yapmazsam olur sanırım.en önemlisi karar vermek tabi.
halledeceğini biliyorum.. çabuk kilo verebildiğini de biliyorum.. sadece başlaman lazım..
Gunaydin canim.Günaydın hanımlar
Anlamadim nasil takimdan mi cikicaksin. Neden.Evet abla ya kh bombası bugün ekmek yemeyeceğim ama Öğlen dengeleyeceğim cumaya - çıkmak istiyorum
cumaya eksi çıkma istiyorum demek istemişAnlamadim nasil takimdan mi cikicaksin. Neden.
çay içerken şeker atma kuru meyve ye, onun dışında kahvaltı mutlaka yap yoksa akşam yemeğine patlarsın çok yersinsağol canım deneyeyim.kahvaltı yerine genelde sütlü kahve içiyorum ben.bir de çay içerken şeker atıyorum halaa.ne yaptıysam bunu bırakamadım.mısır püsküllü çay cidden ödem attırıyor daha önce denemiştim.
protein ağırlıklı beslenirsem ve kaçamak yapmazsam olur sanırım.en önemlisi karar vermek tabi.
Ses istiyorsun yani,kızlar selam..şu anda 1.takımdayım..ama bu takım benim diyete başladığım ve 20 kg dan fazla verdiğim ilk takımdı..sonrasında takımda kimse kalmadı dağılınca bende haliyle takım değiştirmek zorunda kalmıştım..şu an kendi takımım çok sessiz..5 ay sonra düğünüm var ve yeme bozukluğuyla savaşıyorum..bir yandan terapiye gidiyorum..bir yandan düğün işleri derken...motivasyonumu aşırı kaybettim..bu takımında uğuruna inanıyorum..eğer takımda bana da yeriniz varsa sizinle yarışmayı çok isterim...sizin takıma geçebilir miyim acaba
Iyi yapmissin canim. Grip olman hem derslerini hem de kilo vermeni daha cok sekteye ugratir.Benik detoks dün bitti gerci araya hep mandalina armut yemistim bu sefer tam yapmadim ama gene kalorisi dusuk oldu en azndan. Sabah çok guzel bi kahvalti yaptim usenmeyip kendime mandalina sıktım sekersiz meyve suyu olarak onu ictim grip havası tam vitamin olsun hasta olmamam lazim :)
Insallah canim.Akşama girip menumu yazamazsam yarın mutlaka yazarım kaçamak yapmiyorum merak etmeyin takima guzel bi eksi gelecek insallah :)
Cook gecmis olsun canimMerhaba kızlar giremedim 3 gündür grip olduk fena şekilde kızımla yatıyoruz fırsat buldukça bu hafta serum haftası oldu benim için ağır atlatiyorum bu sefer tam da düğün üstü yarın kına var nasıl olacak bilmiyorum güçsüzüm yorgunum diyet yaptığım için vücudum çok halsiz kalmış dünden beri sadece yoğurt çorbası içiyorum midemi ancak bastırıyor hem ben hep kızım hanginize bakayım şaşırdım dün aşı vardı birde o eklendi 3 gecedir uyku uyutmuyor dinlenemedigim içinde kolay atlatacak gibi durmuyor cuma günü düğün yemeği yapicam toparlanmam lazım bugün yata yata temizlik yapıyorum resmen umarım ez zaman da toparladım geçmişin bir kısmını okudum ama telefona bakacak gözüm yok inanın kusuruma bakmayın bugünden itibaren menü paylaşırım inşallah pazartesi 700 gr kadar atriydiim bakalım cuma ne olacak sonuç
Afiyet olsun canim gayet guzel. Nutellayi alma eve bence ne sana ne de cocuklara.Menümüde şuraya bırakayım
Sabah 7.30
Büyük bardak su 1 ceviz
Saat 8.00
Bi kk beyaz peynir
2 zeytin
1.5 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Domates biber
Saat 11.00
Dayanamadım1 çay kaşığı nutella
Saat 14.00
Bi kase yoğurt
1 dilim çavdar
5 zeytin
Saat 15.30
Şekersiz sütlü kahve
Saat 18.00
Bi kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı z y taze fasulye kurusu kavurması yoğurtla beraber
Salata
Bi dilimin 3 te 1 i kadar çavdar
Saat 8 gibi yeşilçay ve 2 tane gün kurusu yerim
Su 2.5 lt
Spor yok ama yarın başlıyorum bugün temizliğimi bitirdim ve çok yoruldum
Spor da menu de super canimbugün e yemişim bir yazayım bakalım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 çatal reçel
domates ve biber
Ara 10.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
Öğlen 12.30
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
salata
Ara 15.00 yarım paket eti form
Akşam 17.30
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
salata
1.5 litreyi geçti daha da içerim yatana kadar
spor yarim saat eliptik ve yarim saat tempolu yürüyüş
Sabah peynir biraz fazla olmus gibi canim. Ama ben de cok yerim peyniri tok tutuyor.Menüm,
08,35
Bir yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
1 üçgen karper peynir
Çeyrek domate
Yarım salatalık
1 dilim tt ekmek
12.30
5 fındık
17,35
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
4-5 dal marul
Dereotu- yeşil soğan
1 lt normal su
Yemekten sonra 1,5 lt zerdeçallı zencefilli tarçınlı su içerim nasipse.
21.00 da spor yaparım nasipse.
Cok guzel dikkat etmisdin canim. Ins cumaya guzel bir eksin olur.Benim bugünkü menüm, kahvaltı haric hep okulda yedim.
Kahvalti: haşlanmış yumurta, cay, domates, 1kk light peynir
Ara: yeşil çay, 2 kuru erik
Öğle: 1kase yogurt, salatalik, yarım haşlanmış patates
Ara: türk kahvesi, 1 tane biscotti
Aksam: haşlanmış patatesin diger yarisi, yine haslanmis yumurta, 1salatalik
Az.once de cay bardaginda sütlü nescafe, yarim muz
Sabah okula yürüdüm (30 dk) . Dönüşte de eve yürüdüm
Suyu yatana kadar 3lt tamamlarim
Aksam en azindan coregin yanina yogurt ve salatalik filan ekleseydin canimSelam hatunlar karman çorman menumu yazayım size başta beril abla olmak üzere beni bi iyi haşlayın
Sabah
Yarım domates
Yarım havuç
Yarım dil.ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
Aksam
Ay coregi
1.5 lt su
Spor.ev temizliği ve kol.calismaya çalıştım
Hastaliktanmidir ne bi bosvermislik oldu acil kendime gelmem gerek yarın ve bir sonraki gün detoks yapmayı düşünüyorum ayran detoksu ise yararmi acaba artı gelmek istemiyorum 100 de olsa eksi olsun
Menu de spor da super canimBende yazayım menümü
Saat 8
1 kk peynir
2 ceviz
Saat 11:30
Yarım elma
Yarım dilim tam buğday
1 kk peynir
Saat 17:30
1 tane Norveç uskumru ızgara
Salata
2 dilim tam bugday
1 bardak erik suyu ev yapımı az şekerli.
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?