Ben de biraz seni azarlayayım aliyaAy sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))
Son 2 3 haftadir eksilerim cok kucuk oluyor. Offf stres oldum. Reglydeyim ve artiyim.
Wuu wuu supersinn.Kesinlikle istemiyorum dadiğim halde işyerinde elime zorla baklava tutuşturdular, yedim mi, hayır, yanımdan geçen üç beş kişiye ikram ettim, biri kabul etti ve yedi gitti, ohh be
Tmm canim sagol olumlu yorumun icinKuzum sen bari yapma, güzelce sporunu yapıp, kalori takibi gözeterek dengeli beslendikten sonra eninde sonunda kilo vereceğini biliyorsun, 10 kilo civarında vermişsin şu an vücudun yeni kilona adapte olmaya çalışıyor, izin ver ona toparlasın kendini, kısma yemenden, detoksu falan da boşver, eninde sonunda düşecek:)
Kahvaltida icecek meyve suyu istedim de yoksa yerim de yani :)Ne güzel motive olmussun canim tebrikler bu konuda, mandalinayi suyunu simmak yerine yeseydin keske hem posasini almis olurdun.
Evet dikkat etmeye calisiyorum o yüzden:)Iyi yapmissin canim. Grip olman hem derslerini hem de kilo vermeni daha cok sekteye ugratir.
Hadi bakalm bu hafta 50ler nasil olacak :)Ondan suphemiz yok canim
Sen yine de tok gitmeye çalış bence, yoğurdunu yer kalkarsın, ben nohut sen fasulye nereye kadar, cuması var bu işin bir de :)akşam anneme gitmek istemiyorum.. o yiyeceklerin arasında olmak istemiyorum ama yardım etmem lazım.. fasülyeden de 2 kaşık yesem, 2 kaşık da yoğurt? olur mu ki? Allahtan aşüre yemem..
Ben 1 muz ve bolca kakao koyuyorum canim chiali pudingin icine. Ama cikani 2 gun yiyorum. Ikiye boluyorum.karıştırmak mantıklı, yoksa görüntüsü pek iç açıcı olmuyor.. sen neler koyuyorsun içine?
bildiğimiz doğal kakao mu koyuyorsun, hani pastaların içine koyduğumuzdan mı? hımmm.. :)
Olur tabi canim. Hatta yanina da buyukce bir salata yapsin annecin onu yee ohh mis.akşam anneme gitmek istemiyorum.. o yiyeceklerin arasında olmak istemiyorum ama yardım etmem lazım.. fasülyeden de 2 kaşık yesem, 2 kaşık da yoğurt? olur mu ki? Allahtan aşüre yemem..
Yuuuh, örtmeniiimben olsam yemek yemezdim aşure yerdim çok severim
sağol canım olmuyor böyle çeki düzen vericem kendime bu hafta geçsinHilal gecmis olsun canim ya gördüm hasta olmussunuz kizinla nasilsiniz simdi. Ama bak cok sagliksiz beslendin hep soyledik dikkat et kendine ya bundan sonra ara ögünlerine mandalina ceviz falan gibi saglikli seyler ekle ve nolur normal yemekler ye öğün atlama
Herkes ayni seyi diyor ya evlensem mi napsam
evet canım okudum ama hatirlamamistim binanın şimdi hatırladim inşallah bir daha geri gelmez be hastalıklar ne de kilolarZukkumcuğum sorduğun sorunun yanıtı vardır içinde sanırım, önceki mesajlarımdan kopyaladım
İki kelamla da ben kendimi anlatayım belki birilerine ışık olur, herkesin fizyolojisi farklıdır tabi, benim hikayem ortalama 10 yılı kapsıyor, ilk gebeliğe 73 le girdim ikinciye 75, 95 kiloya kadar hızla arttım bir dönem, tabi ki sağlıksız beslenerek, öyle bir kara deliğe düşmüştüm ki birşeyler yemediğimde kan şekerim tehlikeli boyutlara kadar düşüyordu, dahiliyenin yolunu tuttum, hipotiroit, gizli şeker, reaktif hipoglisemi, insülin direnci, damar tıkanıklığı, bla bla bla bir sürü hastalığım olduğunu kilo vermemin imkansız olduğunu birçok kez duydum doktorlardan, dolayısıyla ben de inanmadım verebileceğime, öğün aralarım doktorun önerisiyle neredeyse yarım saatte bire düştü, çünkü şekerim hep tehlikeli şekilde düşüyordu, torpido, iş çekmeceleri, çantam, komodinim hep yiyecekle doluydu, kızım bile sordu bir ara neden hep yiyecek taşıyoruz diye, uyuyana kadar çiğneyen bir canlı düşünün, hatta gece yemeleri olan, sonra diyetisyenin yolunu tuttum, 6 ay 7 öğünle iyi bir danışan oldum ama gram inmedim aşağı, o da beni fakülteye endokrine yönlendirdi, bir o eksikti zaten, gitmedim tabi. Oku oku oku bu hastalıklara yememin sebep olduğunu öğrendim ve az öğün sağlıklı besin konusunu içime sindirdim, ilk başlarda çok zordu yemeden birkaç saat geçirmek, korkudan hasta gibi yatıyor kımıldamıyordum şekerim düşmesin diye, inanın ağlayacaktım sevinçten yemeden durabildiğimi gördüğümde, eşimle paylaştım sevincimi, o da çok duygulandı, çünkü o da geri dönüşümün neredeyse imkansız olduğunu defalarca duymuştu doktorlardan, kalıtsal hasta olduğuma ve böyle yaşayacağıma inanmıştı benim gibi, azar azar öğün aralarını aça aça bir de baskülde eksi gördüm ya, halay başı oldum evde anlatamam mutluluğumu size, 75 kiloya geriledim dünyalar benim oldu, özgüven patlaması ve aylak beslenmeyle buralardayım şimdi, ne öğrendim, tıp iyidir ama çözüm ve hasta psikolojisi konusunda kendilerini geliştirmeliler, kendini en iyi sen tanırsın, vahşice yememelisin, biraz elit olup yavaş yavaş ve vücudunun ihtiyacı kadar yemelisin yoksa makine bozulur, hareket candır gereklidir yoksa paslanırsın, istediğini giyebilmenin keyfini börek ve çikolataya değişmemelisin, kendini seven insan bu zulmü kendine yapmaz, yemek olayı sadece beslenme için gereklidir haz için başka hobiler edin, kilolu anne anısı hiç hoş değil, uzar gider öğrendiklerim, sağlıkla kalınız
Üşendiğim den yedim onunda zaten nasılsın deryacim konuşamadık epeydirAksam en azindan coregin yanina yogurt ve salatalik filan ekleseydin canim
geeeelll güzel bir kahve yaparım sana :))))istanbul iki adım cidden gelir sopalarım.
bunun adı aç gözlüluk olabilirmi ya insanın canının çikolata istemesi nasıl birşey çok merak ediyorum eşimin de çikolata krizleri var nasıl ya iraden nerde diyorum. Alır yani saat 3 olsun canı istesin gider alır. Hayatım canın istediğinde onu reddet ve bunun hazzini birkaç saat sonra çikolatayi unuttugunda yaşa lütfen.
canım lütfen sakin ol. Bu iş senin beyninde bitiyor ya kaçamak yapıp sonu gelmeyen kaçamaklar a devam edersin yada beynini ben onu istemiyorum diye ikna edersin. Bir kaç kez bunu basardiginda inan kaçamak yapmaktan vazgeciyorsun. Ben buranin da etkisiyle ağzımdakini pişmanlık la geri cikarmis im dir. Kendini sev kendine değer ver ve gerisinin nasıl çorap sokugü gibi geldiği ni izle. Hoşgeldin bu arada ben Elif. Ayrıca doğru yerdesin.
Ay sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))
Amaninn dikkat dikkat diyorum canım.
Iyiyim canim is ev kres spor salonu filan derken bakmisim yine gece olmussağol canım olmuyor böyle çeki düzen vericem kendime bu hafta geçsin
evet canım okudum ama hatirlamamistim binanın şimdi hatırladim inşallah bir daha geri gelmez be hastalıklar ne de kilolar
Üşendiğim den yedim onunda zaten nasılsın deryacim konuşamadık epeydir
geeeelll güzel bir kahve yaparım sana :))))
Bu hafta orda transferın olacak haftaya bızde listedesınberilceee kaptanım kabul etti canım..şimdi ben bu hafta sizin listede olacak mıyım acaba yoksa haftaya mı girmiş oluyorum bilemedim.
yanına da salata ohh mis.akşam anneme gitmek istemiyorum.. o yiyeceklerin arasında olmak istemiyorum ama yardım etmem lazım.. fasülyeden de 2 kaşık yesem, 2 kaşık da yoğurt? olur mu ki? Allahtan aşüre yemem..
inşallah kaptanın da kabul etmiş hadi bismillah diyelim. Şöyle düşün yemekler bir yere kacmiyor ama düğün 1 kez olacak neden istediğin gibi bir gelinliği n içinde büyük bir özgüven le salina salina çıkmayasin insanların karşısına. Yiyoruz ve sadece bir kaç dk sonra ağımızda tadı bile kalmıyor değermi sence.Teşekkür ederim canım Ben de Sahra.Bir süre bayağı kaçamaksız gitmem gerek farkındayım.Kesinlikle burası doğru yer ona inanıyorum.daha önce de burda yapmıştım inşallah yine burda yapacağım <3
Ben de biraz seni azarlayayım aliya
Sahi ne istiyorsun çocuğun kişisel eşyalarından, kim hoşlanır ki eşyalarının ellenmesinden, kaç yaşında bu kuzu
Tamam anlaştık ben seni zopaliyam sen kahve yapsağol canım olmuyor böyle çeki düzen vericem kendime bu hafta geçsin
evet canım okudum ama hatirlamamistim binanın şimdi hatırladim inşallah bir daha geri gelmez be hastalıklar ne de kilolar
Üşendiğim den yedim onunda zaten nasılsın deryacim konuşamadık epeydir
geeeelll güzel bir kahve yaparım sana :))))
hadi bakalım bol bol oynaKızlar ben hazırlanmaya başladım öpüyorum hepinizi menümu yazayım size açlık hissedersem diye süt ve ceviz alıcam yanına
Sabah 9
3 yk yulaf
1 yk chia
Süt
Öğlen 12
4 yemek kaşığı kadar biber buğulama
1 dilim ekmek
Aksam 15.00
1 kepçe mercimek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
1.5 şu 3 olur o bugün
Hmm cnm çektiKesinlikle istemiyorum dadiğim halde işyerinde elime zorla baklava tutuşturdular, yedim mi, hayır, yanımdan geçen üç beş kişiye ikram ettim, biri kabul etti ve yedi gitti, ohh be
Allahtan bana kimse bişey vermiyorbana çikileta verdiler çekmeceye attım gelen birine vereceğim
Oyy kıyamam ya nekadarda tatlı oluyolar.Ay sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))
Aslında menün iyi ama akşam karbona çok yüklenmişsin dengesiz olmuşKızlar ben hazırlanmaya başladım öpüyorum hepinizi menümu yazayım size açlık hissedersem diye süt ve ceviz alıcam yanına
Sabah 9
3 yk yulaf
1 yk chia
Süt
Öğlen 12
4 yemek kaşığı kadar biber buğulama
1 dilim ekmek
Aksam 15.00
1 kepçe mercimek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
1.5 şu 3 olur o bugün
Hoşgeldin cnm bende yeniyim 3 gün olduberilceee kaptanım kabul etti canım..şimdi ben bu hafta sizin listede olacak mıyım acaba yoksa haftaya mı girmiş oluyorum bilemedim.
Az ama ağır olmuş gibi cnm spor kurtarır belkiHayırlı akşamlar,
Bugünkü menümü saygılarla sunarım.
Sabah 08,30
+kavurmalı kaşarlı tost
1 kupa çay
2 lt su
1 kupa naneli rezene
1 kupa papatya çayı
17.30
3 dilim Sebzeli pide
4 dal kıvırcık
Dereotu
Yeşil soğan
Bir kase yoğurt
21.00 Spor 45 dk full body fitness yapcam nasipse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?