Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Artik yogurdumu evde mayaliyorum dun başladım
Wuuwuuu hamarat rakibim
Kakao acligi bastiriyor canim.

Afiyet olsun rakibim

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim yagsiz tuzsuz peynir. 1 donates
Ara: 2 fincan sutlu kahve. 1 dilim firinda balkabagi
Oglen: haslanmis hindi eti. Salata
Ara: 1 fincan kakao.
Ara: 1 cay bardagi yogurt. Icine 1 ceviz. 1 yk yulaf. 1 elma

Su: 2.5 lt
Spor: yok. Yoldayim eve gidiyorum isten ciktim. Bugunlerde cok gec baslayinca ise boyle oldu

Hazır yoğurttan maya kullanıyorsanız o yüzdendir. Üç beş kere hep ev yogurdundan mayala katılaşır canım. Hazır yoğurtlarda ki kimyasal yüzünden oluyor. Bir de artık normal kıvamda olmaya başlayınca bir mayalık kadar buzluğunda dondur ola ki bir gün mayasız kalırsan doğal yoğurt mayan elinde bulunsun.

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %

Afiyet olsun derya cim. Menün güzel canım ama az geldi bana. Perşembe diye mi yoksa maçı almak için mi

afiyet olsun bari süt üç canım ya da yoğurt ye

Senin de yazdigin gibi 15te yediklerin cok kh olmus canim. Oraya kadar cook iyi.

Fistik cok kalorili ben yemeye korkuyorum. Bakalim yarinki tarti sonucun nasil olacak canim. Ona gore ben de yiyim fistik afiyet olsun gayet guzel menun.

Ellerine sağlık canım. Maşallahın var oğlum olsa talip olucam sana hamarat kızım benim. Daha sağlıklı ve güzel oluyor. Bizim evde yıllardır hazır yoğurt tüketilmez.
Bizim evde de öyle hic hazir yogurt alinmaz ama ben evde olmayinca tabi hazir aliyordum artik ben de mayalicam kendim :)

Su kereviz ceviz yogurt karisimina ben de bayiliyorum icine mayinezde cok yakisiyor ama artik mayonez yemiyoruuuuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…