Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese.. güzel mutlu cumalar.. bir haftayı daha bitirdik.. ben bildirimimi yaptım.. sizlerden de iyi haberler bekliyorum.. herşey gönlümüzce olsun.. mutlu olun.. iyi şeylere odaklanın..

ben bugün regl oldum.. ona rağmen 1 kg fark olmuş, demek ki regl hep şişkinlik yapmıyormuş.. bu haftaki detokstan onu anladım. ekmek tüketmedim hiç, ekstra yağ tüketmedim.

her regl dönemi öncesi böyle beslenme regl şişkinliğinin önüne geçecek gibi duruyor.. böyle bir tatlı krizimde pek olmadı.. hafif boyutta atlattım gibi.. çoook uzun zamandır ilk defa iyi bir hafta geçirdiğime inanıyorum.. asıl önemlisi bundan sonrası benim için. verdiğim kiloları koruyarak devam etmek..

yeni giren arkadaşlarımızın bu hafta 2. kilo bildirimleri olacak değil mi? Onları bu hafta gruba alacağım.
Bana aşağıdaki şekilde bilgilerini de ekleyebilirler mi;

Başlangıç kilosu;
Geçen cuma günü kilosu;
Bu cuma kilosu kilosu;
Hedef kilosu;

ormangozlu cancazım seni de mezun ediyoruz değil mi?

listede olmayan güzeller bildirimlerinizi bekliyorum.. listeden hangi kiloyla tatile çıkmıştınız onu da yazın da, bir görelim..bir de ne zaman tatile çıktınız.. hadi biraz kış moduna geçelim artık..
kışın güzel kilo verilir.. biz de yılbaşına hazır 5 hafta kalmışken, üzerimizdeki fazlalıklardan kurtulalım.. vicdanımızdaki yüklerden hafifleyelim.. kütlemiz küçülsün ki ruhumuz özgür kalsın..

afiyet olsun canım hayırdır doktora neden gittin

Bugünkü menümü paylaşıyorum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 1 zeytin 1 kupa yeşil çay 1 activia yoğurt

Ara
activia yoğurt

Akşam
Izgara çupra roka

2 lt su
Yarım saat yürüyüş
afiyet olsun güzel
inşallah sonuçların güzel çıkar canım geçmiş olsun

Gunaydin arkadaslar. Tartida bol eksiler.
Oncelikle gelecegimizi en degerlilerimizi cocuklarimizi emanet edecek kadar kutsal bir meslek olan ogretmenlerimizin;
OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN

kizimin da her ne kadar bu meslekte kalici degilim dese de ilk ogretmenler gunu bu gun.

Benim bu gun tekrar kontrolum var arkadaslar. Hastanedeyim kan verdim simdi kahvaltimi yapiyorum. Ara ara girmeye calisirim.

Evet görmedim çünkü daha 1 haftadır burdayım. Yorumlar da buna uygun olsun diye bekliyorum tabi. Teşekkürler.

Yok canım çok yemelik bir durum yok ortada bende ondan korkmuştum 4 ay evvel insülin çıktı zaten pco da var kolay kilo vermemi beklemedi hiç bir doktor ben yine iyi verdim

Başlangıç Çarşamba 59.2
Geçen cuma 58.7
Bugün 57.9
Toplam -1.300
tebrikler güzel bir eksi

Kizlar buralari cok ihmal ettim farkindayim umarim bu hafta etkin katilim gistererek daha guzel motive olurum cunku ayri kalmak olmuyir bu hafta -200 gramcik vermisim.

Gecen hafta:67.0
Bu hafta.66.8
Fark -200
Yuzde 0.29
yine de eksiden o da güzel bir şey canım tebrikler..
Ogretmenler gunu programi var kizlar birazdan hazirlanip cikicam aksama gorusuruz
bugün ben de hastanedeyim kutlama var ama katılamıyorum
Geçen cuma 77.7
Bu cuma 76.6
Fark 1.1
Yüzde 1.41
tebrikler canım

***13.TAKIM 545.ETAP***

zukkum (77.7/76,6/1,1/%1,41)
DeryaOnDiet (66.2/
nefertityy (76.5/75,5/1,0/%1,30)
Zen71 (87.6/87.1/0.5/%0.57)
lina0156 (68.5/67,4/1,1/
Ormangözlü ( 57.6/) Mezun olmak istiyor
Sfem (71/
masal3487(67/66,8/0,2/%0,29)
Bydelikız (69.3/

Bademellaa(58,7/57,9/0,8/%1,36) yeni uye başlangıç tarih 15 Kasım, Baslangic kilo 59,2, hedef kilo 60

13. Takım Ortalaması:

Son düzenleme:
önce cuma kilo bildirimi
geçen cuma 68.5
bugün 67.4
fark eksi 1.100gr
yuzde %1.605

tebrikler canım..

hadi sen de iyi haberlerle gel.. ben de bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım..

Başlangıç Çarşamba 59.2
Geçen cuma 58.7
Bugün 57.9
Toplam -1.300

çok güzel sonuçlar.. bu hızla 5 hafta sonra mezun ederiz seni ( Dikkat motivasyon mesajı içeririr ! :) )
hedef kilonu da söyler misin?

Ogretmenler gunu programi var kizlar birazdan hazirlanip cikicam aksama gorusuruz

Programınız güzel geçsin.. Sizin mesleğiniz çok değerli.. Değerinizin bilindiği günler görelim inşallah.. bu bir milat olsun..

Geçen cuma 77.7
Bu cuma 76.6
Fark 1.1
Yüzde 1.41

bu arada bu kiloyu nasıl verdin bilmiyorum ama sonuç odaklı yaklaşırsak çok güzel.. ama geçen haftalardaki beslenme düzeninle gidiyorsan yapma derim ben.. senin sağlığın herşeyden daha önemli.. lütfen ne yapıyorsan sağlığın kaybetmediğinden emin olarak yap canım.. senin için endişelenmeyelim..

hastanedeyim ben de kızlar bebek için geçen hafta klomen kullandım bugün yumurtalar olgunlaşmış mi diye bakacak ve çatlama iğnesi olacağım insallah hayırlı ve güzel sonuç olur

ne güzel haber bu.. güzel sonuçlarını bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…