Aferin hilal cim daha ne kadar sagliksiz beslenebilirsin ve buna daha ne ladar devam edicen cok merak ediyorum. Yavruna da kiyamam annesi boyle sagliksiz beslenip hasta olunca o da hasta olur tabi. Yapma canim benim bir ara duzeltir gibi olmustun menuleriniSelam hatunlar karman çorman menumu yazayım size başta beril abla olmak üzere beni bi iyi haşlayın
Sabah
Yarım domates
Yarım havuç
Yarım dil.ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
Aksam
Ay coregi
1.5 lt su
Spor.ev temizliği ve kol.calismaya çalıştım
Hastaliktanmidir ne bi bosvermislik oldu acil kendime gelmem gerek yarın ve bir sonraki gün detoks yapmayı düşünüyorum ayran detoksu ise yararmi acaba artı gelmek istemiyorum 100 de olsa eksi olsun
Afiyet olsun elif im menun guzel ama erik suyunu aksam birakmasan mi diyorum.Bende yazayım menümü
Saat 8
1 kk peynir
2 ceviz
Saat 11:30
Yarım elma
Yarım dilim tam buğday
1 kk peynir
Saat 17:30
1 tane Norveç uskumru ızgara
Salata
2 dilim tam bugday
1 bardak erik suyu ev yapımı az şekerli.
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş.
Of senacim sirf kh olmus menun. Ogle corba bulgur pilavi ekmek bunlarin ucu de ekmek katagorisin de bir de yanina salata yemeyerek daha kotu etmissin. Aksam da benzer hata patates ve ekmek yine ekmek ekmek olmus canim. Patates yemegi 1 yemek tabagi ustelik.Menüm
07.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 dl kepek ekmeği,1 Su brd süt
13.00
1 kepçe domates çorbası, 3 yk bulgur pilavı, 1 dl ekmek, elim kadar tavuk haşlama, 1 Su brd ayran
19.00
1 yt etli patates yemeği, 1 tane kornişon turşusu, 1 yt salata, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Su 2 lt daha içerim
Yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum sabahlayacağım galiba menülerinize yorum yapacağım Ara verip girdikçe herkese hayırlı akşamlar
Bende eski gruptan bi arkadaşın tarifiyle ypmıştım ama 3 gün boyunca sürekli onu yemek çok kötü bide ben yoğurdu ve ayranı tuzsuz tüketemeyen biriyim. Sadece yemeğin yanında yersem tuzsuz olarak tüketebilirm. Çok kötü olmuştum heleki 3. Günü neredeyse hiç yiyememiştim.biz de burada ki tarifle yaptık elifin tarifiydi 4 der yemek kaşığı nohut mercimek ve yarma yatım litre yoğurt sulandırip ayran yapıp doktuyduk tuz yok yağ yok ama senin kini yapicam yarın bide karnabahar yapıyım hazır dolap ta yemek olsun
Ayyy sorma gel gör şuan salonın halini çıldırasın gelir. Oğlum darmadağın etmiş ben mutfaktayken. Hiç temizlik yapmış gibi hissetmiyorumAfiyet olsun sevilumut. Ellerine saglik. Ne guzel tertemiz olmustur.
Ilahi gece gece cok guldum. Bence elif biliyordu canim menun de ne isi var diye soruyor.markette var canım tadellenin paketi gri renk
Kiyamam yaaa.Bende eski gruptan bi arkadaşın tarifiyle ypmıştım ama 3 gün boyunca sürekli onu yemek çok kötü bide ben yoğurdu ve ayranı tuzsuz tüketemeyen biriyim. Sadece yemeğin yanında yersem tuzsuz olarak tüketebilirm. Çok kötü olmuştum heleki 3. Günü neredeyse hiç yiyememiştim.
Ayyy sorma gel gör şuan salonın halini çıldırasın gelir. Oğlum darmadağın etmiş ben mutfaktayken. Hiç temizlik yapmış gibi hissetmiyorum
Iyi geceler canim.Ben yatıyorum kızlar. Yarın sabah erkenden pazara gidicem kendime tazecik yeşillikler alıcam oh mis gibi özlemişim kış salatasını. Öğlen uğrarım yanınıza.
Afiyet olsun Menulerin yorumlamakta zorluyor beni. Bilemedim patates kizartmasi findik fistik. Sporun guzel en azindan onu soyleyebilirim.17.10.2017
08:00
1 çb fındık fıstık, 3 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak patlıcan yemeği, 2 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul
18:30
1 sb yoğurt, 3 fıstık
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik sabah
35 dk eliptik akşam
Kilo almaya calisiyosan super menu(biraz acimasiz yorum oldu ama dost aci soylermis. Senin cumayi merak etmeye basladim. Galiba berilcim canim kaptanim beni ve 55 olmakistiyorum'u öpüp de basina koyacak
Afiyet olsun canim. Menun guzel. Bir tek karniyarik kizartma olmadigini umuyorum.bugünkü yediklerim
sabah 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
ara 1 finca ıhlamur 1 kuru kayısı
öğle 1 kase şehriye çorbası 2 köfte
ara 1 elma 1 fincan sütlü kahve 1 avuç kabak çekşrdeği ve leblebi
aksam tavuklu salata 1 yk pilav 1 yk karnıyarık yoğurtlu patlıcan salatası mevsim salata
su 3 lt
spor 45 dk yürüyüş
Iyi geceler canim. Keske.iyi geceler kizlar, yarin görüşürüzkeşke şöyle elektrotlar baglasalar bize uyurken ayni zamanda da pasif spor yapsak di mi :))
Geldim canim. Bu gun misafirlerimiz vardi ogle onlar daha gitmeden aksama yengem ve yegenim geldi laf muhabbet butun gun giremedim. Bu gece burda kalacaklar ama yattilar ben de yatakta bu gun neler olmus grupta bakip oyle uyuyum dedim.@DeryaOnDiet ve @berilceee nerelerdesiniz hic sesiniz çıkmıyor ve deZen71 . sen de yoksun ortalarda bugün
Iyi geceler canim.iyi geceler hatunlar
Yaniliyorsun hilalcim hele ki glifor kullaniyorsan ozellikle diyetisyene gitmen ve 3 ana ogun + verdigi sayida ara ogunlerin olmali.Glifor kullanıyorum canım insülin direnci için ama diyetisyene gitmek istemiyorum sebebi de hayatım boyunca o listeye uyamicagimi biliyorum bu yüzden kendim yapiyim dedim şunu farkettim 3 4 gün buraya giremedim daha çok azdı açlık hissi burasız olmuyor
abla ben zaten öyle her zaman içen biri değilim su goturmemisim içeyim dedim kendimiz yaptık şekeri eser miktarda. Yinede dikkat ederim.Afiyet olsun elif im menun guzel ama erik suyunu aksam birakmasan mi diyorum.
annesi o minik kuzu büyüyecek ve evi dağıtacak biri olsun isteyeceksin birak dağınık kalsın sırf yeniden dağıtsin hoşuna gidiyor diye günde 10 kez topluyorum oyuncakları. Takma kafana.Bende eski gruptan bi arkadaşın tarifiyle ypmıştım ama 3 gün boyunca sürekli onu yemek çok kötü bide ben yoğurdu ve ayranı tuzsuz tüketemeyen biriyim. Sadece yemeğin yanında yersem tuzsuz olarak tüketebilirm. Çok kötü olmuştum heleki 3. Günü neredeyse hiç yiyememiştim.
Ayyy sorma gel gör şuan salonın halini çıldırasın gelir. Oğlum darmadağın etmiş ben mutfaktayken. Hiç temizlik yapmış gibi hissetmiyorum
Yok abla bilmiyordum inan benim kuzular a alırım diye şettiydimIlahi gece gece cok guldum. Bence elif biliyordu canim menun de ne isi var diye soruyor.
Aa diyette diye sordun zannettim.abla ben zaten öyle her zaman içen biri değilim su goturmemisim içeyim dedim kendimiz yaptık şekeri eser miktarda. Yinede dikkat ederim.
annesi o minik kuzu büyüyecek ve evi dağıtacak biri olsun isteyeceksin birak dağınık kalsın sırf yeniden dağıtsin hoşuna gidiyor diye günde 10 kez topluyorum oyuncakları. Takma kafana.
Yok abla bilmiyordum inan benim kuzular a alırım diye şettiydimmalum büyük oğlan şekerin sınırında gerçi çok çikolataci çocuklar değiller ama isterseler alırım.
Cok iyiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?