Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne paragozler ya benımkıde aldıydı parayı odedık gıdemedık o ayrı
3 mü o ne kız at ağzına gıtsın

şekerim özledik seni ya.. sahalara dön gel işlerini hallet de.. sağlık olsun kalan herşey olur.. bak ben de bir heves yazıldım, gidicem, hamilelik devreye girerse yarıda kalacak.. ama hamile kalabilirim diye askıya alamayacağım.. olacaksa her şekilde olur diye düşünüyorum..

Cok kolay canim hem daha saglikli ama pistiginde sicak sicak kontrolunu kaybedip yersen iyi olmaz. Ben kortizona basladigimdan beri kendi yaptigim ekmegi yiyorum. Tambugday unundan ve tuzsuz yaptim. Cok yaptim bir kere koksun dedim. Sonra 8 parcaya bolup buzluga attim. Bittikce 1 parcayi cikartiyorum.
bu dolaplar çok iyi abla ya mesela bizde biri birine giderken boş gitmemek için evde bişeyler yapıp götürür kek börek gibi bana gelenler hemen hooooppp buzluğa nasıl rahatım anlatamam yoksa yerim biliyorum kendimi sende benim gibi yapmışsın ama deniycem bu ekmeği bakalım bi cikiyim glutensiz un alıyım da onla yapıyım

Afiyet olsun hilal cim. O su cok az canim biraz artirmaya calis. Oh iyi yapmissin oynamakla.Dugun modundan cikamadin galiba.
ay abla ne düğünü ya bıktım yeminle ne düğün ne kına ne topuklu ayakkabı nede makyaj malzemesi görmek istemiyorum :( sırf kızım eğlensin diye oynadım

Senin yediklerin de az geldi bana canım :)

Biraz sıkıcam kendimi bu aralar canım kilo veririm yavaşladı kendimi geri atıyorum gün geçtikçe
afiyet olsun menun güzel.

afiyet olsun menü güzel sınavında başarılar güzellik.

afiyet olsun cuma sonucu merakla bekliyorum.

yaşlandıkça zayifliyormus Hilal tüyler üzülme. İğneli zormuş cidden eltim Ağlıyorum dedi.

afiyet olsun başarılı :KK66:

Çok beğendim afiyet olsun canım.

afiyet olsun her zamanki gibi güzel bide ciko olmayaydi :KK66:

hadi bakalım güzel sonuclar al inşallah merakla bekliyorum.

afiyet olsun can güz3l olmuş.

afiyet olsun canım. Hamsi ler az yağda mi pişti yağsız mi? Suyun az olmuş. Su gelince temizleseydin keşke. Kiloya takilma az uyku çok uyku bile etki ediyor yarın güzel beslen az kh al cumaya eksi yi normal görürsün.

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Yanına ceviz kayısı falan mı alsan birde süt eğer çok kalırsanız ki kürtaj da devlet 1 gün yatırıyordu oranın yemeklerini yersin.

inşallah gecer diyecem geçmiyor inşallah ağrıların azalır kuzum ya.

Kızlar biraz ugrassin nasılsa aklı Erinç bir yolunu buluyor insanoğlu.

afiyet olsun kız bitmedi mi fıstıklar hala :KK66:

afiyet olsun. İnşallah eksiyle gel yarın bol sebze ve pro sıfır kh alırsan eksi kesin.

Ayy ne çok misafir ayol rahat biraksinlar hastasın zaten. Afiyet olsun ablam.

mecbur abla ev ile carsi 30 km den fazla 40 dk sadece tren le gittim. :KK66:
neeeyyy yaşlılığı bekleyemem kiiz valla bende ağlaya ağlaya gittim ilk seans sonra başıma geleceği bilince anestol falan aldım da az da olsa ise yaradı

beslenme düzeninden olabilir canım dolaşımla ilgili bir sıkıntı yoksa

menün çok güzel afiyet olsun spor da olsaymış on numara beş yıldızmış hani
erimiştir bence canım az değil yani sporun
yorgunluk dan diyorum ben ya az buz değildi çünkü uykusuzluk ve açlıktan vardı tabi neyse geçecek inşallah

dur 3 tane hurma gönderiyorum.. maksat ağzın tatlansın..

alacak canım.. maalesef..

peki ya sonuç? bana onlardan bahsetsene kuzum..
Sonuç iyiydi tabi. Sıkılasmistim. Az devam edebildim orda. Sonra shapes'e baslamistim. O da iyidi. Hatta hala o zamanki sporlarimin ekmegini yiyorum kiloluyum tamam ama öyle löpür löpür değilim

şekerim özledik seni ya.. sahalara dön gel işlerini hallet de.. sağlık olsun kalan herşey olur.. bak ben de bir heves yazıldım, gidicem, hamilelik devreye girerse yarıda kalacak.. ama hamile kalabilirim diye askıya alamayacağım.. olacaksa her şekilde olur diye düşünüyorum..
Ayy aklima geldi de bundan 8 sene filan önce B-fit e yazilmak istemistim. Deneme gününe gittik bi arkadasla. Deli gibi spor yaptirmislardi bize. Ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim, pişman olmustum o kadar kendimi zorladigima. Gerci şimdi hamilelikte de sporu doğru buluyorum

Ne paragozler ya benımkıde aldıydı parayı odedık gıdemedık o ayrı
3 mü o ne kız at ağzına gıtsın
Ben ayrıca para vermemistim, spor salonuna aylik verdiğim para içindeydi. Hocam besyo öğrencisiydi. Benden on yas kadar küçüktü ama cok korkuyodum ondan :) l senden iyi olmasin kaptanim ama eli maşaliydi valla :D

Ayy aklima geldi de bundan 8 sene filan önce B-fit e yazilmak istemistim. Deneme gününe gittik bi arkadasla. Deli gibi spor yaptirmislardi bize. Ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim, pişman olmustum o kadar kendimi zorladigima. Gerci şimdi hamilelikte de sporu doğru buluyorum

sana bişi diyim mi, ben de bunu düşünüyorum ama içim mutlu nedense, hamile olduğumu öğrenirsem de mutlu olurum, salon üyeliğim 1 yıllık zaten, bir aksilik olmazsa dondururum diye düşünüyorum :)

inşallah benim de başıma gelir..

Bence mümkün, zaten senin listelerine bayılıyorum biliyosun. Ama sonrasinda cok dikkatli ol koruma döneminde

benim listelerime mi bayılıyorsun.. :) o işte bir yanlışlık olmasın :)

kız kilo veremiyorum ben hiç, 100gr 300gr gidiyorum öyle.. bugün tam ölçüm sonrası bakalım 20 günde naapmışım biraz ortaya çıksın.. merak ediyorum..

Ben ayrıca para vermemistim, spor salonuna aylik verdiğim para içindeydi. Hocam besyo öğrencisiydi. Benden on yas kadar küçüktü ama cok korkuyodum ondan :) l senden iyi olmasin kaptanim ama eli maşaliydi valla :KK70:

benim hoca da çok küçük ya.. şuan benden 10 yaş küçük ama çok efendi tatlı bir çocuk.. vücudu da süper.. beni de doğru yönlendirir diye umuyorum..

bugün akşam hocayla özel derse başlıyorum spor salonunda.. kendisine de söyledim yağ kaybımı arttırmam lazım diye. ben 2 hafta sonra 4 günlük yurtdışına gidicem dedim, o gidişe kadar biraz yağ yakalım artık, aynı kilolarda dolaşıyoruz dedim..

2 hafta haftada 2 gün, özel çalışıcaz, sonra yılbaşına kadar haftada 1 gün birlikte çalışıcaz ama haftanın geri kalanında yapacağım spor programını kendi yapacakmış. yüksek tempo olacağından bir gün yap bir gün yapma şeklinde ilerleyeceğiz dedi.

inşallah faydasını görürüm.. çok hevesliyim ama tempo yüksek olduğundan acayip yoruluyorum.. cumartesi kendime gelemedim..
Şifa olsun canım inşallah

Hurmayı fıstığı bırakanlar bana yollayın yahuuuu
Al işte, kaptana baaak üyelere bak, ayol iki fıstık yedim diye tefe tefe koydu bunlar beni, yağlıymış da bıdı bıdı bıdı, verdim mi verdim, vereceğim mi vereceğim, fıstığı yedim mi yedim, konu budur:KK28::KK70:

İşte faili çıktı ortaya, şaka bir yana iyi yedim haa:)

Ben de bereketliyim hastalık konusunda, mr çektirsem iyi olacak, bana da fıtık gibi geldi de üşeniyorum bacım bee, sıkıldım hastanelerden artık

Ya ne bileyim, kendim yapmıyorum zaten, hazır önüme gelmişken dalsam mı dediydim, neyse bakacağız göreceğiz cumartesi, ben listeye girmesem daha mı iyi olur acaba, stres yaparım da azıcık
dr u ihmal etmiyoruz listeye girip stres yapıp kilo veriyoruz tamammi can can :KK66::halay:

Ay cınım benim içine doğdu herhalde. Eksiyi bugün gördüm. Hafta sonu bursa kaçamağım olmamış olsa belki de 69 u görürdüm. Ama bu bile iyi benim içim :KK70:
görürsün inşallah ay hadi bakalım :KK66:

ben yılbaşına kadar 10 kilo vermek istiyorum.. fantazi mi acaba?*
yeter ki iste hayatım verilemeyecek kilo değil.

İlk menü benden

Saat 8
Yarım elma
1 kk peynir
1 ceviz

Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Saat 15
1 bardak sutlu nescafe

Saat 17:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak yoğurtlu brokoli

Su 2 ye tmm larım hava soğuk icilmiyor.
Spor yok.

Al işte, kaptana baaak üyelere bak, ayol iki fıstık yedim diye tefe tefe koydu bunlar beni, yağlıymış da bıdı bıdı bıdı, verdim mi verdim, vereceğim mi vereceğim, fıstığı yedim mi yedim, konu budur:KK28::KK70:
Vuhuuuv ozguven bomba ;) ilk haftalar boyle 2 3 giderde sonra gramla verirsin genelde yani ver tabi ye de gözümüz yok biz almayalim diye dediklerimiz

Ikinci menude benden o zaman :)
Sabah: 1 activia, 10 cig findik
Öğlen: 1 kucuk kase kereviz salatasi,1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 armut
Aksam: 1 tabak yumurtalı ispanak, 1 havuç, 4 yk yogurt
Toplam:640 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 40 dk cardio

FB_IMG_1509079177566.webp

önce bir menü mü yazayım çok yoruldum bugün nobetciydim geçmişi sonra okuyayım
Sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
1 ck bal
domates salatalık

Ara 1 mandalina

Öğlen 12.30
1kk peynir ve domates salatalıkla yapılmış sandiviç kepekli ekmekle 1 bardak ayran

Ara 87 kalorilik şekersiz çikolatadan

Akşam 18.00
1 kase tarhana
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
yağsız salata
su 2litre spor yok persembeleri ara veriyorum spora

Allah bir daha yasatmasin
Amin cnm sağol
Allah bir daha yasatmasin.

ayran corbasi detoksu 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek 4 kaşık nohut 4 kaşık yarma yoğurtla ayran yapıp bunları karistiriyorsun tuz yok. 2 gün yapılıyor. Sabah 1 ekmek 1 yumurta 1 kk peynir le kahvaltı sonra 2 saatte bir bu çorba.
Bunu yapacağım. Daha önce ayran detoksu yaptım ama az daha ölüyodum bu daha esnekmiş. Ama biraz daha zaman geçsin dirençte yapmaya karar verdim
çok geçmiş olsun.. inşallah etkisi kalmaz, çabuk atlatır.

ben şekeri bıraktığımdan beri en yakın arkadaşım o, kışın da tahin pekmez :) off düşününce bile ağzım sulanıyor.. ama bugün hurma yemeyeceğim.. dur bakalım dayanabilecek miyim..
İnş cnm çok sağol.
Tahin pekmez candır ben hurmayı pek sevmem yani yersem anca 1 tane. Ama tahin pekmeze bayılırım
anladım canım damak zevki işte keşke toptan bırakabilsek her şeyde nescafede yapabiliyorum ama türk kahvesinde yapamıyorum
Bende türk kahvesinde şekeri kesemem asla ama zaten hiç sevmem kendisini
Daha yeni basladin sevilumut detoks yapma bence. Detoks diyetine kacamaksiz uyup sporunu ihmal etmedigin halde kilo veremedigin kosulda yapilmali. Kilo verirken arada vucut direnc gosteriyor o zamana detoks gibi bir silahin olmali o hakki simdi kullanma.
Evet cnm haklısın vazgeçtim biraz daha zaman geçsin öyle yapayım
öğlen yeme yiyemedim markete gittim yahu arkadaş diyette olana hiç mi saygı yok herşeyde mi katkı maddesi olur birde organik yok şu yazınca niye bu kadar pahalı bi tane yoğurt adlım geldim
Hiç bizi düşünmezler zaten
Bu sabah geçen haftaki kilomdan -200 gr çıktım ve çok mutluyum. Dün 70,5 ti şimdi 70.2. Dünden beri 300 gr gitmiş :KK49: yarın 69ları görürüm inşallah. :halay:
Gözün aydın cnm bende çok heyecanlıyım 100 de olsa eksi görmem çok iyi olacak benim için bakalım artık
Spor yaparsan toparlarsın bence, ama kontrollü tüketmeye çalış. Ben ancak toparladım. Sporu kasarsan eksiyi bile görebilirsin :))

Allah acil şifa versin, tekrarını göstermesin.
Amin cnm sağol
bugün akşam hocayla özel derse başlıyorum spor salonunda.. kendisine de söyledim yağ kaybımı arttırmam lazım diye. ben 2 hafta sonra 4 günlük yurtdışına gidicem dedim, o gidişe kadar biraz yağ yakalım artık, aynı kilolarda dolaşıyoruz dedim..

2 hafta haftada 2 gün, özel çalışıcaz, sonra yılbaşına kadar haftada 1 gün birlikte çalışıcaz ama haftanın geri kalanında yapacağım spor programını kendi yapacakmış. yüksek tempo olacağından bir gün yap bir gün yapma şeklinde ilerleyeceğiz dedi.

inşallah faydasını görürüm.. çok hevesliyim ama tempo yüksek olduğundan acayip yoruluyorum.. cumartesi kendime gelemedim..
Çok özeniyorum ya keşke bende spor salonuna gidebilseydim. Önümüzdeki yaz şehre taşınıcaz inş ilk işim spor salonuna yazılmak olacak
İlk menü benden

Saat 8
Yarım elma
1 kk peynir
1 ceviz

Saat 11
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Saat 15
1 bardak sutlu nescafe

Saat 17:30
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak yoğurtlu brokoli

Su 2 ye tmm larım hava soğuk icilmiyor.
Spor yok.
Güzel cnm afiyet ola

Ikinci menude benden o zaman :)
Sabah: 1 activia, 10 cig findik
Öğlen: 1 kucuk kase kereviz salatasi,1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 armut
Aksam: 1 tabak yumurtalı ispanak, 1 havuç, 4 yk yogurt
Toplam:640 kalori
Su: 2 lt daha içerim
Spor: 40 dk cardio
Huuu çok iddialı vallaha ben biyendim

önce bir menü mü yazayım çok yoruldum bugün nobetciydim geçmişi sonra okuyayım
Sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
1 ck bal
domates salatalık

Ara 1 mandalina

Öğlen 12.30
1kk peynir ve domates salatalıkla yapılmış sandiviç kepekli ekmekle 1 bardak ayran

Ara 87 kalorilik şekersiz çikolatadan

Akşam 18.00
1 kase tarhana
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
yağsız salata
su 2litre spor yok persembeleri ara veriyorum spora
Güzel cnm afiyet olsun

Back
X