Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fırın yazmissin zaten masal3487 masal3487 :eek:
Bence kokmaz, kızartma kokuyor (gerci hamsiyse biraz firinda olani da kokar:bicak:) yerken yanlız kalabileceğin bir yer bulursan sorun olmaz bence o da canım
Hamsi evet her sekilde kokar ama uskumru kokmaz diye dusunuyorum bu havalarda da bozulmaz herhalde,salata yapip icine dogramayi planliyorum,yalniz yiyebilecegim yerimde var skinti olmaz

ben dün ki menümü paylaşmamışım..

sabah; bardak kahve, 1 çk hindistan cevizi yağı
öğlen; 1 kase salata, üzerinde az peynir, 1 dilim roll ekmek, 1 adet şekersiz tadelle
akşam;1 kase tarhana çorbası, 1 dilim roll ekmek, 3 çatal barbunya, salata
ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi, 1 tk bal

su;3,5 lt
spor;35dk aletlerle çalışma
Afiyet olsun canim.

Kizlar menumu yazayim sonra gecmise dalayim

Sabah:08.00 bir has yum,1 kk peymir,1 dilim tb ekmegi,6 yesil zeytin roka bir bar yesil cay.

Ogle:12.00 bir tabak menemen,bir kase yogurt,1 tb ekmegi.

Ara bir mandalina

Aksam 17.30 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corekotu)

Azonce yarim nar yedim

2 litre su spor yapamadim
Aksam.ki salata doyurdumu seni canım bende denemek istedim içeriğini beğendim bide nar da kalori falann olayı nasıl biliuormusun bende yemek istiyorum

Menü:
Sabah:
1 armut
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt

Ara:
Ayran

Öğle:
Ton balıklı sandviç
2 mandalina

Ara:
1 kase yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
1 çk bal

Akşam:
1/2 tabak sebzeli tavuk sote
Haşlanmış ıspanak
Salata

Su: 2.5l
Spor: 30 dk yürüyüş
40 dk dayanıklılık egzersizleri
afiyet olsun canım çok hafif menü olmuş

Bekarlığımda yıkadığım ıspanaklar geldi aklıma, senin gibiydim

Yıkamadan önce temizlik aşaması var ya canım, dikkat orada gerekli, kök kök iyice bakacaksın çürük ıvır zıvır var mı diye, sonra kökünü kesip yıkama kabında suda bekleteceksin, biraz da sirke eklersen suya kumunu bırakması kolay olur, 5-6 su yıkayıp doğrayacaksın, yıkama kabındaki suyun temizliğinden yeterli olup olmadığını anlarsın, akan suda tek tek zor olur
bloomcum bunu duydum ama ben içlerinde bocuk vardır diye içim rahat etmiyor göbek marul da tek tek ayırıyorum böyle yani hele dere otu almissam yandım zaten amaa sirkeye yatirsam sonra tekrar yıkasam daha mı kolay olur ki

afiyet olsun güzel bence
afiyet olsun senin menüler bana biraz degisik geliyor ama iyi de verdin bu hafta

afiyet olsun kız 2 yumurta yiyor mu maşallah kızın

canım bir sudan geçir önce kabası gitsin çok uğraşma sonra doğra sirkeli suya ısla hicbir şey kalmıyor sirke ne var ne yok döküyor
afiyet olsun güzel menü
süt içmediği sabahlar yiyor canım hemde oda ekmekle yiyor :) ama süt içerse 1 tane

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum

07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 1/4 gevrek 1 dl.peynir
salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1 bard. Ayran
17.30 5 kasik yesil mercimek salatasi
4 kasik yogurt
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
25 dk. Yuruyus (aksam ustu)
mercimek salatasini nasıl yaptın ablacım

Cok begendim canim menunu. Afiyet olsun

Hilalim aksama protein de ekleseydin daha iyi olurdu et tavuk. Yogurt gibi. Afiyet olsun. Oyy melek tabi guzel melegin masallah.
valla derya ev le uğraşmaktan bunları ancak yapabildim ama aşırı et tavuk ıstiyorum yarına belki yaparım bi kavurma

Ben yikanmis aliyom :p ama tabi cok saglikli olmayabilir. Bir formulu varsa kolay yikamanin ben de ogreneyim
Bloom mantıklı bir formül anlattı canım
Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1.5 haslanmis yumurta. 1 dilim ekmek. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: iskembeye benzer baya bol etli yemek. Salata
Ara: 1 mango. 1 su bardagi yogurt
Aksam: balik. Salata

Su: 2.5 litre
Spor: 30 dk yuruyus
afiyet olsun canım balık yiycemm bende ya cok ozledim

Bir demet lahanayı yıkadıktan sonra kıvırcık doğrar gibi doğruyorum, kaynamış suyun içine atıyorum, 5 -6 dk kaynatıyorum orta damar kısımları yumuşayıncaya kadar yani. Sonra süzüyorum. Ayrı bi tencerede soğanı kavuruyorum, kavrulduktan sonra 3 kaşık bulguru ekliyorum. Birazda lahana ile kavuruyorum. 1 bardak su ile pişmeye bırakıyorum. Bulguru pişmisse, 1 kaşık tereyağını da ekleyip karıştırıyorum.Tuz, Pulbiber, zencefil, azcık karabiber ekliyorum. O kadar. Üstüne yoğurt koyup afiyetle yiyorum :)) bir nevi bulgurlu ıspanak gibi. Dilersen bulgur yerine pirinçte koyabilirsin. Diyet olsun diye pirinç koymadım.

YouTube de gymvirtual diye bi kadın var onu yapıyorum ben kalça için :))
bir nevi kapuska gibi mi canım bu sadece patates yok galiba

Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum

07.30 1 su bard. Sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 1/4 gevrek 1 dl.peynir
salata
14.30 1 fincan ada cayi
16.00 1 bard. Ayran
17.30 5 kasik yesil mercimek salatasi
4 kasik yogurt
19.00 1 kucuk armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan papatya cayi
Su 3lt.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
25 dk. Yuruyus (aksam ustu)
afiyet olsun bence gayet güzel gevreğin açıklamasını yapmışsın zaten diyetteysen ölçüye uymak şartıyla simit yenilebiliyor diyetisyenler veriyor
Güzel bence menün, eliptigi hizli yapabiliyor musun peki?
yapıyorum canım kan ter içinde kalıyorum zaten yaparken sende de vardı sanırım eliptik sen nasıl yapıyorsun hızlı yavaş
Slm kizlar
Bugunku menum:
Sabah: 1.5 haslanmis yumurta. 1 dilim ekmek. 1 dilim tuzsuz yagsiz peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 mandalina
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: iskembeye benzer baya bol etli yemek. Salata
Ara: 1 mango. 1 su bardagi yogurt
Aksam: balik. Salata

Su: 2.5 litre
Spor: 30 dk yuruyus
afiyet olsun güzel olmuş ama bugün sporun her zamankinden az mola mi verdin bugün spora

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik:KK43:
hicbir şey olmaz canım yap götür oh mis afiyet olsun şimdiden
Ben bugün battı balık yan gider modundaydim biraz:
Sabah= beyaz peynir, domates, yarim simit, salatalik
Ara=kahve, bitter gofret
Öğle= haslanmis yumurta, domates, 1tane minik kurabiye
Ara=. 2 fincan cay
Akşam=. Firinda köfte, 1 tb ekmek, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 2kasik yogurt
çok da batmamış aslında gofret ve kurabiye yemissin ama öğünleri ölçülü tutmuşsun en azından orda da ipin ucunu kaçırmamışsın sonuçta afiyet olsun

Aksam.ki salata doyurdumu seni canım bende denemek istedim içeriğini beğendim bide nar da kalori falann olayı nasıl biliuormusun bende yemek istiyorum

bloomcum bunu duydum ama ben içlerinde bocuk vardır diye içim rahat etmiyor göbek marul da tek tek ayırıyorum böyle yani hele dere otu almissam yandım zaten amaa sirkeye yatirsam sonra tekrar yıkasam daha mı kolay olur ki

süt içmediği sabahlar yiyor canım hemde oda ekmekle yiyor :) ama süt içerse 1 tane

valla derya ev le uğraşmaktan bunları ancak yapabildim ama aşırı et tavuk ıstiyorum yarına belki yaparım bi kavurma

afiyet şifa olsun miniğine

afiyet olsun tatlım beğendim.

diyetisyen ler olcüyor ama bazı büyük eczaneler de de oluyor ben denk gelirsem eczanede olcturucem.

menüyü beğendim canım afiyet olsun Spor da harika.

afiyet olsun birseyler yemişsin hadi bakalım.

afiyet olsun diyetisyen menüsü İmmm hadi hayirli olsun.

eğlendik baya sohbet muhabbet iyiydi çok güzeldi.

Allah kabul etsin afiyet olsun. Kadayıf li börek nasıl oluyor bak merak ettim şimdi.

afiyet olsun bence güzel. Kestaneyi ben çok kaçırıyor um o yüzden bulaşmıyorum fazla :)))

afiyet olsun güzel olmuş eriste öğle olsa daha iyi olurdu.

afiyet olsun ablacim.

afiyet olsun fazla olmamış mi süt sanki.

afiyet olsun. 2 muz fazla geldi bana biri farklı bir meyve olabilirdi.

afiyet olsun Adana telafi edilmiş akşam.

aaaa abla ne sigarasi inanmıyorum sen bide, bırakmana çok mutlu oldum inan bu kadar saglik sorunun varken bırakmamak olmazdı. Darısı içenlerin başına.

afiyet olsun ne kadar çok ceviz yemişsin fazla değilmi yağ oranı yüksek sonuçta.

zor tabi haklısın Allah kolaylık versin. Ne işle mesguldun.

ben yaptım ama diyette yapıyordum hangisi zayıflatti yada katkısı oldumu bilmiyorum.
Sagol elif im biraktim cok sukur. Bu gun yanimda sigara icildi canim cok isticek diye korktum aksine cok kotu koktu mutlu oldum. Oldu bu is sanirim.

Aksamki salata beni inanilmaz doyuruyor,dort bes kasiga kadar koyabilirsin cokelek(ama benimki tuzsuz)tuzluysa daha az koymak lazim,ceviz ve corekotu ve roka da inanilmaz yakisiyor tavsiye ederim.

Nari genelde yarim olarak oneriyor diyetisyenler,orta boy bir narin yarisi yenebilir cok buyukse ceyregi,her derde deva,bagirsak problemlerine de bire bir yemek lazim

afiyet olsun bence gayet güzel gevreğin açıklamasını yapmışsın zaten diyetteysen ölçüye uymak şartıyla simit yenilebiliyor diyetisyenler veriyor

yapıyorum canım kan ter içinde kalıyorum zaten yaparken sende de vardı sanırım eliptik sen nasıl yapıyorsun hızlı yavaş
afiyet olsun güzel olmuş ama bugün sporun her zamankinden az mola mi verdin bugün spora

hicbir şey olmaz canım yap götür oh mis afiyet olsun şimdiden
çok da batmamış aslında gofret ve kurabiye yemissin ama öğünleri ölçülü tutmuşsun en azından orda da ipin ucunu kaçırmamışsın sonuçta afiyet olsun
Evet canim sınırlı olcu de diyetisyenim veriyor ama hic beyaz un kullanmiyorum ya suc islemisim gibi geldi.

Aksamki salata beni inanilmaz doyuruyor,dort bes kasiga kadar koyabilirsin cokelek(ama benimki tuzsuz)tuzluysa daha az koymak lazim,ceviz ve corekotu ve roka da inanilmaz yakisiyor tavsiye ederim.

Nari genelde yarim olarak oneriyor diyetisyenler,orta boy bir narin yarisi yenebilir cok buyukse ceyregi,her derde deva,bagirsak problemlerine de bire bir yemek lazim
Bim den bulabilirmiyim tuzsuz olanı sankim orada var diye hatırlıyorum cevizim var yarın yapıyım hemen

Erkencisin masallah Sevil. Gerci erken baslayinca erken cikarsin daha iyi. Bakalim yarindan cumaya kadar evden caliscam kizimin kresini degistiriyoruz dabugunler alisma evresi sadece 1.5 saat gidiyor gunluk. Ins yeni kres daha iyi olur
Insallah canim.

Vallaha iyi geldi gerçekten

Hayfasonları eşimde evde olunca uyuyoruz zaten ama hasta falan olmadığım sürece uyumam. İşimi bitiremiyorum çünkü. Bugünde böyle oldu ama iyide oldu iyi geldi yani.
Oh iyi olmus canim. Arada bedeni dinlendirmek lazim. Is dedigin sey bitmiyor zaten sen yaptigin muddetce illa ki yapilacak is oluyor hele ki kucuk cocugun varsa. Bu gun dinlendin yarin isleri telafi edersin.

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik:KK43:
Ben cok SIk yerim balik canim. Isitmazsan kokmuyor. Ve 5 6 7 saat hicbirsey olmuyor disarda bekleyince.

Ohh bugün erken kapattim gunu menumu yazayim hemen :KK66:
Sabah: kekikli omlet, 3 zeytin, 3 ceri domates, 1 kk beyaz peynir, salatalik
Öğlen: 1 kase yayla çorbası, yarim paket etiform, 1 bardak ayran
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam: 3 yk tavuk mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 kase cacik
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk cardio, 6000 adım
Afiyet olsun canim. Menu de spor da super.

Back
X