Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sonuç listelerine bakarken birşey gördüm, izne çıkınca 6 ay geçtiğinde yeni üye gibi tekrar giriş yapabiliyormuşsun @burcugncy ben görememişim valla kusura bakma.. ben alırım seni önümüzdeki hafta..

berilceee berilceee canım senin de bu kuraldan haberin var mı? yanlış birşey yapmayayım.
Senın kaptanlığı paylaşıma yazsan mı
Ikı kaptanın referans yapması da lazım

sonuç listelerine bakarken birşey gördüm, izne çıkınca 6 ay geçtiğinde yeni üye gibi tekrar giriş yapabiliyormuşsun @burcugncy ben görememişim valla kusura bakma.. ben alırım seni önümüzdeki hafta..

berilceee berilceee canım senin de bu kuraldan haberin var mı? yanlış birşey yapmayayım.
Bilmiyordum
Emın mısın bu kurala

Kızlar selam tekrardan.hemen sabah menümü yazıyorum
Yarim simit
Peynir
Yumurta haşlanmış bir adet
Şekersiz çay
Canim akşama toplu yazın dediler öyle herkes birbirininkine yorum yapabiliyormuş diğer türlü gözden kaçıyor dediler onların yalancısıyım :-):KK22:

Abla bugünkü yiyeceklerini merakla bekliyorum :KK70::KK45:
Sızı yaramazlar ben yedıkce sız iştahtan kesılıyonuz demiii
Bır sor verıyım tahmın et
Haftasınları eş dost olmadan ne kahvaltı ne yemek yerız bız sagolsunlar ama yazmıyacam menü neyım
Kuzmıyonuz ki yaaaaa

ohh miss valla.. helal olsun.. ama tabi o pasta olmasaydı şimdi 1-0 öndeydin :) şimdi skoru eşitledin

ben de o günleri göreyim inşallah amin.

o nasıl oldu ya :)

720 kalori kahvaltı nedir arkadaş ya? afiyet olsun.. :)

akşam yemeğinden sonra meyve tüketmemelisin. şeker alımı sadece sabah olmalı..
Canım paylaşımda bademella ile ilgıli bırsey yazmiş edıtör konuyu bılmedıgımden yazamadım

Herkese meraba kızlar bugün sabah enerjik uyandım pazara gittim evden aç çıktım çünkü erken gidip gelmem lazımdı pazarda başım dönmeye başladı acaip oldum oğlumla gitmiştik hemen 1 simit aldım ve ayran onları yedim tabi simit bolustuk oglusumla veeeee e 4000 adım atmışim

Arkadaşlar kahvaltı’da

Bir yumurta, yarım patetes, maydonoz, soğan, pul biber, kara biber, nane, limon, bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı evet evet bildiniz salata yaptım yanınada yarım dilim tam buğday ekmek yedim. Kahve içtim sade..

Ara öğün yiyemedim, az önce iki dilim tam buğday ekmek ile tost yaptım :/ içine biber, iki adet zeytin, domates, bir dilim kaşar ve biraz tulum peyniri (bir tatlı kaşığı kadar) yanınada ayran yapıp içtim.. maalesef çok diyet birşey yoktu evde alışverişe akşam çıkabilicem..

4 tane kola bardağı ile su içtim tahmini 1,5 kilo olduğunu düşünüyorum..

Temizlik yaptım ama yetmez o ekmek eriyecek şimdi yoga yapıcam üstünede şınav çekicem :KK49:

Abla kaptan sensin bizi motive etmen bugün su diyeti uyguladim demen gerekmiyo mu :D
Sızı yaramazlar ben yedıkce sız iştahtan kesılıyonuz demiii
Bır sor verıyım tahmın et
Haftasınları eş dost olmadan ne kahvaltı ne yemek yerız bız sagolsunlar ama yazmıyacam menü neyım
Kuzmıyonuz ki yaaaaa

Arkadaşlar kahvaltı’da

Bir yumurta, yarım patetes, maydonoz, soğan, pul biber, kara biber, nane, limon, bir tatlı kaşığı kadar zeytinyağı evet evet bildiniz salata yaptım yanınada yarım dilim tam buğday ekmek yedim. Kahve içtim sade..

Ara öğün yiyemedim, az önce iki dilim tam buğday ekmek ile tost yaptım :/ içine biber, iki adet zeytin, domates, bir dilim kaşar ve biraz tulum peyniri (bir tatlı kaşığı kadar) yanınada ayran yapıp içtim.. maalesef çok diyet birşey yoktu evde alışverişe akşam çıkabilicem..

4 tane kola bardağı ile su içtim tahmini 1,5 kilo olduğunu düşünüyorum..

Temizlik yaptım ama yetmez o ekmek eriyecek şimdi yoga yapıcam üstünede şınav çekicem :KK49:
Ben akşam toplu yazicam canim yorumlarınızı iletirsiniz mekik çekicem de oğlumu uyutuyorum bi uyusun :D çok şükür 1 hafta olmadi ben başlayalı ve vermişim :KK76::KK76:

Back
X