Bence menü güzel, çiğ köfte ve bisküvili pasta da nazarlık olsun :)bugün ne yemişim bakalim
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
domates biber
1 tk tahin pekmez
Ara 2 hurma bir kaç leblebi malesef ikram edilen bisküvili pastadan 2 çatal
Öğlen 12.00
kepekli ekmekle peynirli domatesli biberli sandiviç ve ayran
Ara 2 kuru kayısı bir kaç leblebi
Akşam 18.00
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmeği
1 sıkım çiğköfte
marul ve domates
su 2 litre spor yok hem nobetciydim hem de perşembeleri ara veriyorum
Ayy listeyi gorunce heyecanlandim. Ins guzel eksimiz olsun hepimizin. Cumayaaeksileer cumayaa eksilerrr***13.TAKIM 540.ETAP***
zukkum (78.8/
DeryaOnDiet (68.8/
nefertityy (75.7/
Sena616 (72.7/
Zen71 (94.1/
Zeroks ( 64.3/
linnmhm (70.1/
lina0156 (69.7/
55olmakistiyorum (64/
Ormangözlü ( 60.6/
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/
13.takım ortalaması: %
Canim benim de regly yarin son sukur. Kakao benim tatli istegimi kesti dene istersenadetliyim ya zor tutuyorum kendimi
Çok aşırı yememissin en azindan yarim ve ceyrekle yetinmissin. 1 kasik kisir saglikli bir atistirmalik. Hem saat 3ten sonra da yememissin sanirim. Gayet iyi bence. Spor ve su da iyi. Yani bana kalirsa basarili bir gün olmus. icin rahat olsun canimBende bi menümü yazayımda beni bi dövün
Sabah 7.30
Bir haşlanmış yumurta
Bi dilim çavdar
6.7 kokteyl domates
1 kk peynir
Yarım bardak süt
6 zeytin ( bunların yarısı yiyebildim)
Ara 11.00
Sabah yediklerimin yarısı
Öğlen 13.00
6 badem
8 leblebi
2 fındık
Bir bardak ayran
Ara 15.00
1 kaşık kısır
Yarım poğaça
Çeyrek simit
2 şekersiz çay
Su 3 lt olmuştur bugün çok içesim vardı
Spor 3 mile leslie biraz ara verdim şimdi birazdan bi 3 mile daha yapıcam
Biliyorum kızlar hiiiç olmaması gerekti. Bugün öğlen aniden eski bi arkadaşa ev görmeye gittik komşumla. Yemicem yemicem yemicem dedim ısrarla ama nafile ısrar üstüne ısrar baskı üstüne baskı bunlarıda sinirden yedim vallah
Ellerine sağlık canımKızlar zaman varken lısteyı yapıyım dedım
Haftaya artiyla basladim canim reglyden dolayi. Ve persembe diye ve artik yenilmek istemiyorumAfiyet olsun derya cim. Menün güzel canım ama az geldi bana. Perşembe diye mi yoksa maçı almak için mi
Milli icecegimiz tarcinli sütHazirizz kapitanimac ve hazir yoldayim ancak isten ciktim bugun cok gec basladim ise. Bu saatten sonra birsey yiyemem cok gec oldu
Mayonez ciss. Almiyom bile eve. Eskiden mayonez kullanarak yaptigim salatalari simdi yogurtla yapiyom.Bizim evde de öyle hic hazir yogurt alinmaz ama ben evde olmayinca tabi hazir aliyordum artik ben de mayalicam kendim :)
Su kereviz ceviz yogurt karisimina ben de bayiliyorumicine mayinezde cok yakisiyor ama artik mayonez yemiyoruuuuuz
İnşallah derya cim.Ayy listeyi gorunce heyecanlandim. Ins guzel eksimiz olsun hepimizin. Cumayaaeksileer cumayaa eksilerrr
Yarın alintilariz. Korkuyorum kaptan ben yarindanKızlar zaman varken lısteyı yapıyım dedım
Yook canim yemiycem hafta basi artiydim inat ettim yarina eksi gelecek. O eksi buraya gelecekafiyet olsun bari süt üç canım ya da yoğurt ye
Kıyamam tarcınlı sut yada kakaolu sut iç bari. İnşallah bu hafta güzel bir eksi gelir.Haftaya artiyla basladim canim reglyden dolayi. Ve persembe diye ve artik yenilmek istemiyorumyoksa istahim yerinde karnim da ac. Ve aksam yemegim de var ama eve gec gelince yemedim. Ne zaman saat 18den sonra yesem kotu etkiliyir beni.
Cook gecmis olsun canim. Dinlen bol bol sivi tuket.inşallah ablacım tüm vücut kırılıyor su an
Derya reglmiş. Ben paramiAfiyet olsun derya cim. Menün güzel canım ama az geldi bana. Perşembe diye mi yoksa maçı almak için mi
Onu bile icmiycem o kadar yaniMilli icecegimiz tarcinli süt
Menulerin guzeldi canim ins guzel eksin olcak yarinYarın alintilariz. Korkuyorum kaptan ben yarindan
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin. Menün gayet güzel bence.Bugünkü menümü saygıyla sunarım,
Sahur
3 hurma
1 bardak y. Yağlı süt
( bir daha ki sefere süt içmeyi düşünmüyorum. Şişkinlik yapıyor.)
İftar
Bir but Fırınlanmış tavuk
Çorba niyetine kekikli karabiberli zencefilli sıcak Soğan suyu
İnce dilim ekmek
Yeşil soğan
Dereotu
Kıvırcık
2,5 litre suyu tamamlamaya çalışıyorum.
Spor yapamayacağım, en yakın arkadaşım konyadan geliyor.
Ama bugun veya yarin son gunn. Yaniii ins arti gidip eksi geleceek. Bak iyi dusun parani carcur etmee
Icmiycem yemiycem inat ettim. Bu hafta ac gezdim. 2 gun zaten ananas yemekten agzimin ici acidiKıyamam tarcınlı sut yada kakaolu sut iç bari. İnşallah bu hafta güzel bir eksi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?