Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende haftaya detoksmu yapsam diyorum. Çarşamba perşembe. Ne detosku yapabilirm acaba kızlar hadi bana söyleyin.
Daha yeni basladin sevilumut detoks yapma bence. Detoks diyetine kacamaksiz uyup sporunu ihmal etmedigin halde kilo veremedigin kosulda yapilmali. Kilo verirken arada vucut direnc gosteriyor o zamana detoks gibi bir silahin olmali o hakki simdi kullanma.

Yok yok yemem artık, fena göze battı :KK70:arkadaşımın biri daha yedi, diğer arkadaşım hemen ikaz etti, o ilk hafta diye vermiştir belki, sen yine de yeme dedi, bu hafta da sabitim ya adım çıkacak veremedi diye:KK70:ödem bacıım ödem, haftaya cevizli fındıklı damping geliyor:KK70:
Fistik gider findin gelir diyorsun yani.

Üç gündür geçmeyen ense ağrım var ama fıstıktandır densiniz diye söyleyemiyorum:KK70:
Fistiktandir fistiktan. :KK70::KK70::KK70:
Saka bir yana gecmis olsun canim. Doktora git bence. Ense agrisinin cesitli sebepleri var. Sebebini bilmeden hareket etme.

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için:işsiz:
Cok ayip. Tabi ki yesem demiyorsun. Onlarin tadini daha onceden biliyorsun zaten. Ustelik agizda bes dk. KALCA da bir OMUR.

afiyet olsun menun güzel.

afiyet olsun. İnşallah eksiyle gel yarın bol sebze ve pro sıfır kh alırsan eksi kesin.

. :KK66:

Ay cınım benim içine doğdu herhalde. Eksiyi bugün gördüm. Hafta sonu bursa kaçamağım olmamış olsa belki de 69 u görürdüm. Ama bu bile iyi benim içim :D

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için:işsiz:

Spor yaparsan toparlarsın bence, ama kontrollü tüketmeye çalış. Ben ancak toparladım. Sporu kasarsan eksiyi bile görebilirsin :))

Slm kızlar eltim şimdi kürtajdan çıktı kendine gelmesini bekliyorum. Buarada soranlar olmuş ilk çocuğu değil 1.5 yaşında bi oğlu var. Bu ikinciydi. Hepinizden allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Öğleden sonra evde oluruz herhalde.
Allah acil şifa versin, tekrarını göstermesin.

öğlen yeme yiyemedim markete gittim yahu arkadaş diyette olana hiç mi saygı yok herşeyde mi katkı maddesi olur birde organik yok şu yazınca niye bu kadar pahalı bi tane yoğurt adlım geldim
Sorma canım yaaa, sıkışınca konserve barbunya ayran alıp dönüyorum en fazla

öğlen yeme yiyemedim markete gittim yahu arkadaş diyette olana hiç mi saygı yok herşeyde mi katkı maddesi olur birde organik yok şu yazınca niye bu kadar pahalı bi tane yoğurt adlım geldim
Evet organik birsey yok, markete degil aktara filan gitmek lazim :))
Marketteki sağlıklı bar tarzi şeyler de cok pahali. Gecen Hafta kendim yapmıştım ama bitti :(
Bir de hurmali bir tarif bilen var mi acaba ya, aklima gelmisken sorayim. Evdeki hurmalar kurtlanicak bu gidişle

bugün akşam hocayla özel derse başlıyorum spor salonunda.. kendisine de söyledim yağ kaybımı arttırmam lazım diye. ben 2 hafta sonra 4 günlük yurtdışına gidicem dedim, o gidişe kadar biraz yağ yakalım artık, aynı kilolarda dolaşıyoruz dedim..

2 hafta haftada 2 gün, özel çalışıcaz, sonra yılbaşına kadar haftada 1 gün birlikte çalışıcaz ama haftanın geri kalanında yapacağım spor programını kendi yapacakmış. yüksek tempo olacağından bir gün yap bir gün yapma şeklinde ilerleyeceğiz dedi.

inşallah faydasını görürüm.. çok hevesliyim ama tempo yüksek olduğundan acayip yoruluyorum.. cumartesi kendime gelemedim..

bugün akşam hocayla özel derse başlıyorum spor salonunda.. kendisine de söyledim yağ kaybımı arttırmam lazım diye. ben 2 hafta sonra 4 günlük yurtdışına gidicem dedim, o gidişe kadar biraz yağ yakalım artık, aynı kilolarda dolaşıyoruz dedim..

2 hafta haftada 2 gün, özel çalışıcaz, sonra yılbaşına kadar haftada 1 gün birlikte çalışıcaz ama haftanın geri kalanında yapacağım spor programını kendi yapacakmış. yüksek tempo olacağından bir gün yap bir gün yapma şeklinde ilerleyeceğiz dedi.

inşallah faydasını görürüm.. çok hevesliyim ama tempo yüksek olduğundan acayip yoruluyorum.. cumartesi kendime gelemedim..
Ek ücret alacakmı

Geçen sene ben de haftada bir kez hocayla çalışmıştim spor salonunda. Çoook yoruyordu gercekten, çok acı cekmistim :KK70:
Yanii kolaygelsin simdiden canım sana

Hurmayı fıstığı bırakanlar bana yollayın yahuuuu

dur 3 tane hurma gönderiyorum.. maksat ağzın tatlansın..

Ek ücret alacakmı

alacak canım.. maalesef..

Geçen sene ben de haftada bir kez hocayla çalışmıştim spor salonunda. Çoook yoruyordu gercekten, çok acı cekmistim :KK70:
Yanii kolaygelsin simdiden canım sana

peki ya sonuç? bana onlardan bahsetsene kuzum..

dur 3 tane hurma gönderiyorum.. maksat ağzın tatlansın..

alacak canım.. maalesef..

peki ya sonuç? bana onlardan bahsetsene kuzum..
Ne paragozler ya benımkıde aldıydı parayı odedık gıdemedık o ayrı
3 mü o ne kız at ağzına gıtsın

Back
X