- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Menude sporda on numaraİyi akşamlar kızlar :)
Baya konuşmuşsunuz bugün oku oku bitmedi :)
Hemen menümle başlayayım
Sabah (7:00)
3 yk yulaf ezmesi
5 yk yoğurt
1 çk bal
1/2 muz
Ara (11:00)
1 portakal
Öğle (13:00)
Ton balıklı salata
Ayran
Akşam (17:00)
Mantarlı tavuk sote
Salata
Haşlanmış brokoli
Su. 2l
Spor: 7 km yürüyüş/ koşu, toplam 17.033 adım bugün
Evet tabiki doydum. 1 bardak ta süt var yazmayı unutmuşum.Kız doydunmu bu yediklerinle??
Afiyet olsun arkadasim.Menüm
Sabah 7.30
Sahanda bi yumrta bi çaykaşığı tereyağ ile
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Bi çay bardağı süt
Domates
1 dilim çavdar
Ara 9.30
Sütlü nescafe şekersiz
Öğlen 12.15
Bir kase mercimek çorbası
Bir küçük kase yoğurt
Yarım dilim çavdar
Ara 2.00
Şekersiz türk kahvesi
İki kare bitter
Ara 3.30
Yerli muz
Akşam 18.00
Bi kase tarhana
3 yemek kaşığı hamsi buğlama
Bol salata
Yarım bardak limonata çok az şekerli
2 yudumluk kavun
Su 2.5 lt
Spor 3000 adım tempolu yürüyüş
Ayrıca pazarda ağır poşetlerle yürüyüş
Afiyet olsun canim.menü
Sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
6yeşil zeytin
1 yumurta
1 ck bal
domates biber
Ara 1 kuru kayısı 1 kuru incir
Öğlen 12.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
yumurta
domates salatalık biber
Ara arkadaşın yapıp okula getirerek ikram ettiği irmik helvası 1 kaşık
Akşam 18.00
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1dilim kepek ekmeği
salata
Su 2 litre spor yapmadım yaparım birazdan regli oldum bugün yapasım da yok ama bakacağız artik
Umarım tek problemin eyvah gelinliğim b geldi olur. Ayy ama o da telas di mi yaaevet 5 ay kaldı ben 80 lerden 76 lara geldim maalesef..şu an 78 79 olmuşumdur belki son 12 gündür iyice stres oldum ve tıkanırcasına yeme ataklarım arttı..5 ayda 20 kg hedefim var bide düşün..
yeme bozukluğu yaşayan biri için zor bir hedef biliyorum ama elimden geleni yapmak istiyorum.
Guzel bence menun18.10.2017
08:00
1 çb fındık fıstık, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, 4 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz
11:00 tek şekerli kahve
15:00
1 dl ekmek, 6 yk susuz nohut yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz
Su : 2,5 lt
Spor :8.000 adım
A cok sevindim canim cok sukur. Gozun aydin. Bol ve mutlu paylasimlarin olsun.Selam kizlar sonunda netim geldi:))) telefonumun paketi bitmisti cok sukur gecikmeli de olsa geldi
Aaa inanilmaz sevindim 55 kilo olsam bu kadar sevinirdim tesekkur ederim abla5 55olmakistiyorum sana teşekkür etmek istıyorum
Yedıgın karbonhıdratları unutmadığım notunu düşeyım bır şuraya
Katılımın ve çaban için çok teşekkürler
Bugun aklıma düştün bır bakındımda
Ben dee, cok severim eti. Ama niye hemen arti yapiyor acaba? Hani proteinle ogunlere baslamak oneriliyor ya illa süt yoğurt yumurta mi olacak? Diyetisyen bana buyukce bir yumurta büyüklüğünde köfte et olabilir demişti. Ama olmuyor isteyok bildiğin etçiyim et severim ama çok kilo yapıyor bende dengeli yiyorum o yüzden
Maşallah sana darısı banaEvet tabiki doydum. 1 bardak ta süt var yazmayı unutmuşum.
Menu de spor da cok guzel. Afiyet olsun canim.İyi akşamlar kızlar :)
Baya konuşmuşsunuz bugün oku oku bitmedi :)
Hemen menümle başlayayım
Sabah (7:00)
3 yk yulaf ezmesi
5 yk yoğurt
1 çk bal
1/2 muz
Ara (11:00)
1 portakal
Öğle (13:00)
Ton balıklı salata
Ayran
Akşam (17:00)
Mantarlı tavuk sote
Salata
Haşlanmış brokoli
Su. 2l
Spor: 7 km yürüyüş/ koşu, toplam 17.033 adım bugün
Gecenlerde ben de merak etmistim bunu. Chianin gunluk bir sınırı var mi acaba? Bir de kinoayi merak ediyorum. Henüz deneyemedim onuyav ben geceden koydum sütün içine, meyvesini de doğradım, yattım uyudum.. sabaha da aldım geldim işe..ben yapamıyorum galiba ya..
bir de çok ciha koyuyorum katı olsun diye, bu kadar chia tüketmek doğru mu? chia hakkında gelişmiş pek bilgim yok.
benim koca ciğer yemiyor, ondan dışarda ne zaman iyi bir yerde denk gelsem, bildiğin atlıyorum. çok seviyorum.. off of..
Oluuur. Ben de seni seviyorumArkadaslar özellikle listede olan canlar cuma tartı gününe yakın bakliyat tüketmeyelim salı dan sonra mesela. Çünkü şişkinlik yapıyor ve tartıya yansıyor ne yazık ki. Sizi seviyorum.
Evet canim ama aksamina o yarimi cok guzel telafi etmissin. O yuzden problem degil bence.Aslinda 1 lahmacun normal karsilaniyor hamuru cok inceyse de bucuk biraz fazla oldu cidden neyse artik önümüze bakalm :)
Menunde sporunda güzel canımMenüm gelsin
Saat 8
1 kk peynir
1 ceviz
Saat 11
1 yumurta
1 CEVİZ
1 kk peynir
Saat 13:30
1 kase yoğurt çorbası
Salata
Saat 18
Avuc ici kadar haşlanmış tavuk göğüs eti ve göbek. Marul dan salata
1 kk peynir.
Su 2 litre.
Spor
Eki Görüntüle 2056923
Iyiyiz canim. Sen nasilsin esas. O kadar misafirle kolay gelsin.Kızlar nasılsınız bakalım
Zaten çocuklarin dağıttıkları genelde yerlerde oldugu icin. Eğil kalk spor da yapmis oluyoruzEvet cnm çok haklısın gerçekten. Bende bişey demem kendim sinirlenirim ama ona bişey demem zaten. Bide benim oğlum çok yalnız hiç arkadaşı yok çevremizde. O yüzdende dağıtsın oynasın napim işim ne toplarım.
Güzel cnm afiyet olsun
Başınız sağolsun cnm kim öldü?
Yapma zaten bende yapmam bidaha eşimle 2 gün küs gezdik bu yüzden
Bende şu pudingi bi yapamadım ya. Güzel menü cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Bitti zaten cnm son dibini sıyırmıştım. Almicam bidahada
Susmadi ama zor kilo veren biri olarak cumayi dysunuyorum tutuyorum kendimiafiyet olsun canım sebzeli pide bildiğimiz pide değilse menü güzel ama akşama kadar aç kalmış olman pek güzel değil.
çabuk gel daaa
afiyet olsun keşke lahmacun 1 tane olaydı dimi.
Suan sanki kunefe istiyor canım ne saçma dimi. İştah işte.
afiyet olsun şekerim.
afiyet olsun helva olmasa iyiymis.
ayy çok şükür hadi gözün aydın.
harika menü afiyet olsun. Spor mu o muhteşem.
canım ne güzel anlatmis sin teşekkür ederim. Sorun şu ki odasında istediği gibi dağıtıyor çadır bile aldım içinde oynasin diye ben nerdeysem orda olmak istiyor izin isteyip bi kaç parça getiriyor sonra da topluyoruz beraber. Dün gece büyük bir keyifle salondaki oyuncakları na ben yatıyorum iyi geceler sizde uyuyun sabah görüşürüz dedi ben toplayınca hayal kırıklığı yaşadı demekki belki de sabah gelip Günaydın diyecekti oyuncaklarına bazen düşünemiyorum sanırım. Kafa bi dünya. Onun arkadaşları gibi oyuncakları. Bir yere gidince görüşürüz falan diyor gerçi benden bulaştı sanirim evden çıkarken görüşürüz güz3l evim diyorum. Velhasıl bırakalım dağınık kalsın.
afiyet olsun güzel menü.
haha aynen atalım gitsin.
abouuuu ne deysun
afiyet olsun. Menü güzel. Yarim çatal helva yla içindeki ses sustumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?