- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
***13.TAKIM 545.ETAP***
zukkum (77.7/
DeryaOnDiet (66.2/
nefertityy (76.5/75,5/1,0/%1,30)
Zen71 (87.6/87.1/0.5/%0.57)
lina0156 (68.5/
Ormangözlü ( 57.6/
Sfem (71/
masal3487(67/
Bydelikız (69.3/
13. Takım Ortalaması:
afiyet olsun canım hayırdır doktora neden gittinslm kizlar
bugunku menum
sabah: 2 dilim kuru ekmek. 4 yk kadar kirmizi mercimek ve taze sebze puresi. domates. marul
ara: 1 kase yulaf. kuru erik ve armut karisimi. 1 fincansutlu kahve
oglen: 2 yk haslanmis nohut. salata. 4 yk kadar az haslanmis birinc bolca sebze parcalari.
ara: cilekli bademli yogurt karisimi 200 ml
aksam: 2 tane kuru fasulye ve taze sebzeden kofye. salata.
su: 3lt
spor: bugun doktora kontrole yuruyerek gittim 25 dk yuruyus.
afiyet olsun güzelBugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah
1 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 1 zeytin 1 kupa yeşil çay 1 activia yoğurt
Ara
activia yoğurt
Akşam
Izgara çupra roka
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
inşallah sonuçların güzel çıkar canım geçmiş olsunBuradayım ablacım kafamı dinlendirdim biraz müsaadenizle yorulmuşum bide evde iş güç çok yoğun geçti biraz da dinlenmek şu diyet stresinden kaçmak istedim bugün Ku sonuç yarın da çıkarsa. İşe yaradı demektir bakalım sabah 7 de uyanıp tarrtilicam anladım ki 10 da 9 da kalkınca dahaa sis oluyorum bugün tahliller yapıldı yarın sonuçlar çıkacak hayırlı inşallah sen nasılsın
sen fırça görmemişsin canım.. :) ne ypıyorsan kendin için yapıyorsun zaten, bizler birer aracız senin kilo verme sürecinde.. ben bir algıyı düzeltiyorum sadece. alınganlık yapılacaksa yorum da yapmayalım.
bugün cuma güzel bir gün olsun..
telefon işini hallettim canım.. artık özgürüm.. desteğin için teşekkürler.. inşallah iyi sonuçlar alırız..
Yok canım çok yemelik bir durum yok ortada bende ondan korkmuştum 4 ay evvel insülin çıktı zaten pco da var kolay kilo vermemi beklemedi hiç bir doktor ben yine iyi verdimsen fırça görmemişsin canım.. :) ne ypıyorsan kendin için yapıyorsun zaten, bizler birer aracız senin kilo verme sürecinde.. ben bir algıyı düzeltiyorum sadece. alınganlık yapılacaksa yorum da yapmayalım.
bugün cuma güzel bir gün olsun..
sesin çıkmayınca üzerine gelmek istemedim. vardır bir bildiği dedim.. bugün sonuçların inşallah iyi çıkar.. ben de böyle bir sürü test yaptırıp doktora gitmiştim. doktor bana ne dese beğenirsin; testlerinde herşey normal, bu da gösteriyor ki çok yediğinden kilo almışsın dedi.. ben şok ben iptal.. gerçekler başkası tarafından yüzüne vurulunca daha tatlı oluyor tabi..
ama senin el yüz de şiş.. bakalım ben de merak ediyorum..
bebişimsin.. gel be artık.. bak benim işler de yoğunlaştı.. nabiyon sen oralarda?
telefon işini hallettim canım.. artık özgürüm.. desteğin için teşekkürler.. inşallah iyi sonuçlar alırız..
tebrikler güzel bir eksiBaşlangıç Çarşamba 59.2
Geçen cuma 58.7
Bugün 57.9
Toplam -1.300
yine de eksiden o da güzel bir şey canım tebrikler..Kizlar buralari cok ihmal ettim farkindayim umarim bu hafta etkin katilim gistererek daha guzel motive olurum cunku ayri kalmak olmuyir bu hafta -200 gramcik vermisim.
Gecen hafta:67.0
Bu hafta.66.8
Fark -200
Yuzde 0.29
bugün ben de hastanedeyim kutlama var ama katılamıyorumOgretmenler gunu programi var kizlar birazdan hazirlanip cikicam aksama gorusuruz
tebrikler canımGeçen cuma 77.7
Bu cuma 76.6
Fark 1.1
Yüzde 1.41
önce cuma kilo bildirimi
geçen cuma 68.5
bugün 67.4
fark eksi 1.100gr
yuzde %1.605
Gunaydin arkadaslar. Tartida bol eksiler.
Oncelikle gelecegimizi en degerlilerimizi cocuklarimizi emanet edecek kadar kutsal bir meslek olan ogretmenlerimizin;
OGRETMENLER GUNU KUTLU OLSUN
kizimin da her ne kadar bu meslekte kalici degilim dese de ilk ogretmenler gunu bu gun.
Benim bu gun tekrar kontrolum var arkadaslar. Hastanedeyim kan verdim simdi kahvaltimi yapiyorum. Ara ara girmeye calisirim.
Başlangıç Çarşamba 59.2
Geçen cuma 58.7
Bugün 57.9
Toplam -1.300
Ogretmenler gunu programi var kizlar birazdan hazirlanip cikicam aksama gorusuruz
Geçen cuma 77.7
Bu cuma 76.6
Fark 1.1
Yüzde 1.41
hastanedeyim ben de kızlar bebek için geçen hafta klomen kullandım bugün yumurtalar olgunlaşmış mi diye bakacak ve çatlama iğnesi olacağım insallah hayırlı ve güzel sonuç olur
Gecen cuma: 57.6
Bu cuma: 57.0
Fark eksi 600 ben mezun bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?