Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Insallah bir daha hic o kilolari gormezsin canim. Tebrikler masallah sana

Afiyet olsun canim bence guzel menun.

Afiyet olsun canim. Gayet guzel.

bu ikinci kez yiyor olmam hemen hemen her gün yiyen 55olmakistiyorum adet olacağım için canım çekiyordu yoksa ara öğünlerde kuru ya da taze meyve tercih ediyorum

Canım özelden yazmişsın
Eğer kaptanın bılıyorsa
Sende buraya gelmekten gerçekten emınsen hosgel sefayla gel
Ama istersen bızım sayfalara yada benım mesajlara bır bak bıraz sıkı tutmak ısteyıp zayıflayıp benden kurtulun modunda bır pambık kaptanım

keşke öyle olsa benim yeme ataklarım oluyor strese bağlı o yüzden iki yıldır 75-78-79 aralığındayım..sürekli bir ileri iki geri gidiyorum bu da psikolojimi çok kötü etkiliyor. ..
Ay yok çatlarım ben bır ılerı bır gerı
Ben sıkıyonetım ıstıyorum dersen bız buradayız canısı

Hersey gönlünce olsun ınsallah

evet istiyorum canım.namını duydum beni yola sokacak bu takım hissediyorum.o zaman kaptanımla konuşup buraya transfer olabiliyor muyum?teşekkür ederim

kaptanımız olur verirse hoşgeldin 5 ayda 20 kilo normal bir hedef ayda 4 kilo verebilirsin bence diyetisyen menüleri ayda 4 kiloya göre ayarlanır

kaptanımız olur verirse hoşgeldin 5 ayda 20 kilo normal bir hedef ayda 4 kilo verebilirsin bence diyetisyen menüleri ayda 4 kiloya göre ayarlanır

inşallah canım.benimde hedefim bu şekilde.diyet yaptığımda spor da yapıyorum düzenli.daha öncede bu takımda çok güzel kilolar vermiştim.inşallah yine vereceğim..

ne kadar güzel anlatmışsın.sağlık sorunlarının düzelmesine sevindim canım.ara öğün falan yapmıyor musun artık ?

Gayet guzel menu canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…