Olsun canım haftaya guzel sonuç alalımgünaydın
geçen hafta 69.7
bugün 69.7
sabitim malesef o kadar da dikkat ettim ama
Yoğunluğun nezaman bıter canımHaklisin canim bu ara cok yogundum...
Olur alabilirsin istersen hakettim..
Fark 0.3Hayırlı sabahkae kilo bildirimim
Başlangıç kg 70,6
Güncel, 70,4
Yüzde, 0,3
Bol eksiler gızlar :)
Masallah canımherkese günaydın
geçen hafta 56.2
bu hafta 55.1
fark -1,1
yüzde 1,95
hedefim 52 nasıl verdim valla ekmek yemedim bir haftadır, yasakalr koydum mesela dün karbonhidrat ve meyve dahil şeker yasaktı akşamları salata yedim bol bol maydonoz yedim sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta yedim ve sırtım ter içinde kalana kadar spor yaptım. hiç kaçamak yapmadım sadece küçük parça bitter yedimMasallah canım
Bu kıloda nasıl bu kadar çok verdın
Senın hedef ne ıdı
Süpersınhedefim 52 nasıl verdim valla ekmek yemedim bir haftadır, yasakalr koydum mesela dün karbonhidrat ve meyve dahil şeker yasaktı akşamları salata yedim bol bol maydonoz yedim sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta yedim ve sırtım ter içinde kalana kadar spor yaptım. hiç kaçamak yapmadım sadece küçük parça bitter yedim
teşekkür ederim kaptan biraz zor gidiyor 2 haftadır süründüm 56.2 de ama asılınca kırılıyor yağlarSüpersın
Son 3 kılo ve bu azım masallah sana
gitmiyorsa hemen yöntem değiştir bir haftada 5 de yemeyi deneKizlar ya ben sabitim malesef
Ya bana bir akil verin valla sinirlerim bozuluyor menulerim gayet dengeli ve guzel sadece cuma mercimek koftesi yemistim zaten pazartesi sabittim ama bu hafta veremedim,muhtemelen aksam yedide yememin sebebi cunku erken de uyuyorum,bu hafta ne yapayim okula yemek goturup bes gibi yesemmi sizce fikirlerinizi bekliyorum
canım her hafta verırsen küçükte olsa senı lısteye alıyımteşekkür ederim kaptan biraz zor gidiyor 2 haftadır süründüm 56.2 de ama asılınca kırılıyor yağlar
Yedıklerını gözden gecırKizlar ya ben sabitim malesef
Ya bana bir akil verin valla sinirlerim bozuluyor menulerim gayet dengeli ve guzel sadece cuma mercimek koftesi yemistim zaten pazartesi sabittim ama bu hafta veremedim,muhtemelen aksam yedide yememin sebebi cunku erken de uyuyorum,bu hafta ne yapayim okula yemek goturup bes gibi yesemmi sizce fikirlerinizi bekliyorum
kaptan bir kere kilo verip karne alan ikinci kez karne alamıyor demiEki Görüntüle 2057488
canım her hafta verırsen küçükte olsa senı lısteye alıyım
Emek verdın sessızce hedefe ulaşıp ayrılma
Yonetım mezunıyet karnesı yapsın
Eğer sız verırsen son 3 kıloyu kacamaksız vermeye
Takıma geldıgın tarıh
Geldıgın kılo
Geçen haftakı kılo
Bu haftakı
Hedef kılo nu yaz
Yok alamıyor canımkaptan bir kere kilo verip karne alan ikinci kez karne alamıyor demi
ben anne olmayı planlıyorum da hakkımı doğum kilolarını vermede mi kullansam acabaYok alamıyor canım
Oda olur canımben anne olmayı planlıyorum da hakkımı doğum kilolarını vermede mi kullansam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?