Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))
Ben de biraz seni azarlayayım aliya
Sahi ne istiyorsun çocuğun kişisel eşyalarından, kim hoşlanır ki eşyalarının ellenmesinden, kaç yaşında bu kuzu

Son 2 3 haftadir eksilerim cok kucuk oluyor. Offf stres oldum. Reglydeyim ve artiyim.

Kuzum sen bari yapma, güzelce sporunu yapıp, kalori takibi gözeterek dengeli beslendikten sonra eninde sonunda kilo vereceğini biliyorsun, 10 kilo civarında vermişsin şu an vücudun yeni kilona adapte olmaya çalışıyor, izin ver ona toparlasın kendini, kısma yemenden, detoksu falan da boşver, eninde sonunda düşecek:)

Tmm canim sagol olumlu yorumun icin

Ne güzel motive olmussun canim tebrikler bu konuda, mandalinayi suyunu simmak yerine yeseydin keske hem posasini almis olurdun.
Kahvaltida icecek meyve suyu istedim de yoksa yerim de yani :)
Iyi yapmissin canim. Grip olman hem derslerini hem de kilo vermeni daha cok sekteye ugratir.
Evet dikkat etmeye calisiyorum o yüzden:)

Ondan suphemiz yok canim
Hadi bakalm bu hafta 50ler nasil olacak :)

akşam anneme gitmek istemiyorum.. o yiyeceklerin arasında olmak istemiyorum ama yardım etmem lazım.. fasülyeden de 2 kaşık yesem, 2 kaşık da yoğurt? olur mu ki? Allahtan aşüre yemem..
Sen yine de tok gitmeye çalış bence, yoğurdunu yer kalkarsın, ben nohut sen fasulye nereye kadar, cuması var bu işin bir de :)

karıştırmak mantıklı, yoksa görüntüsü pek iç açıcı olmuyor.. sen neler koyuyorsun içine?

bildiğimiz doğal kakao mu koyuyorsun, hani pastaların içine koyduğumuzdan mı? hımmm.. :)
Ben 1 muz ve bolca kakao koyuyorum canim chiali pudingin icine. Ama cikani 2 gun yiyorum. Ikiye boluyorum.
Evet canim normal kakao sade sicak sutle bile istah kesiyor kalorisi de az.

akşam anneme gitmek istemiyorum.. o yiyeceklerin arasında olmak istemiyorum ama yardım etmem lazım.. fasülyeden de 2 kaşık yesem, 2 kaşık da yoğurt? olur mu ki? Allahtan aşüre yemem..
Olur tabi canim. Hatta yanina da buyukce bir salata yapsin annecin onu yee ohh mis.

sağol canım olmuyor böyle çeki düzen vericem kendime bu hafta geçsin

evet canım okudum ama hatirlamamistim binanın şimdi hatırladim inşallah bir daha geri gelmez be hastalıklar ne de kilolar

Aksam en azindan coregin yanina yogurt ve salatalik filan ekleseydin canim
Üşendiğim den yedim onunda zaten nasılsın deryacim konuşamadık epeydir
geeeelll güzel bir kahve yaparım sana :))))

Kızlar ben hazırlanmaya başladım öpüyorum hepinizi menümu yazayım size açlık hissedersem diye süt ve ceviz alıcam yanına

Sabah 9
3 yk yulaf
1 yk chia
Süt

Öğlen 12

4 yemek kaşığı kadar biber buğulama
1 dilim ekmek

Aksam 15.00
1 kepçe mercimek
1.5 kepçe kuru fasulye
Salata
1.5 şu 3 olur o bugün

Iyiyim canim is ev kres spor salonu filan derken bakmisim yine gece olmus sen nasilsin? Kizicigin nasil?

yanına da salata ohh mis.

inşallah kaptanın da kabul etmiş hadi bismillah diyelim. Şöyle düşün yemekler bir yere kacmiyor ama düğün 1 kez olacak neden istediğin gibi bir gelinliği n içinde büyük bir özgüven le salina salina çıkmayasin insanların karşısına. Yiyoruz ve sadece bir kaç dk sonra ağımızda tadı bile kalmıyor değermi sence.

Ben de biraz seni azarlayayım aliya
Sahi ne istiyorsun çocuğun kişisel eşyalarından, kim hoşlanır ki eşyalarının ellenmesinden, kaç yaşında bu kuzu
4 YAŞINDA TEYZESİ.

Tamam anlaştık ben seni zopaliyam sen kahve yap

hadi bakalım bol bol oyna afiyet olsun ama keşke bi yumurta peynir falan olaydı.

Hayırlı akşamlar,
Bugünkü menümü saygılarla sunarım.

Sabah 08,30
+kavurmalı kaşarlı tost
1 kupa çay

2 lt su
1 kupa naneli rezene
1 kupa papatya çayı

17.30
3 dilim Sebzeli pide
4 dal kıvırcık
Dereotu
Yeşil soğan
Bir kase yoğurt

21.00 Spor 45 dk full body fitness yapcam nasipse :))

Menum
Sabah:
Tavada 2 yumurta (1tk zeytinyagi ile)
1 sb mandalina suyu
5 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
Ceri domates salatalik
1 roll ekmek
Öğlen:
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
Akşam:
Yesillik turp havuc mor lahanadan salata
1 bardak kefir
Su: 2,5 litre
Spor: 8000 adim
40 dk cardio
Bugün nasil oldu bilemedim lahmacuna kafam takildi aslinda. ama istahimin masallahi var yedikçe yiyesi geliyo ama daha yemem bugün bu kadar

Kesinlikle istemiyorum dadiğim halde işyerinde elime zorla baklava tutuşturdular, yedim mi, hayır, yanımdan geçen üç beş kişiye ikram ettim, biri kabul etti ve yedi gitti, ohh be
Hmm cnm çekti
bana çikileta verdiler çekmeceye attım gelen birine vereceğim
Allahtan bana kimse bişey vermiyor
Ay sabah bi ağladı bi ağladı salondaki oyuncakları gece topladım diye. Sen benim oyuncaklarimdan ne istiyorsun anne diyor eşşek. :))))
Oyy kıyamam ya nekadarda tatlı oluyolar.
Aslında menün iyi ama akşam karbona çok yüklenmişsin dengesiz olmuş
berilceee kaptanım kabul etti canım..şimdi ben bu hafta sizin listede olacak mıyım acaba yoksa haftaya mı girmiş oluyorum bilemedim.
Hoşgeldin cnm bende yeniyim 3 gün oldu
Az ama ağır olmuş gibi cnm spor kurtarır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…