Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim benim ya. Allah kolaylik versin.

Hilalcim daha önceki menulerine gore daha iyi, ama mercimeği öğleye kaydirabilirdin. Ben cok sevdiğim ve bana kilo olarak geri dondugu icin midir nedir. Surekli mercimek corbasi gozume batiyor menulerde. Algida secicilik

Güzel bence öğlen yemissin en azindan. Takilma lahmacuna. Sporun iyiymis. Cardio terletiyor :)

Guzel fikir

Evet çok oldu ama cnm hep tatlı istiyo ve eşim şuan karşımda çikolataları götürüyo

Sabret sabret sonra sabrın meyvesini löp löp yersin.

afiyet olsun canım sebzeli pide bildiğimiz pide değilse menü güzel ama akşama kadar aç kalmış olman pek güzel değil.

Sünnet olmasından dolayı iki öğün yapıyorum, zaten alışkanlık olmuş bende yiyince kilo alacakmışım gibi geliyor :)) huzursuz hissediyorum.

Arkadaslar özellikle listede olan canlar cuma tartı gününe yakın bakliyat tüketmeyelim salı dan sonra mesela. Çünkü şişkinlik yapıyor ve tartıya yansıyor ne yazık ki. Sizi seviyorum.

Ay cınım benim tavsiyen için şükranlarımı sunuyorum :))

Firsatini yakslayinca hemen foruma giriyorum valla berilcim. Cuma icin ne olur bilmiyorum ama burda olmak keyifli.

Hic kabakla mantari bir arada denememistim. (hatta dusunmedim bile). Kahrolsun kilolar, ne günlere kaldik caanim mantari erimis kasar peynirinden ayirip kabağa eklicez (
Neyse canim deneriz. Degistirmek lazim di mi damak tadimizi

Menum arkadaslar.

07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan turk kahvesi
11.30 2 erik 8 badem
13.00 3 kofte
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 canak tavuklu enginar y.
1 kase cacik
Salata
19.00 2 erik
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi (icicem)
Su 3 lt.
30 dk. Yuruyus

Menum arkadaslar.

07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan turk kahvesi
11.30 2 erik 8 badem
13.00 3 kofte
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 canak tavuklu enginar y.
1 kase cacik
Salata
19.00 2 erik
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi (icicem)
Su 3 lt.
30 dk. Yuruyus

Bu gun pek giremedim arkadaslar. Yengem vardi sonradan ablam ve arkadaslarim geldi. Menu paylasimindan once gecmis mesajlari okudum arada kacirdigim varmi bilmiyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. 13. Takim bireyleri seviliyorsunuz.

afiyet olsun
ayy ben okurken yoruldum valla kolay gelsin
afiyet olsun canım menü de spor da güzel bence
afiyet olsun çok güzel bir menü

Menun de sporun da cok guzel canim afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…