Aslında balığı çok özledim kiremitte balık falan mı yesem acaba mi kalorileri nasıl olur onların salata yoğurt mutlaka olur da ana menüBalık salata en iyisi gibi geliyor bana canım, sabit olmak da ayrı meziyet, artı çıkanlar var:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında balığı çok özledim kiremitte balık falan mı yesem acaba mi kalorileri nasıl olur onların salata yoğurt mutlaka olur da ana menüBalık salata en iyisi gibi geliyor bana canım, sabit olmak da ayrı meziyet, artı çıkanlar var:)
Aslında balığı çok özledim kiremitte balık falan mı yesem acaba mi kalorileri nasıl olur onların salata yoğurt mutlaka olur da ana menü
Dimi ben güzel bi balık yiyim ne önerirsiniz hamsi dışında onu annemde yiycem cunkuben haftada 2 fln yiyorum balık ya, kış geldi duramıyorum.. canım çekiyor.. sen de ye bence.. en sağlıklısı balıkmış gibi geliyor bana..
Dimi ben güzel bi balık yiyim ne önerirsiniz hamsi dışında onu annemde yiycem cunku
Oyy kuzum benim. Tatli tatli ruyalari olsun insallahKötü rüya cnm uyku terörü. Son bi aydır haftada en az 4-5 gece oluyor.
Anladim canim.sabah baktım tabi ki, 500gr fazlalık vardı, ama su tuttuğunu düşünüyorum.. tüm iyi niyetimle :)
bu arada kas + kemik ağırlığım 54,5 muş ölçüldüğümde.. ama ağırlık bu, yüzde değil..
SuperrKilom 68.1 geçenki 68.7 -600 çok mutlu oldum inş bütün hafta böyle gider.
Canim ama sonrasi icin saglikli kilo vermis olacagizBen sabitim 59.5 gene hafta sonu kacamak yapmadim ama kalori doldurdum hep sporda yapsam eksi gelmiyor bu sekilde yani
800 cok az canim. Bak ne guzel veriyorsun bence hic yavaslatma metabolizmani. Belki 1 hafta sabit kalirsin haftaya cok daha iyi verirsinŞükür derya abla valla imkansizdi zaten o kadar kilo alman :) ben gene sabitim bugünde doldurayim mi kalorimi sabah plan yaptim 800 oldu aksama köfte öğlene musli yazdim elma yazdim yani kahvaltiyi gec yaptim anca bu kadar yiyebilirim gibi ama bakalm daha ne ekleyebilirim
Sagol canim. Insallah.afiyet olsun :) ayrıca ödeminin gitmesine çok sevindim. Daha güzel sonuçlar görürsün İnşallah. :)
oh maşallah ablam valla. Rabbim daim etsin. Ciğerlerin bayram ediyodur artık :))
Gız seninle kilolalarımız neredeyse aynı, hatta sen benden bir adım öndesin galiba :)) akşama bakayım bende 69 u görmüş müyüm? değilse seni yarışma arkadaşım ilan ediyorum![]()
![]()
Slm ElifimmMerhabalar.
Sagol canim. Sukurrçok sevindim canım yoksa mümkün değildi zaten o kadar artı
aslında çok abartı yememissin bence de alkol ve tuzlu cipsin etkisiyle ödemdir
maşallah çok güzel
canım sen doldur kaloriyi ilk hafta veremeyebilirsin zaten ama önümüzdeki haftalar çok güzel verirsin
hadi bakalim hodri meydan o zaman
Canim sahsen ben 2 ogun yiyemem cok acikirim. Ben de iste yiyorum hem ogleni hem aksami her turlu yemek yapip getiriyorum. Mesela 2 3 yk kara bugday. 4 kofte kadar et veya yarim yt etli sebze yemegi ve salata. Ben boyle yiyorum.Merhaba kızlaaarnasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa
cuma artı çıktığım için izin almıştım izin süresi kaç gün oluyor beni biriniz aydınlatırmısınız cuma günü free listede bildirim yapacağım. Bir de size bir şey danışmaya geldim kızlar aslında ben okulda diyet yaparken kaçamaklar yaptığımı fark ettim en basitinden yemeğin yanında pilav yiyorum ya da makarna oluyor kendimce şöyle karar aldım liste zaten var elimizde o gün protein yoksa okulda yemeyeceğim ipin ucu kaçtı aylardır 7 li rakamlardayım ya
soruma gelelim Öğlen aralarında yemek için evden ne hazırlayacağım tarçınlı yoğurt saklama kabına koyabilirim 1 dl çavdar başka ne yapabilirim lütfeen bana öğle yemeğinde örnek menüleri yazarmısınız öğleni cıssız atlatırsam akşam kolay geçer benim için ya da öğlen yemesemmi lütfeen fikirleriniz önemli tecrübeliler ne yapmalıyım 2 öğün beslenmeye mi geçsem?
Biz baya SIk yiyoruz balik. Ve balik agirlikli yedigim hafta daha iyi kilo veriyorumben haftada 2 fln yiyorum balık ya, kış geldi duramıyorum.. canım çekiyor.. sen de ye bence.. en sağlıklısı balıkmış gibi geliyor bana..
Menun gayet iyi canim ammaa sucugu eger marketten aliyorsan bence ogluna da yedirme cook sagliksiz canim. Firinda et tarifleri var internette salam sucuk gibi lezzetliler.Bakalım bugün ne yemişim
Sabah 12.00 geç uyandık bugün
3 yumurtadan az sucukşu yumurta oğlumla yedik
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 dilim çavdar
Domates biber
Ara 3.30
Nescafe
Akşam 17.00
Bi kase mercimek çorbası
5 kaşık mantarlı tavuk sote oğlumla yedik
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Yeşil salata
Bitkiçayı içerim
Su 1.5 ama 2 olur ancak son zamanlarda cnm hiç su içmek istemiyor
Spor yok ama yapmayı düşünüyorum yazarım yapınca
Yok cnm market markası değil tanıdığımız bi kasaba yaptırıyoruz baharatını falan kendimiz ayarlıyoruz. Diğerleri çok baharatlı olduğu için oğlum yemiyor zaten bende sevmiyorum böyle az baharatlı ve acısız oluyo. Benide egzamam varda benim içinde iyi oluyo.Menun gayet iyi canim ammaa sucugu eger marketten aliyorsan bence ogluna da yedirme cook sagliksiz canim. Firinda et tarifleri var internette salam sucuk gibi lezzetliler.
hımm o zaman senin en az 60 kilo olman lazım 55 de olsa süper olur..ben 1.68 boy ideal kilom 64muş diyetisyenim öyle dedi 5 kilo daha versem süper olacak hamile kalmadanbir buçuk metreden biraz halliceyim. 1,55 cm :)
canım nöbetçi olduğum günler götürüyorum yemeğimi diğer arkadaşlarım her zaman getiriyor ben haftada bir gün diye sandiviç götürüyorum ama arkadaşlar her gün getirip orda yiyor bildiğin normal yemek götürüyor saklama kabına koyup..sen de ton balıklı salata götürebilirsin,köfte yapıp götürebilirsin,küçük bölmeli saklama kapları var onlara peynir zeytin koyup götürebilirsin yanına da 1-2 dilim ekmekle,et kavur,taze fasulye soğukken de güzel götür aklına ne gelirse onu götürebilirsin..benim eşim de yemeğini evden götürür ben akşamdan ne yemeği yapmışsam saklama kabına koyarım götürürMerhaba kızlaaarnasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa
cuma artı çıktığım için izin almıştım izin süresi kaç gün oluyor beni biriniz aydınlatırmısınız cuma günü free listede bildirim yapacağım. Bir de size bir şey danışmaya geldim kızlar aslında ben okulda diyet yaparken kaçamaklar yaptığımı fark ettim en basitinden yemeğin yanında pilav yiyorum ya da makarna oluyor kendimce şöyle karar aldım liste zaten var elimizde o gün protein yoksa okulda yemeyeceğim ipin ucu kaçtı aylardır 7 li rakamlardayım ya
soruma gelelim Öğlen aralarında yemek için evden ne hazırlayacağım tarçınlı yoğurt saklama kabına koyabilirim 1 dl çavdar başka ne yapabilirim lütfeen bana öğle yemeğinde örnek menüleri yazarmısınız öğleni cıssız atlatırsam akşam kolay geçer benim için ya da öğlen yemesemmi lütfeen fikirleriniz önemli tecrübeliler ne yapmalıyım 2 öğün beslenmeye mi geçsem?
tavuk ya da balık benceSelam kızlar sabitim ben anca yapabildim çamaşır içinde boğuşuyorum biriniz el atın hayiriniza yaakşama yemeğe gidicez düğün yemeği ne önerirsiniz et balık tavuk kalorisiz
ben somon seviyorum fırında en güzel o oluyorDimi ben güzel bi balık yiyim ne önerirsiniz hamsi dışında onu annemde yiycem cunku
afiyet olsun güzel menüBakalım bugün ne yemişim
Sabah 12.00 geç uyandık bugün
3 yumurtadan az sucukşu yumurta oğlumla yedik
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
2 dilim çavdar
Domates biber
Ara 3.30
Nescafe
Akşam 17.00
Bi kase mercimek çorbası
5 kaşık mantarlı tavuk sote oğlumla yedik
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Yeşil salata
Bitkiçayı içerim
Su 1.5 ama 2 olur ancak son zamanlarda cnm hiç su içmek istemiyor
Spor yok ama yapmayı düşünüyorum yazarım yapınca
Canik ben tam tahilli ekmege hindi fume beyaz peynir ve rokayla sandvic yapiyorum cok guzel bi tanede sandvic kutusu aldim onunla atiyorum cantaya ezilmiyor oyle olunca yerkende bi ayran aliyorum misMerhaba kızlaaarnasıl gidiyor ben dün regl oldum inşallah şişkinliğim cumaya iner yaa
Ins 5 kiloyu da verirsin canim. Masallah boyun da uzun. Fit bir hamile olursunhımm o zaman senin en az 60 kilo olman lazım 55 de olsa süper olur..ben 1.68 boy ideal kilom 64muş diyetisyenim öyle dedi 5 kilo daha versem süper olacak hamile kalmadan
canım nöbetçi olduğum günler götürüyorum yemeğimi diğer arkadaşlarım her zaman getiriyor ben haftada bir gün diye sandiviç götürüyorum ama arkadaşlar her gün getirip orda yiyor bildiğin normal yemek götürüyor saklama kabına koyup..sen de ton balıklı salata götürebilirsin,köfte yapıp götürebilirsin,küçük bölmeli saklama kapları var onlara peynir zeytin koyup götürebilirsin yanına da 1-2 dilim ekmekle,et kavur,taze fasulye soğukken de güzel götür aklına ne gelirse onu götürebilirsin..benim eşim de yemeğini evden götürür ben akşamdan ne yemeği yapmışsam saklama kabına koyarım götürür
tavuk ya da balık bence
ben somon seviyorum fırında en güzel o oluyor
afiyet olsun güzel menü