Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aferin hilal cim daha ne kadar sagliksiz beslenebilirsin ve buna daha ne ladar devam edicen cok merak ediyorum. Yavruna da kiyamam annesi boyle sagliksiz beslenip hasta olunca o da hasta olur tabi. Yapma canim benim bir ara duzeltir gibi olmustun menulerini

Afiyet olsun elif im menun guzel ama erik suyunu aksam birakmasan mi diyorum.

Of senacim sirf kh olmus menun. Ogle corba bulgur pilavi ekmek bunlarin ucu de ekmek katagorisin de bir de yanina salata yemeyerek daha kotu etmissin. Aksam da benzer hata patates ve ekmek yine ekmek ekmek olmus canim. Patates yemegi 1 yemek tabagi ustelik.

Bende eski gruptan bi arkadaşın tarifiyle ypmıştım ama 3 gün boyunca sürekli onu yemek çok kötü bide ben yoğurdu ve ayranı tuzsuz tüketemeyen biriyim. Sadece yemeğin yanında yersem tuzsuz olarak tüketebilirm. Çok kötü olmuştum heleki 3. Günü neredeyse hiç yiyememiştim.
Afiyet olsun sevilumut. Ellerine saglik. Ne guzel tertemiz olmustur.
Ayyy sorma gel gör şuan salonın halini çıldırasın gelir. Oğlum darmadağın etmiş ben mutfaktayken. Hiç temizlik yapmış gibi hissetmiyorum

Ben yatıyorum kızlar. Yarın sabah erkenden pazara gidicem kendime tazecik yeşillikler alıcam oh mis gibi özlemişim kış salatasını. Öğlen uğrarım yanınıza.

Kiyamam yaaa.

Afiyet olsun Menulerin yorumlamakta zorluyor beni. Bilemedim patates kizartmasi findik fistik. Sporun guzel en azindan onu soyleyebilirim.

Kilo almaya calisiyosan super menu (biraz acimasiz yorum oldu ama dost aci soylermis. Senin cumayi merak etmeye basladim. Galiba berilcim canim kaptanim beni ve 55 olmakistiyorum'u öpüp de basina koyacak

Afiyet olsun canim. Menun guzel. Bir tek karniyarik kizartma olmadigini umuyorum.

@DeryaOnDiet ve @berilceee nerelerdesiniz hic sesiniz çıkmıyor ve de Zen71 . sen de yoksun ortalarda bugün
Geldim canim. Bu gun misafirlerimiz vardi ogle onlar daha gitmeden aksama yengem ve yegenim geldi laf muhabbet butun gun giremedim. Bu gece burda kalacaklar ama yattilar ben de yatakta bu gun neler olmus grupta bakip oyle uyuyum dedim.

Yaniliyorsun hilalcim hele ki glifor kullaniyorsan ozellikle diyetisyene gitmen ve 3 ana ogun + verdigi sayida ara ogunlerin olmali.

Afiyet olsun elif im menun guzel ama erik suyunu aksam birakmasan mi diyorum.
abla ben zaten öyle her zaman içen biri değilim su goturmemisim içeyim dedim kendimiz yaptık şekeri eser miktarda. Yinede dikkat ederim.

annesi o minik kuzu büyüyecek ve evi dağıtacak biri olsun isteyeceksin birak dağınık kalsın sırf yeniden dağıtsin hoşuna gidiyor diye günde 10 kez topluyorum oyuncakları. Takma kafana.

Ilahi gece gece cok guldum. Bence elif biliyordu canim menun de ne isi var diye soruyor.
Yok abla bilmiyordum inan benim kuzular a alırım diye şettiydim malum büyük oğlan şekerin sınırında gerçi çok çikolataci çocuklar değiller ama isterseler alırım.

Cok gec oldu arkadaslar ama gecmisi bitireyim derken bu saat oldu. Menum

07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 ispanak koftesi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 17 uzum 8 badem
13.00 1kepce tarhana corbasi
yogurtlu ispanak sal. (Dun kofte yaparken yapraklarini kullandigim ispanaktan kalanlari haslamistim)
14.30 1 fincan turk kahvesi
16.00 1 dl. Etimek
1 bard. Ayran
17.30 1 cupra baligi (firin da)
Salata
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.
20 dk. Yuruyus

Aa diyette diye sordun zannettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…