Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım sen çalışıyorsun ama kahvaltıyı ise mi götürüp yiyordum nasıl oluyor geç kahvaltı
afiyet şifa olsun
Evet canım işyerine götürüyorum, yarım saat sürüyor yemem, evde o kadar vakit ayıramıyorum, memnunum ben alıştım, öğle yemeği de gecikiyor böylece, akşama da çok acıkmamış oluyorum

öğlen yeme yiyemedim markete gittim yahu arkadaş diyette olana hiç mi saygı yok herşeyde mi katkı maddesi olur birde organik yok şu yazınca niye bu kadar pahalı bi tane yoğurt adlım geldim
Malesef canim. Kimyasalin girmedigi nadir urunler var onlar da cok pahali oluyor. Sonra bu hastaliklar neden bu kadar arti diye merak ediliyor neden ortada ama kimsenin isine gelmiyor.

herkese günaydın bu hafta eksi olmayacak gibi + olmazda eksi de olmaz geçen hafta çok verince bu hafta durgun geçti aslında aynı yedim içtim ama neyse önemli olan almamak
sabah 1 haşlanmış yumurta 100 gr peynir 3 zeytin bol yeşillik kivi
ara kuru meyveler 1 avuç
öğle tavuk döner ekmeksiz pilavsız 200 gr salata
akşam çavdar unu ile yapılmış krep üstüne köfte yoğurt adını bilmiyom yemeğin :)))) ve salata
ara 3 kuru kayısı
su 2 litre
spor yapmadım
Menun gayet iyi canim. Arti gelmezsen ne guzel. Benim bu hafta durum vahim.

günaydın kızlarrr.. iyi sabahlar.. dün işten eve gidince çok çalıştım.. 12 de zor attım kendimi yatağa..

dün ki menümü yazayım...

sabah;1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 2 yk kadar chialı puding
öğlen;1 kase tavuklu salata, 1 parça lorlu turşu, 1 dilim ekmek, 3 tane hurma
akşamüstü;2 tane hurma
akşam;fırında çipura, salata, fırında 2-3 dilim sebze( patates, karnabahar,soğan, sarımsak)

su;3,5lt
spor: yok ( dün of günümdü, bugün pilatesim var)

benim de tartıda sürekli değişkenlik var, geçen hafta sonu daha hafiftim.. bugün geçen cumaya göre 200gr artıdayım.. nedenini tam anlamıyorum..

hurmadan mı acaba diye düşünüyorum.. ama pazartesi regl olacağım, canım fazlasıyla tatlı çekiyor.. onu böyle bastırmaya çalışıyorum.. bugün hurmadan biraz daha uzak durayım bakalım.. ne olacak..
2 3 hurmacok degil canim. Afiyet olsun. Off bu hafta benim de tartiyla basim dertte.

Öfff pöfff cumartesi katılmam gereken bir brunch var, kızartma hamur işi doludur mutlaka, yesem diyorum bir hafta yeri kazımam gerekir mi acaba toparlamak için:işsiz:
Az biraz tadarsin ucundan az kalorili olanlardan bolca yersin olmaz mi

Slm kızlar eltim şimdi kürtajdan çıktı kendine gelmesini bekliyorum. Buarada soranlar olmuş ilk çocuğu değil 1.5 yaşında bi oğlu var. Bu ikinciydi. Hepinizden allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Öğleden sonra evde oluruz herhalde.
Cok gecmis olsun canim. Ben karsiyim ama herkesin kendi fikri saygi duyarim. Eminim onun icin de cook zor bir karar olmustur. Acil sifalar.

bugün akşam hocayla özel derse başlıyorum spor salonunda.. kendisine de söyledim yağ kaybımı arttırmam lazım diye. ben 2 hafta sonra 4 günlük yurtdışına gidicem dedim, o gidişe kadar biraz yağ yakalım artık, aynı kilolarda dolaşıyoruz dedim..

2 hafta haftada 2 gün, özel çalışıcaz, sonra yılbaşına kadar haftada 1 gün birlikte çalışıcaz ama haftanın geri kalanında yapacağım spor programını kendi yapacakmış. yüksek tempo olacağından bir gün yap bir gün yapma şeklinde ilerleyeceğiz dedi.

inşallah faydasını görürüm.. çok hevesliyim ama tempo yüksek olduğundan acayip yoruluyorum.. cumartesi kendime gelemedim..
Hadi hayirlisi canim. Bir sure sonra alirsirsin canim sonucu hayal et deger bence. Bo
Hurmayı fıstığı bırakanlar bana yollayın yahuuuu
:skandal::skandal:

***13.TAKIM 541.ETAP***

zukkum (78.6/

DeryaOnDiet (67.7/

nefertityy (75.3/

Sena616 (72.2/

Zen71 (93.7/

Zeroks ( 64/

linnmhm (69.5/

lina0156 (69.7

55olmakistiyorum (63.7/

Ormangözlü ( 60/

Sfem (72.4/

Masal3487(68.7/

13.takım ortalaması: %

Aday liste

Sevilumut (69.4/)15 ekımde 70.7 ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 65

Bloom0677(77.8/)13 ekımde 80.3 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 69.9

İzindekiler

berilceee(81.5 ile 534. Etap

Eliya(72.3 ile 536.etap

Kitkurdu(88 ile 534. Etap

sana bişi diyim mi, ben de bunu düşünüyorum ama içim mutlu nedense, hamile olduğumu öğrenirsem de mutlu olurum, salon üyeliğim 1 yıllık zaten, bir aksilik olmazsa dondururum diye düşünüyorum :)

inşallah benim de başıma gelir..

benim listelerime mi bayılıyorsun.. :) o işte bir yanlışlık olmasın :)

kız kilo veremiyorum ben hiç, 100gr 300gr gidiyorum öyle.. bugün tam ölçüm sonrası bakalım 20 günde naapmışım biraz ortaya çıksın.. merak ediyorum..

benim hoca da çok küçük ya.. şuan benden 10 yaş küçük ama çok efendi tatlı bir çocuk.. vücudu da süper.. beni de doğru yönlendirir diye umuyorum..
İnşallah canım :anneadayı:

keşke makarnayı yarın ödülün yapsaydın dicem ama bende pilav yedim demiyorum :KK70: önce kendime laf etmem gerek

afiyet olsun Bloom listeye gir seninle yarışalım olur mu aynı kilodayiz seninle tabi benn daha bu hafta düştüm o kiloya
Ben listeye girmek istemiyorum:KK42:
Senin metabolizma beni tokatlar 41 yaşımdayım
Kendine başka kurban bul canım:KK4::KK59:

bu dolaplar çok iyi abla ya mesela bizde biri birine giderken boş gitmemek için evde bişeyler yapıp götürür kek börek gibi bana gelenler hemen hooooppp buzluğa nasıl rahatım anlatamam yoksa yerim biliyorum kendimi sende benim gibi yapmışsın ama deniycem bu ekmeği bakalım bi cikiyim glutensiz un alıyım da onla yapıyım

ay abla ne düğünü ya bıktım yeminle ne düğün ne kına ne topuklu ayakkabı nede makyaj malzemesi görmek istemiyorum :KK43: sırf kızım eğlensin diye oynadım

Biraz sıkıcam kendimi bu aralar canım kilo veririm yavaşladı kendimi geri atıyorum gün geçtikçe
neeeyyy yaşlılığı bekleyemem kiiz valla bende ağlaya ağlaya gittim ilk seans sonra başıma geleceği bilince anestol falan aldım da az da olsa ise yaradı

yorgunluk dan diyorum ben ya az buz değildi çünkü uykusuzluk ve açlıktan vardı tabi neyse geçecek inşallah
Insallah canim.

Back
X