Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dışardan sıkılıyorum işte burada öyle gezecek yerler değil park ta bile koca koca adamlar dolu düşün zaten evin bahçesi park gibi salıncağı kaydırağı arabaları oyuncakları dolu arada bir top havuzuna götürüyorum orada tırtıl vs biniyor ben oldum olası öyle dışarı yine seven biri değilim evde sakın sessiz kalıp yatiyim örgü yapıyım ne biliyim iyi geliyor dışarısının sesinden

kızım gayet iyi besleniyor çok şükür ona etli proteinli vitaminli yemekler hazırlıyorum ek gıdaya erken başladığı için beslenmesi gayet güzel arda bir iştahsızlık dışında sanırım diyetten bıktım bir an evvel hedefe ulaşıp bunstresten kurtulmak istiyorum

Günaydın canın erken uyanmasam da güzel bir kahvaltı ile başladım annem sağolsun
geçmiş olsun inşallah kötü birşey çıkmaz

Sanmıyorum ama kızım kreş zamanına gelince kurslara gitmeye karar verdim gün için de 2 saat en azından kendimi gelistirirm ona karışamaz gün içi sonuçta
teşhis koyabildiler mi peki

birşey. Var kafam da onu yapabilirsem zaten mecbur hafta da 3 gün cikicaz bakalım
Yap canim kafandaki neyse ;) sonra bize de soylersin yapmaya baslayinca ;) cik tabi kizciginla birlikte. Ahh ahh annelik iznindeyken ne guzel gezerdik kizimla simdi sabahin korunde kalkiyorum kizimla biraz daha fazla zaman gecirebileyim diye.

Epeydir böyle güzel uyku uyumamışım yatağımı nasıl özlemişim anlatamam kızlar meğer baba evi uykusu ne kadar tatlıymış :KK43: sabah güzel dinç uyandım sanırım mekan değişikliği iyi geldi bana
Iyi uyuyp dinlenmen guzel olmus canim. Simdi cik hava al biraz hadii

Bugün hamsi günü :) şimdi çıkıp hamsi alicam onları bir güzel yıkayıp sirkeli suya koyucagim annemi bekleyip salataya baslicam ben dizmeyi beceremiyorum bir türlü
ohh miss. Ay o hamsiye bayilirim ama burda bulmak cook zor. birkac kere denk geldim hemen aldim o zamanlarda da

Yok canım hıc tartıyla aramız yok
İnsallah olur yarın
Yoksa kısırdongude kaybolacam

tartılman lazım.. diyet yapma ama her sabah tartıl.. ben ne zaman tartıdan kaçsam kilo aldım.. git şimdi işi gücü bırak tartıl. sen de kalsın.. tartıl bak..

Pek degıl parmaklarda egılme var
Sadece tedavı ne onu bulmaya çalışıyorlar egılmeyı durdurmak için

çok geçmiş olsun canım.. sebebini merak ediyorum.. neden acaba? tez zamanda şifasını bulursun inşallah..

Kızlar yemekten sonra göz kapaklarıma ağırlık bağlamışlar gibi oluyor, uyumamak için perişan oluyorum, ne yapmalıyım
valla ben o durumda dayanamayıp uykuya yenik düşüyorum o yüzden hiç konusmiim

Yap canim kafandaki neyse :KK66: sonra bize de soylersin yapmaya baslayinca :KK66: cik tabi kizciginla birlikte. Ahh ahh annelik iznindeyken ne guzel gezerdik kizimla simdi sabahin korunde kalkiyorum kizimla biraz daha fazla zaman gecirebileyim diye.
sen hakikaten çok aşırı pozitif bir insansın ya derya valla bu enerjin pozotifligin çok iyi geliyor insana yeliz dede ir çok kere bunu hissettim helal olsun valla size ya

ohh miss. Ay o hamsiye bayilirim ama burda bulmak cook zor. birkac kere denk geldim hemen aldim o zamanlarda da
bende çok severim annem yapınca daha bir güzel oluyor valla o yüzden her kış alır balıkları tunerim tepesine annemin eşim yemiyor hazır disardakini de ben yeniyorum mısır unundan kiazaracak sıcak sıcak yenecek bol soğanları salata ile

Slm kızlar menüm

Sabah 11.30 yine geç uyandım ama yarın erken kalkıcam
İki tam buğday krep
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 tk kaymak
Domates biber

Ara nescafe ve türk kahavesi şekersiz
2 kare bitter
1 sade soda limonlu

Akşam küçük tabak yasız sossuz yulaflı makarna
Kabak kızartması (tost makinesinde)
Yoğurt

Su 1.5 aca 2 olur
Spor yok kayınvalideme gidicem erken gelirsem yapıcam yaparsam yazıcam

Canim inan alismak 3 gununu alir. Bir basla tuzsuz yemeye. Ben hamileyken basladim sifir tuz yemeye sislik olmasin diye. Ben alistim simdi de salata tuzlu olunca yiyemiyorum :KK66: bir basla cnaim alisirsin.
Vay hemde sıfır tuz çok iddialı gerçekten bende denicem mutlaka

Menum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalik, 1 tk zeytinyag, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase cacik, 1 roll ekmek
Ara: 1 activia, kakao
Aksam: 1 yt pirasa, 4 yk yogurt
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Toplam: 1146 kalori
Su: 2,5 litre
Spor: 7000 adim, 20 dk dans, 40 dk leslie, 50 squat

Menum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalik, 1 tk zeytinyag, 1 dilim peynir
Oglen bir tanede canpare biskuvi var kaloriye dahil ama yazmayi unutmusum

Bazı sıkıntılarım var Hilal. Gelemiyorum o yüzden.
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın canım, hepimiz sıkıntılar atlatıyoruz, şimdi düşündüğümde tek ortak fikrim kendimi yıpratmaya değmezmiş oluyor, yormamaya çalış ruhunu canım:KK19:

Slm kızlar menüm

İki tam buğday krep
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 tk kaymak
Domates biber

2 kare bitter
1 sade soda limonlu

Yoğurt

Su 1.5 aca 2 olur

Afiyet olsun, Bol eksi olsun inşallah gız :))

Menum

Valla yaptığın spor yeter de artar bile, bu menüye maşallah :))

Günün menüsü sunar.
Kalori aşağı yukarı 1250 olmuştur :)) Su 2 litre. Sporu yatmadan önce yapacağım. Misafir var eşimin arkadaşı :))

Eklentiler

• 9DE0647E-872F-4EE4-A785-CBAC2FEC7D80.webp
    9DE0647E-872F-4EE4-A785-CBAC2FEC7D80.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 181262A6-D3E3-453F-9946-75B91354B8C5.webp
    181262A6-D3E3-453F-9946-75B91354B8C5.webp
    9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar yemekten sonra göz kapaklarıma ağırlık bağlamışlar gibi oluyor, uyumamak için perişan oluyorum, ne yapmalıyım
kahve iç canım
Slm kızlar menüm

İki tam buğday krep
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 tk kaymak
Domates biber

2 kare bitter
1 sade soda limonlu

Yoğurt

Su 1.5 aca 2 olur
afiyet olsun güzel olmuş menün
Menum
çok güzel aferin bak düzene girdi menülerin

Günün menüsü sunar.
Kalori aşağı yukarı 1250 olmuştur :)) Su 2 litre. Sporu yatmadan önce yapacağım. Misafir var eşimin arkadaşı :))
afiyet olsun canım da böyle pek anlaşılmıyor gibi geldi bana..ben de bugün myfitnespal programını yükledim toplam 1100 kalori almış görünüyorum ama bana az hesapladi gibi geldi

ben de menü mü yazayım yukledigim programa göre 1100 kalori almışım doğru müdür sizce?
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1 çk bal
marul,maydonoz

Ara 10.00 1 kuru incir

Oglen
hazır tavuk suyu çorbası
5 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği