Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesinlikle istemiyorum dadiğim halde işyerinde elime zorla baklava tutuşturdular, yedim mi, hayır, yanımdan geçen üç beş kişiye ikram ettim, biri kabul etti ve yedi gitti, ohh be
bana çikileta verdiler çekmeceye attım gelen birine vereceğim

Ekmek vücuda gitti ve basit şeker olarak işlem gördü ya canım, vücut daha da basit şeker gönder diyor sana, biraz bekleyebilirsen geçecektir tatlı isteğin, ancak alıştırırsan hep isteyecek, ani şeker yükselmesi ve düşmeleriyle seni hep sağlıksız beslenmeye itecektir, benim bildiğim bu kuzum

Kesinlikle istemiyorum dadiğim halde işyerinde elime zorla baklava tutuşturdular, yedim mi, hayır, yanımdan geçen üç beş kişiye ikram ettim, biri kabul etti ve yedi gitti, ohh be

aman ne güzel.. ben de hiç almayayım demiyorum. masama koyup başkalarına ikram ediyorum..

haklısın, yedikçe yemek ister vücut. ondan diyorlar ya hiç yemeyince belli bir süre sonra istemiyor diye.. mantığı kurdum.. :) teşekkürler süperman..

Dikkat etmek lazım, şahsen cuma günü ipimi çekmek isteyen arkadaşlarım olduğunu düşünüyorum

annem aradı, kızım spora gitmesen olur mu bu akşam diyor, kardeşim de hasta ilgilenmesi lazım, ama araya almış, neden çünkü aşure yapacakmış yardım et diyor, ayrıca kuru fasülye yaptım bizde yemek yersiniz diyor..

ah anam canım anam ne diyeyim ben şimdi. mecbur yardıma gidicem.. allahtan sabah az da olsa sporumu yapmıştım :)

Afiyet olsun canim. Chiayi hazirladiktan sonra en iyisi bir iki kere saatte bir filan karistirmak degilse topak kalabilir.

Ne guzel canim iyiki sabah yapmissin sporunu.

aynen bende..özellikle evdekiler bıktı benden.ya zayıfla ya da kabul et sus diyorlar :)
Slm canim Derya ben. Hayir kabul etme. Kilon gercekten gelinlik giymek icin fazla. Dikkat edersen verirsin dedigin gibi balayinda da cok rahat edersin.

60 kg ile gelin olmayı istiyorum.evet sanırım bayağı acil zayıflamam gerek.başıma ne geldiyse aşırı sosyal olmaktan geldi..eve mi kapansam ne yapsam.iyice bunalıma girerim artık :)
60 olmadi 65 olur. Ama en az 10 12ver canim. Ins dugunun de balayin da dusundugunden bile guzel olur

istanbul iki adım cidden gelir sopalarım.

bunun adı aç gözlüluk olabilirmi ya insanın canının çikolata istemesi nasıl birşey çok merak ediyorum eşimin de çikolata krizleri var nasıl ya iraden nerde diyorum. Alır yani saat 3 olsun canı istesin gider alır. Hayatım canın istediğinde onu reddet ve bunun hazzini birkaç saat sonra çikolatayi unuttugunda yaşa lütfen.

canım lütfen sakin ol. Bu iş senin beyninde bitiyor ya kaçamak yapıp sonu gelmeyen kaçamaklar a devam edersin yada beynini ben onu istemiyorum diye ikna edersin. Bir kaç kez bunu basardiginda inan kaçamak yapmaktan vazgeciyorsun. Ben buranin da etkisiyle ağzımdakini pişmanlık la geri cikarmis im dir. Kendini sev kendine değer ver ve gerisinin nasıl çorap sokugü gibi geldiği ni izle. Hoşgeldin bu arada ben Elif. Ayrıca doğru yerdesin.

Ay sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))

Amaninn dikkat dikkat diyorum canım.

Son 2 3 haftadir eksilerim cok kucuk oluyor. Offf stres oldum. Reglydeyim ve artiyim.

Canim ben is yerime de eve de kakao alip koydum. Aclik hissini bastiriyor ister sutle ister suyla ic dene bak.

Afiyet olsun canim. Chiayi hazirladiktan sonra en iyisi bir iki kere saatte bir filan karistirmak degilse topak kalabilir.

karıştırmak mantıklı, yoksa görüntüsü pek iç açıcı olmuyor.. sen neler koyuyorsun içine?

Canim ben is yerime de eve de kakao alip koydum. Aclik hissini bastiriyor ister sutle ister suyla ic dene bak.

bildiğimiz doğal kakao mu koyuyorsun, hani pastaların içine koyduğumuzdan mı? hımmm.. :)

akşam anneme gitmek istemiyorum.. o yiyeceklerin arasında olmak istemiyorum ama yardım etmem lazım.. fasülyeden de 2 kaşık yesem, 2 kaşık da yoğurt? olur mu ki? Allahtan aşüre yemem..

Teşekkür ederim canım Ben de Sahra.Bir süre bayağı kaçamaksız gitmem gerek farkındayım.Kesinlikle burası doğru yer ona inanıyorum.daha önce de burda yapmıştım inşallah yine burda yapacağım <3

Ah bu analar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…