Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Denemedim canim. Ama bu ara kilo vermede sikinti yasiyorum herseyi deneyesim var yani.

Menunu de sporunu da cok begendim.

canım bence sen bir diyetisyene git kan değerlerini olctur insülinine baktır sana güzel bir diyet listesi versin ama harfi harfine uy o zaman açlık krizleri de olmuyor tecrübeyle sabit
Bende mi gitsem diyetisyene off ne bileyim kac kere gittim hic uymadim. Acaba su hazir kalori paketlerine mi baslasam. Esim de onlar sagliksiz diyor. Kafamda deli sorular. Yine artiyiim

Afiyet olsun canim.

Bende mi gitsem diyetisyene off ne bileyim kac kere gittim hic uymadim. Acaba su hazir kalori paketlerine mi baslasam. Esim de onlar sagliksiz diyor. Kafamda deli sorular. Yine artiyiim
Sen söylememiş biz duymamış olalım canım önerini, yazıktır sana
Beslenme şeklini kavradıysan kendi kendine koçluk yapabilirsin, hepimiz diyetisyen olduk sayılır buralarda
Strese gerek yok, evinde ne varsa ölçülü bir menü hazırlayacaksın sadece

kızlar öğlen ton balıklı salata yedim, ama ton balığı çok azdı içinde, yanına da sırf oburluktan bir dilim kepekli ekmek yedim, ama yemekhaneden çıktığımda canım nasıl tatlı çekiyordu anlatamam.. yemekten sonra tatlı can çekmesini pek iyi yorumlamazlar genelde..
arkadaşımın gazıyla kahve almaya gittik, kendime soya sütlü şekersiz soğuk latte aldım, illa çikolata alalım dedi, bir tane bitter çikolata aldık zar gibi olanlardan.. ben küçük bir parça kopardım ve bana yeter, tüm isteğimi bastırdı deyip bıraktım.

ama şimdi neden ihtiyaç duyuyorum ekstra yemeye diye düşünüyorum..

bende bitter çikolata aldım bir parça yiyeceğim valla

bu arada yeme problemini de 3 ana 3 ara öğün şeklinde çözebilirsin

düzenlediğimde her şey yoluna giriyor da tek bir kaçamak yaptığımda arkası çok fena geliyor.bir de çok geziyorum,hafta sonu biralar falan..sosyal hayatımda çok etkiliyor.terapistim cumartesi tek öğün off verdi..dilediğin şeyleri ye sonra dengele kaldığın yerden devam et diyor..yeme bozukluğunu çözebilmem için.çünkü asıl sorunum dengeyi bulamamam.onun için çok uğraşıyorum..

ben sana hep söylüyorum.. biraz sakinleşmen lazım..

annesi o minik kuzu büyüyecek ve evi dağıtacak biri olsun isteyeceksin birak dağınık kalsın sırf yeniden dağıtsin hoşuna gidiyor diye günde 10 kez topluyorum oyuncakları. Takma kafana.
Evet cnm çok haklısın gerçekten. Bende bişey demem kendim sinirlenirim ama ona bişey demem zaten. Bide benim oğlum çok yalnız hiç arkadaşı yok çevremizde. O yüzdende dağıtsın oynasın napim işim ne toplarım.
Güzel cnm afiyet olsun
Aa diyette diye sordun zannettim.

Başınız sağolsun cnm kim öldü?
3 gün yapamam ki ben midem bulanır hemen 1 gün belki 2 belki ama
Yapma zaten bende yapmam bidaha eşimle 2 gün küs gezdik bu yüzden
Bende şu pudingi bi yapamadım ya. Güzel menü cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canim gayet guzel. Nutellayi alma eve bence ne sana ne de cocuklara.
Bitti zaten cnm son dibini sıyırmıştım. Almicam bidahada

Guzel dikkat etmissin canim. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…