- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese.. güzel mutlu cumalar.. bir haftayı daha bitirdik.. ben bildirimimi yaptım.. sizlerden de iyi haberler bekliyorum.. herşey gönlümüzce olsun.. mutlu olun.. iyi şeylere odaklanın..
ben bugün regl oldum.. ona rağmen 1 kg fark olmuş, demek ki regl hep şişkinlik yapmıyormuş.. bu haftaki detokstan onu anladım. ekmek tüketmedim hiç, ekstra yağ tüketmedim.
her regl dönemi öncesi böyle beslenme regl şişkinliğinin önüne geçecek gibi duruyor.. böyle bir tatlı krizimde pek olmadı.. hafif boyutta atlattım gibi.. çoook uzun zamandır ilk defa iyi bir hafta geçirdiğime inanıyorum.. asıl önemlisi bundan sonrası benim için. verdiğim kiloları koruyarak devam etmek..
yeni giren arkadaşlarımızın bu hafta 2. kilo bildirimleri olacak değil mi? Onları bu hafta gruba alacağım.
Bana aşağıdaki şekilde bilgilerini de ekleyebilirler mi;
Başlangıç kilosu;
Geçen cuma günü kilosu;
Bu cuma kilosu kilosu;
Hedef kilosu;
ormangozlu cancazım seni de mezun ediyoruz değil mi?
listede olmayan güzeller bildirimlerinizi bekliyorum.. listeden hangi kiloyla tatile çıkmıştınız onu da yazın da, bir görelim..bir de ne zaman tatile çıktınız.. hadi biraz kış moduna geçelim artık..
kışın güzel kilo verilir.. biz de yılbaşına hazır 5 hafta kalmışken, üzerimizdeki fazlalıklardan kurtulalım.. vicdanımızdaki yüklerden hafifleyelim.. kütlemiz küçülsün ki ruhumuz özgür kalsın..
ilk geldigim yillar kisin esim cok korkuyordu ben bir yerlerde donup kalcam diye
ayyy ne müthiş birşey. canı gönülden tebrik ederim tatlim seni. 57 benim de hedef kilom.darisi basimaGecen cuma: 57.6
Bu cuma: 57.0
Fark eksi 600 ben mezun bu durumda
kızlar bizler bayağı zayıflamışız ha 3 haneli rakamlarda olanlar maşallah tek haneye duseli çok oluyor hatta normal kiloya..kilosu 70-80 olanlar 60larda maşallah***13.TAKIM 545.ETAP***
zukkum (77.7/76,6/1,1/%1,41)
DeryaOnDiet (66.2/
nefertityy (76.5/75,5/1,0/%1,30)
Zen71 (87.6/87.1/0.5/%0.57)
lina0156 (68.5/67,4/1,1/
Ormangözlü ( 57.6/) Mezun olmak istiyor
Sfem (71/
masal3487(67/66,8/0,2/%0,29)
Bydelikız (69.3/
Bademellaa(58,7/57,9/0,8/%1,36) Yeni üye başlangıç tarihi 15.11.2017, başlangıç kilosu 59.2, hedef kilosu """""
13. Takım Ortalaması:
yumurtalar olgunlaşmış dedi canım pazartesine yine çağırdı o zamana kadar kendiliğinden çatlamazsa iğne yapacaktebrikler canım..
hadi sen de iyi haberlerle gel.. ben de bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım..
çok güzel sonuçlar.. bu hızla 5 hafta sonra mezun ederiz seni ( Dikkat motivasyon mesajı içeririr ! :) )
hedef kilonu da söyler misin?
Programınız güzel geçsin.. Sizin mesleğiniz çok değerli.. Değerinizin bilindiği günler görelim inşallah.. bu bir milat olsun..
bu arada bu kiloyu nasıl verdin bilmiyorum ama sonuç odaklı yaklaşırsak çok güzel.. ama geçen haftalardaki beslenme düzeninle gidiyorsan yapma derim ben.. senin sağlığın herşeyden daha önemli.. lütfen ne yapıyorsan sağlığın kaybetmediğinden emin olarak yap canım.. senin için endişelenmeyelim..
ne güzel haber bu.. güzel sonuçlarını bekliyorum..
tebrikler canım gözüm aydınGecen cuma: 57.6
Bu cuma: 57.0
Fark eksi 600 ben mezun bu durumda
hastanedeyim ben de kızlar bebek için geçen hafta klomen kullandım bugün yumurtalar olgunlaşmış mi diye bakacak ve çatlama iğnesi olacağım insallah hayırlı ve güzel sonuç olur
tebrikler canım..
hadi sen de iyi haberlerle gel.. ben de bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım..
çok güzel sonuçlar.. bu hızla 5 hafta sonra mezun ederiz seni ( Dikkat motivasyon mesajı içeririr ! :) )
hedef kilonu da söyler misin?
Programınız güzel geçsin.. Sizin mesleğiniz çok değerli.. Değerinizin bilindiği günler görelim inşallah.. bu bir milat olsun..
bu arada bu kiloyu nasıl verdin bilmiyorum ama sonuç odaklı yaklaşırsak çok güzel.. ama geçen haftalardaki beslenme düzeninle gidiyorsan yapma derim ben.. senin sağlığın herşeyden daha önemli.. lütfen ne yapıyorsan sağlığın kaybetmediğinden emin olarak yap canım.. senin için endişelenmeyelim..
ne güzel haber bu.. güzel sonuçlarını bekliyorum..
ablacim hersey üst üste geldi oraya buraya kostur yoruldum valla ayaklarım i uzatıp elimde yeşil cayimla sizinle yazışmak çok isterdim şartlar her an değişebiliyor yoksa konu terketmek d3gil dönem dönem sorunlar yaşıyoruz işte.Biz de seni ozledik filiz cim. Nasilsin canim iyi misin. Takimimiz goze geldi zaten eski nesesi havasi paylasim coklugu nerdeee. Bir iki saat girmesek gecmisi okumaya yetisemiyorduk. @berilce @kitkurdu @andereseliya bizi terkettiler seninle ceren de hanidir yoktu. Ozluyorum o gunleri. Hepimizin bir arada oldugu beril in bize tatli sert kizmalarini filan.
Amin hilal cim. Sagol.
bi uğrayayım bakayım napim bizim hatun kızlar bu cuma dedim. Ozlendiniz.ah bebeğim.. olsun.. ne yapalım.. başlayalım biraz.. ne güzel sağlıklı diyet listen var.. hadi başla..
canım 2 hafta deneme süreniz var.. 2 hafta sonunda gruba alacağım..
yaa özlemiştik iyi oldu.. bugün özlediklerimiz hep geldi..eliya yı göremedim bi..
neden sen kalori alımını o kadar çıkardın ya..
oo çok iyisini z maşallah.**13.TAKIM 545.ETAP***
zukkum (77.7/76,6/1,1/%1,41)
DeryaOnDiet (66.2/65.5/0.7/%1.06)
nefertityy (76.5/75,5/1,0/%1,30)
Zen71 (87.6/87.1/0.5/%0.57)
lina0156 (68.5/67,4/1,1/
Ormangözlü ( 57.6/57.0/0,6/%1,04) Mezun olmak istiyor
Sfem (71/
masal3487(67/66,8/0,2/%0,29)
Bydelikız (69.3/
Bademellaa(58,7/57,9/0,8/%1,36) Yeni üye başlangıç tarihi 15 Kasım, başlangıç kilosu 59,2, hedef kilosu ????
13. Takım Ortalaması:
100 gr daha versem berabere bitirecektik bak :)) tebrik ederim kazandin:) tamam arada gelirim haberdar ederim kilo aldim mi diye siz neler yaptiniz merak ederim zatenSlm kizlar birazdan okuycam kimler ne kadar vermis, kilomu yazip isime doneyim malum bugun cuma haftalik raporlari hazirliyorum. Bitirir bitirmez gelip bakacagim. Hepinize tebriklerrrrormangozlu mezuniyetin hayirli olsun canim veee gider ayak ben yenmis oldum insallah verdigin kilolar hicbir zaman geri donmesin canim, ama kendini ozletme arada gel konusalim, yarisalim
o tantuniler yaramamış rakipgeçen haftaki kg 69,3
güncel kg 68,8
fark -500 gr
yüzde 0.72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?