Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasıl ictin kiz o şeyi. Sabrin sonu selamet bence ekside olursun

Bugünkü menum
Sabah 1 dilim ekmek 2 lokma simit 1 kk peynir domates salatalık
Ara 1 finxan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası firinda balık salata
Ara sütlü kahve 1 avuc leblebi kabak çekirdeği dut kurusu
Aksam büyük bir tabak karnabahar yemeği yogurt 2 yk kuşburnu marmelati 2 kuru kayısı
Su 3 lt
spor 40 dk yürüme

Bizim evde de öyle hic hazir yogurt alinmaz ama ben evde olmayinca tabi hazir aliyordum artik ben de mayalicam kendim :)

Su kereviz ceviz yogurt karisimina ben de bayiliyorum icine mayinezde cok yakisiyor ama artik mayonez yemiyoruuuuuz
Canim burda bir salata yapiyorlar dene bak cok lezzetli. Kerevizi ve elmayi rendeliyoruz. Icine ceviz ve kuru uzum koyuyoruz ne kadar istersek. Uzerine yogurt ekle karistir. Cok lezzetli. Ay canim istedi yapayim hemen yarin iste yerim

Bana biraz az geldi canim ama gerçekten tam persembeye uygun

Afiyet olsun canim. Sporun da guzel.

Masallah canim cok guzel dikkat etmisdin. Ve allah kabul etsin.

Menun guzel bence canım

Karnibahar dediginde aklima geldi. Gecenlerde oglen boyle bi tabak kapıska yemistim. Arti çıktım. Ne yesem +
Menun guzel ama mercimek corbasi haric, bak yine mercimek corbasi
Her gün biriniz iciyosunuz

Ama bugun veya yarin son gunn. Yaniii ins arti gidip eksi geleceek. Bak iyi dusun parani carcur etmee

Ben deryaya yatırıyoum bire iki oranla valla detokslı detokslı spor yaptı o kadar

Nasıl ictin kiz o şeyi. Sabrin sonu selamet bence ekside olursun

Baharat atınca soğan kokusu olmuyor, zencefil, kekik lezzet katıyor. Hem Amin inşallah ya çok istiyorum. Oruç halimle tartıldım, 300 gr eksideydim, yarın ne olur bilmiyorum

Afiyet bol eksi olsun :))

Evet meyve kurusu yememen son nokta herhalde. O kadar seviyorken onu bile terkettiysen.

Benim menüm,
Sabah kepek ekmekli beyaz peynirli domatesli tost, çay
Ara: (okula getirmis bir arkadas) . Yarim dilim sade kek ve çay
Öğle: chiali pudding (nektarin, azicik bal, kakao, nar, 3 kasik chia ve bir bucuk bardak süt )
Ara: ayran, birkaç leblebi
Aksam: yarim lahmacun, maydanoz sogan
Üstüne de yine çay

Ya haksızlık ama hem yerken hem yazarken en çok ben uğraşıyorum benim listen çok uzun yazmaya üşeniyorum ben şimdi.
Tamam tamam yazcam

10.00 1 dl. Peynir
1 dl. t.b. ekmegi
Domates
11.30 1 fincan turk kahvesi
13.00 ızgara tavuk ( 3 köfte kadar)
salata
14.30 1 fincan nane limon çayı
16.00 1/2 paket etiform
1 bard. Ayran
17.30 bol Salata
1 bardak. Ayran
19.00 2kuru kayısı
21.30 1 fincan sütlü kahve
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyuş

Bu gün kontrole gittiğim için tüm gün dışardaydım. Menüm de özellikle sabah ki değişiklikler bu yüzden arkadaşlar.

Menun guzel ama aksam olmadığı icin cok acikirsin

Cok guzel canim tebrikler her pazartesi persembe tutuyir musun oruc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…