Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya cim o kadar dikkat ediyorsun o kadar spor yapiyorsun bir yanlislik var bu iste canim. Eger tartinin bozuk olmadigindan eminsen bir yag kas oranina baktir derim. Kas agirligin artmis olabilir yada odem olabilir. Bunlarda da bir problem yoksa hormon tahlillerine baktirmalisin. Uzme kendini canim elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun.
Ins bu haftasonu spora gidince baktircam canim kas yag oranima. Cok mu meyve yiyorum ki belki ondandir off cok uzuldum

Seviyorum seni kız diyeceğim kırmızı kart gösteriyorlar:KK35:

Aaaa derya nasıl konuşmak o öyle, kaptanııım derya bana börek ye diyooo:KK8:
Azicik ucundan dedim yaa mesela ceyrek borek bir ekmek dilimi gibi olur sanki. Bolca salatapeynir omlet filan yersin olmaz mi

Menü:
Sabah:
1 muz
250 ml süt
3 yk yulaf ezmesi
1 çk bal

Ara: 2 kare bitter

Öğle:
1 kase yoğurt
Yaklaşık 1 orta boy fırında patates
Cherri domates

Ara: 2 kk peynir

Akşam:
1/2 tabak dana sote
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 2.5l
Spor: 60 dk dayanıklılık antrenmanı
30 dk yürüyüş

Ins bu haftasonu spora gidince baktircam canim kas yag oranima. Cok mu meyve yiyorum ki belki ondandir off cok uzuldum
Uzulup stres yaptikca daha kotu olur. Meyve de olabilir tabi ama cok zayif ihtimal. Gec yemiyorsun ve sporla yakiyorsun cunku. Arti olmamali diye dusunuyorum.

Kizlar menumu yazayim sonra teli sarja takmam lazim

Sabah:08.00 bir kk peynir,8 yesil zeytin,uc dort kucuk aci biber,iki kasik yogurt ve yesil cay

Ogle:12.00 bir porsiyon kofte domates ve cok az ekmek.

Ara mandalina

Aksam 17.40 klasik cokelek salatamdan yedim

2 litre su spor yok,seminer yarin bitiyir insallah haftaya baslarim spora

Yarın eksiyi göreceksin bencce cınım :))

Menümü de yazayım efenidm :))
Karnım ağrıdığından dolayı oruç tutamadım bugün.

Sabah
08.45
1 taze biber
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Çeyrek domates

14.00
1 kupa zerdeçal çayı

Akşam
19.00 ( misafir gelince geçe kaldı)
Fırında sebzeli tavuk
2 kaşık bulgır pilavı
Bir kase yoğurtlu haşlanmış brokoli ve beyaz lahana salatası
3 marul yaprağı
Taze soğan
Roka

Ben de bugün spor yapmayacağım :))

ne güzel ya onu ben de düşündüm okula götürüp orda yesem iki öğün şeklinde beslensem diye ama olmuyor teneffüsler kısa
Denesen mi acaba, sabah biraz erken gider rahat yersin, öğleden sonra da ne yapalım artık on dakikada yutarsın

Himm bilmiyorum ki canim yaa off artiyi gorunce nasil uzuldum dun. Bakalim yarina ne olacak
Intolaransi niye dedim canim. Kim oldugunu hatirlayamiyorum cok oldu izledigim ama bir programda unlunun biri anlatmisti. Ne zaman kilo vermek icin diyetisyene gitsem kilo aliyordum cok dikkat etmeme ragmen demisti. Sonra bir doktor york ( pinner ) testi onermis. Yaptirdigin da cig yesil sebzeye ve limona intolaransi cikmis. Diyette bunlari daha cok tukettiginden kilo aliyormus. Onlari kestim diyete gerek kalmadan kilo verdim demisti. Dayimin kizi da yaptirdi onunda bulgur kuru nane ve elma cikmisti canim oda sadece onlari hayatindan cikartarak kilo verdi. Diger siklar normalse ve bir bunu da arastir derim.

Intolaransi niye dedim canim. Kim oldugunu hatirlayamiyorum cok oldu izledigim ama bir programda unlunun biri anlatmisti. Ne zaman kilo vermek icin diyetisyene gitsem kilo aliyordum cok dikkat etmeme ragmen demisti. Sonra bir doktor york ( pinner ) testi onermis. Yaptirdigin da cig yesil sebzeye ve limona intolaransi cikmis. Diyette bunlari daha cok tukettiginden kilo aliyormus. Onlari kestim diyete gerek kalmadan kilo verdim demisti. Dayimin kizi da yaptirdi onunda bulgur kuru nane ve elma cikmisti canim oda sadece onlari hayatindan cikartarak kilo verdi. Diger siklar normalse ve bir bunu da arastir derim.
Bakayim bi arastirayim canim. Cok sagol

Menü:
Sabah:
1 muz
250 ml süt
3 yk yulaf ezmesi
1 çk bal

Ara: 2 kare bitter

Öğle:
1 kase yoğurt
Yaklaşık 1 orta boy fırında patates
Cherri domates

Ara: 2 kk peynir

Akşam:
1/2 tabak dana sote
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 2.5l
Spor: 60 dk dayanıklılık antrenmanı
30 dk yürüyüş
Afiyet olsun aylin cim. Menun guzel sporun cok guzel canim.

Back
X