Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun de sporun da cok guzel canim afiyet olsun.

Menun de sporun da cok guzel canim afiyet olsun.

Sporun cok guzel. Afiyet olsun canim

Hosgeldin canim. Ozledik seni
Afiyet olsun canim. Arada yenebilir bence lahmacun.
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun c
afiyet olsun canim

Gecenlerde ben de merak etmistim bunu. Chianin gunluk bir sınırı var mi acaba? Bir de kinoayi merak ediyorum. Henüz deneyemedim onu
Chiayla kinoa bendede var bi tarif bulursanız banada haber veriniz lütfen :)
Hic kabakla mantari bir arada denememistim. (hatta dusunmedim bile). Kahrolsun kilolar, ne günlere kaldik caanim mantari erimis kasar peynirinden ayirip kabağa eklicez (
Neyse canim deneriz. Degistirmek lazim di mi damak tadimizi
Tavsiye ederim cnm ha bide yulaf ekliyorsun onu unutmuşum

Güzel cnm afiyet olsun

Wuuwuu spor super.

Afiyet olsun canim gayet guzel

tam gün daha beter canım ben tam gün eğitim veren okulda görev yapıyorum her gün sabah 8.30 akşam 4 malesef
Arkadaslar özellikle listede olan canlar cuma tartı gününe yakın bakliyat tüketmeyelim salı dan sonra mesela. Çünkü şişkinlik yapıyor ve tartıya yansıyor ne yazık ki. Sizi seviyorum.
evet listede olmak da sorumluluk istiyor regli oldum bugün canım nasıl çikolata çekiyor ama diyemiyorum listedeyim diye

Gecenlerde ben de merak etmistim bunu. Chianin gunluk bir sınırı var mi acaba? Bir de kinoayi merak ediyorum. Henüz deneyemedim onu
bence vardır sonuçta tohum o da ve tohumlar yağlı olur
çok güzel her zamanki gibi maşallah
Oh iyi yapmissin canim. Yarin icin kolay gelsin.
teşekkür ederim

Menun de sporun da gayet guzel canim

Menun cok hafuf olmus Elifim ins cumaya guzel eksin gelicek

Tarif süper canım sağol
Zeytinyağlı yaptım, soğan, sarımsak, 1 tk salça, kırmızı toz biber, ev yapımı konserve domates, karabiber tuz, üstüne kabak, kendi suyunda pişiyor şimdi

Maşallah süphanallah ne güzel, ne normal bir kuzun var, her çocuk oyuncak ve her çocuk annesinin yanını ister ne güzel, uzunca bir süre oyuncaklarını canlı zannedecek, onlarla gizli gizli konuşacak, hayal dünyası ve kendini ifade şekli gelişecek, toplamak istememesi de normal tabi, madem çadırı var odasında öyleyse başka odaya taşıyabileceği oyuncak sayısını sınırlayabiliriz, yenisini almak isterse bir diğerini çadıra kaldırmalı, ve tabi takip kararlılık önemli

hoşgeldin canım...nasıl oldun iyilestin mi
Daha iyiyim canim ama tam olarak iyilesmedim,benim ogrenciler hep hasta onlarla yakin temas cok oluyo haliyle tam uyilesemiyorum galiba,bir de seminer cikti basimiza su ara sabah sekiz bucukta cikiyorum aksam yediye kadar disarsayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…