Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@DeryaOnDiet berilceee berilceee ben bi karar verdim hedefi simdilik 58e cekiyorum 58.0i gördüğüm gun ki bunun 3 hafta icinde olmasini planliyorum korumaya gecicem 1 ay kadar koruma yapip yeniden baslayip kalan 3 kiloyu vericem. Çünkü yoruldum gibi hissediyorum skldm artık bi koruma yapayım dinleneyim biraz planlarim da var bu sürede kilo almasam yeterli

@DeryaOnDiet master kararına sevindim deryacim. Bi insan ne kadar diploma biriktirirse o kadar iyi. Ben de yüksek lisans yaptim ama burda pek bir işime yaramıyor. Com da emek vermiştim üzülüyorum bi ayrıcalık tanımadıkları için. Hem senin yükselme fırsatın da varmış, değerlendır bence

S
lm kizlar okulumun ilk gunu bitti sukur. Ciktim simdi eve gidiyorum.
Bugunku menum
Sabah: 1.5 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 2 domates. 3 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ayva
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 elma
Oglen: yarim tabak elbasan. 1 haslanmis patates . salata
Aksam: oglenin aynisi..

Su: 2 lt kadar
Spor: yok. Daha ev yolundayim bu saatren sonra da yapamam artik

valla ben o durumda dayanamayıp uykuya yenik düşüyorum o yüzden hiç konusmiim

sen hakikaten çok aşırı pozitif bir insansın ya derya valla bu enerjin pozotifligin çok iyi geliyor insana yeliz dede ir çok kere bunu hissettim helal olsun valla size ya

bende çok severim annem yapınca daha bir güzel oluyor valla o yüzden her kış alır balıkları tunerim tepesine annemin eşim yemiyor hazır disardakini de ben yeniyorum mısır unundan kiazaracak sıcak sıcak yenecek bol soğanları salata ile
Ohh afiyet olsun ;)

Slm kızlar menüm

Sabah 11.30 yine geç uyandım ama yarın erken kalkıcam
İki tam buğday krep
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
1 tk kaymak
Domates biber

Ara nescafe ve türk kahavesi şekersiz
2 kare bitter
1 sade soda limonlu

Akşam küçük tabak yasız sossuz yulaflı makarna
Kabak kızartması (tost makinesinde)
Yoğurt

Su 1.5 aca 2 olur
Spor yok kayınvalideme gidicem erken gelirsem yapıcam yaparsam yazıcam
Afiyet olsun canim

Menum
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, domates, salatalik, 1 tk zeytinyag, 1 dilim peynir
Öğlen: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase cacik, 1 roll ekmek
Ara: 1 activia, kakao
Aksam: 1 yt pirasa, 4 yk yogurt
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Toplam: 1146 kalori
Su: 2,5 litre
Spor: 7000 adim, 20 dk dans, 40 dk leslie, 50 squat
Masallah canim sporuna da menune de ;)

Günün menüsü sunar.
Kalori aşağı yukarı 1250 olmuştur :)) Su 2 litre. Sporu yatmadan önce yapacağım. Misafir var eşimin arkadaşı :))
Afiyet olsun canim.
ben de menü mü yazayım yukledigim programa göre 1100 kalori almışım doğru müdür sizce?
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
1 çk bal
marul,maydonoz

Ara 10.00 1 kuru incir

Oglen
hazır tavuk suyu çorbası
5 kaşık etli patlıcan yemeği
1 dilim tb ekmeği
marul ve maydonoz

Ara yarim muz ve 7 çiğ fındık

Akşam
5 kaşık etli nohut
salata( yağsız)
1 kaşık bulgur pilavı

Ara 7 antep fıstık ve bir küçük lokum

Su 2 litre 750milim dukan birası
spor yarim saat eliptik
Kalorin cok degil ama gayet orantili yemisdin canim. Su kucuk lokum sabah olsa daha iyi olurmus tabiki

31.10.2017

08:00
1 dl ekmek, 2 ceviz, 2 kk taze kaşar, 8 zeytin, havuç

11:00
tek şekerli kahve

13:30
1 dl ekmek, 2 ceviz, 8 zeytin, 2 kk kaşar, 80 gr ton balık, salata, ayran

18:30
Izgarada bir patlıcan, 1 kapya, 1 burgu, 2 topik peynir, 1 küçük yerelması, 10 fıstık

21:00
1 sb kakaolu süt

Su : 2,5 lt
Spor :
Afiyet olsun canim

Sabah 11
Yarım kete küçük boy
Havuç
Çay

Öğlene
1 dolu tabak.kapuska
Az yoğurt
Çeyrek simit

Aksam
Hamsi normal miktarda
Soğan
Salata

Şu 2 bardak annemlerde şu bitmiş gelmesini bekliyorum
Suyun cook az olmus canim. Ayy hamsi yaa nasil canim istedi. Afiyet olsun

@DeryaOnDiet berilceee berilceee ben bi karar verdim hedefi simdilik 58e cekiyorum 58.0i gördüğüm gun ki bunun 3 hafta icinde olmasini planliyorum korumaya gecicem 1 ay kadar koruma yapip yeniden baslayip kalan 3 kiloyu vericem. Çünkü yoruldum gibi hissediyorum skldm artık bi koruma yapayım dinleneyim biraz planlarim da var bu sürede kilo almasam yeterli
Sen bilirsin fistikim. Ama zaten mezuniyet hakkin olur 58 kiloda hedefi degistirmesen bile. Yuzdenin hesaplanmasi lazim tabi.

@DeryaOnDiet master kararına sevindim deryacim. Bi insan ne kadar diploma biriktirirse o kadar iyi. Ben de yüksek lisans yaptim ama burda pek bir işime yaramıyor. Com da emek vermiştim üzülüyorum bi ayrıcalık tanımadıkları için. Hem senin yükselme fırsatın da varmış, değerlendır bence
Sagol canim. Bugun okulda ilk gunumdu guzel gecti ama tabi cook yorucu bir 2 yil beni bekliyor. Benim masterin konusu tam isime uygun. Ins bitince guzel olacak.

Dedigin gibi emek istiyor canim. Sen ne guzel emek verip bitirnissin keske bir ayricaligi olsa senin de.

Back
X