Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Desteklerınız için çok teşekkürler canlar
Teşekkür ederim berilceee ve nefertityy
Sabah aç karna Biraz önce tartıldım betonda 54.1 parkede 54.4 sizce hangisi doğru
Birde ben su içmeyi çok unutuyorum
Birde ben merak ettim bu topikte kaç kişiyiz
canım bende suyu sevmeyen içemeyenkerdenım
Gözümün önüne şişe koyuyorum
Her gördüğümde ıstemesemde içiyorum
Telefona program ındırdım ama basaramadım
Suyun içine tarçın kabugu
Lımon
Salatalık
Limon
Portakal
Nar kabugu vs atıyordum aroma ıle daha ıyı oluyordu
Anteplımısın neresındedın

Hayırlı sabahlar abla kilo kaç a düşmeyi düşünüyorsun
Offff kuzum ya
Ben ıkı yıl önce 112 den 64 e düşmüştüm boy 176
Sonra ılacları sorunlar ölümler vs 116 oldum
Agustosta 80 e kadar düştüm sonra kaynımı esını ve kayınvalıdesını bayramın bırıncı günü trafık kazasında kaybettık ben Urfa’da 2 aya yakın kaldım gerıde toparlanamadım
75 e bıle razıyım suan

Başın sağolsun abla rabbim sizlere ömür versin inşallah.. verirsin abla senin bilgi birikimin çok

Su hatırlatma uygulamaları var onlardan birini kullanabilirsin
berilceee Antep’te şahinbeydeyim şimdilik yazın taşınacağım ama hangi ile taşınacağım bellisiz
Bende telefona program indirdim fakat sizin gibi başaramadım ayrıca bu tartım neden betonda farklı parkede farklı gösteriyor hala anlamış değilim
hergirl su hatırlatma uygulamaları bana göre değil sanırım
Öyle bişey olsun ki günlük ufak değişiklerle hem kilo vereyim hem de fit kalayım istiyorum kendimi ne zaman kısıtlasam ve ne zaman çok programlı olsam sonunda hep kaybediyorum yani en iyisi doğaçlama bence hergün karşımıza süprizler çıkıyor o yüzden kendimizi kasmayalım disipli olmaya hiç gerek Yok belli ve basit kurallarımız olsun yeter şimdilik

Benim çocuğum yok canım olsun diye uğraşıyoruz :)

O zaman berilceee ablamın dediği gibi gözünün önüne su koy zaten vücut şu içmeye alışınca otomatikman su istiyor

Canım 5 tl bır su al
Hangı zemınde dogru tartıyorsa orda tartıl
Bende 20 küsür yıllık es durumundan Urfa bozovalıydım

Kahvaltimi yazıyorum akşam tüm menü ile tekrar yazarım...

1 haşlama yumurta
Yarım haşlanmış kabuklu patates
1 tatlı k. Peynir
1tatli k. Kaymak
6 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Yarım domatez
1 bardak altın otlu ıhlamur çayı
2 bardak naneli limonlu su...

Sabah aç karna Biraz önce tartıldım betonda 54.1 parkede 54.4 sizce hangisi doğru
Normalde bende uturum hep ama 1 sürahi suya taze nane limon koyuyorum güzel bi aroma aliyor mutfağa bebeğim olduğu için dk başı giriyorum mecbur her girmemde su içiyorum gece mama yapmaya kalktığımda da içiyorum göreceğim yerde duruyor çünkü:))

Telefonum da bir uygulama var tüm bilgilerini yazıyorsun ve hedefini de sana kaç kalori alman gerektiğini söylüyor. Eğer spor yaparken cebindeyse telefon yaktığın kalori miktarını ya da kac adim attığını falan da gösteriyor. Şöyle bir seçenek vardi hafta da kac kilo vermek istiyorsun ortalama ben 1 kiloyu seçtim ve bu 15 hafta ediyor sizce iyi midir 1 kilo hafta da

Kizlar gunaydin! herkese.

Dun hicbir seyim yoktu sabah uyandım boğazım ağrılar içinde.

Boğaz enfeksiyonu olmuş kahvaltı yapamadım
Ballı limonlu ılık su içtim.

Yutkunamıyorum da. İnanılmaz kötüyüm.

Ne yapacağım bilmiyorum

Benim çocuğum yok canım olsun diye uğraşıyoruz :)
Umudunuzu kaybetmeyin kuzenimin bebek sahibi olma ihtimali binde birdi onlarda çok mücadele ettiler 10 sene sonra ikiz bebekleri oldu ki onlarında son denemeleriydi. Inşallah en kisa zaman da bebek sahibi olurşunuz

Deneyeceğim ama içine birşey koymadan

koyduğun zeminin düzlüğü ile ilgili o durum. ama bence o kadar hassas olmaya gerek yok. benim tartım odamda hep aynı yerde duruyor, hep oradan tartılıyorum. sen de öyle yapabilirsin

valla süper.. ben de onu haffta içi yapıyorum iş yerinde.. hafta sonu gözümün önünde olmadı mı yapamıyorum..

her hafta 1 kg vermek bence zor. yapabileceksen çok çok iyi olur...

çok geçmiş olsun.. biraz bağışıklık güçlendirici şeyler al.. ılık su iç.. yumuşasın.. çok konuşma yorma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…