- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
normalde yapiyordum eliptik bisikleti var ama bugünlerde yapmicam bebek tedavisi oluyorum o kadar sıkıntılı süreç sporda bir şey olur falan diye yapmıyorum
Rabbim gönlünüze göre versin kizlarBugün ki menü
Sabah aç karnına limon detox suyu
Sabah saat 12 gibi uyandım kociskom sucuklu yumurta yapmış
Az birsey yedim ekmeksiz
Sekersiz çay x2
1 dilim saf kepek ekmeğine tatli kasığı kadar labne
3 zeytin domates salatalık limonlu roka
Babam gelmiş aradi beni sirinevlerde buluştuk ve 3 saat yürüdüm
Orta turk kahvesi dışında bir kacamak yok bugün ki tok tuttu 1 sekersiz çay daha
Akşam menü
1 kase çorba düğün paket
Greçka salatasi
2 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 izgara köfte
Bol limonlu roka
Su
Bugun toplam 2lt su ictim hala icmeye devam ediyorum.
Ayağım şiş hala ama yürüyüşlere devam ediyorum bilek bandı aldım onun da desteği ile
Kociskom bana kararlisin bu sefer dedi.
Evet sonunda bebek var dedim sarıldı
Ay cok duygusalım bu aralar
Yarın sabah aç karnına kan verecem hastanede baya tahlil yaptıracam bakalım ne olacak dua edin bana kızlar
amin inşallah tez zamanda sana da nasip etsin hayırlısıyla ilk mi seninCanım bende bebek tedavisine başladım
Allah hayırlı kılsın kucağın tez vakitte dolsun inşallah
amin inşallahRabbim gönlünüze göre versin kizlar
afiyet olsun güzel..geçmiş olsun bu arada..yarın ne tahlili yatıracaksın bebek için miBugün ki menü
Sabah aç karnına limon detox suyu
Sabah saat 12 gibi uyandım kociskom sucuklu yumurta yapmış
Az birsey yedim ekmeksiz
Sekersiz çay x2
1 dilim saf kepek ekmeğine tatli kasığı kadar labne
3 zeytin domates salatalık limonlu roka
Babam gelmiş aradi beni sirinevlerde buluştuk ve 3 saat yürüdüm
Orta turk kahvesi dışında bir kacamak yok bugün ki tok tuttu 1 sekersiz çay daha
Akşam menü
1 kase çorba düğün paket
Greçka salatasi
2 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 izgara köfte
Bol limonlu roka
Su
Bugun toplam 2lt su ictim hala icmeye devam ediyorum.
Ayağım şiş hala ama yürüyüşlere devam ediyorum bilek bandı aldım onun da desteği ile
Kociskom bana kararlisin bu sefer dedi.
Evet sonunda bebek var dedim sarıldı
Ay cok duygusalım bu aralar
Yarın sabah aç karnına kan verecem hastanede baya tahlil yaptıracam bakalım ne olacak dua edin bana kızlar
Hadi gozun aydin canim umarim bundan sonra korursun kilonu,tebrik ederim seniDaha yeni canim cuma gunu mezun oldum. darisi hepinizin basina insallah
Inşallah en kısa zamanda olur kuzum rabbim büyük
Insallah tez zamanda gonlündekı kucağında olur canım
Umarim hayirlisiyla en kisa zamanda olur
Kizlar gunaydin! herkese.
Dun hicbir seyim yoktu sabah uyandım boğazım ağrılar içinde.
Boğaz enfeksiyonu olmuş kahvaltı yapamadım
Ballı limonlu ılık su içtim.
Yutkunamıyorum da. İnanılmaz kötüyüm.
Ne yapacağım bilmiyorum
Umudunuzu kaybetmeyin kuzenimin bebek sahibi olma ihtimali binde birdi onlarda çok mücadele ettiler 10 sene sonra ikiz bebekleri oldu ki onlarında son denemeleriydi. Inşallah en kisa zaman da bebek sahibi olurşunuz
İyi akşamlar kızlar bende ilk menümü paylaşayım
İlk önce şunu belirtmek istiyorum kendimi kasmayacağım diyet yapmayacağım ama dikkat edeceğim
Sabah saat 10 gibi çocuklarla kahvaltı da karışık kanepe yaptık
3 adet kanepe
5-6 zeytin
1 su bardağı şekerli çay
Domates salatalık
Sabah kahvaltımı çok iyi yaptığım için 4 e kadar bişey yemedim zaten hava çok güzeldi çocuklarla yeşilvadiye gittik parkın trenine bindik bizim buranın parkı zannedersem Türkiye’nin en büyük parkı neyse 2-3 saat parkta vakit geçirdik ha bire küçük kızımın peşinden koştum
3 te eve geldik buzukta balık vardı onu pişirdik
Saat 4
1 buçuk herhalde levrek yedim
Bol salata
Bir kaç çimdik ekmek
Yine iyi yendiğim için akşam canım bişey istemedi kızkardeşim hamile canı künefe istedi akşam onu Tatlıcıya götürdüm bir lokma dahi canım çekmedi sadece tatlı yanında bir kaç dilim meyve verdiler ondan yedim ha birde şekersiz çay içtim ve bugün 3 bardak su içtim biliyorum çok az içtim ama yavaş yavaş çoğaltacağım bu rakam bile fazla benim için çünkü normalde hiç içmiyorum
afiyet olsun su senin de dediğin gibi az olmuş inşallah zamanla artarİyi akşamlar kızlar bende ilk menümü paylaşayım
İlk önce şunu belirtmek istiyorum kendimi kasmayacağım diyet yapmayacağım ama dikkat edeceğim
Sabah saat 10 gibi çocuklarla kahvaltı da karışık kanepe yaptık
3 adet kanepe
5-6 zeytin
1 su bardağı şekerli çay
Domates salatalık
Sabah kahvaltımı çok iyi yaptığım için 4 e kadar bişey yemedim zaten hava çok güzeldi çocuklarla yeşilvadiye gittik parkın trenine bindik bizim buranın parkı zannedersem Türkiye’nin en büyük parkı neyse 2-3 saat parkta vakit geçirdik ha bire küçük kızımın peşinden koştum
3 te eve geldik buzukta balık vardı onu pişirdik
Saat 4
1 buçuk herhalde levrek yedim
Bol salata
Bir kaç çimdik ekmek
Yine iyi yendiğim için akşam canım bişey istemedi kızkardeşim hamile canı künefe istedi akşam onu Tatlıcıya götürdüm bir lokma dahi canım çekmedi sadece tatlı yanında bir kaç dilim meyve verdiler ondan yedim ha birde şekersiz çay içtim ve bugün 3 bardak su içtim biliyorum çok az içtim ama yavaş yavaş çoğaltacağım bu rakam bile fazla benim için çünkü normalde hiç içmiyorum
Ya evet büyük bir balık ama sanırım 1 buçuk belki bir bilmiyorum ki 2 levrek vardı önümde bir sağımdaki kızıma bir solumdaki kızıma bir bana öyle öyle yedik aslında yarısı da hala duruyor bilmem ki hesap yapamadımAfiyet olsun canım. Ben sadece o kadar levrek nasıl yedin onu merak ettim :))) benim bildiğim levrek baya büyük çünkü :)
Cuma tartı günü değilmiydiKızlar yarın tartilcaz dmi
Pazartesi de hatırlıyorum sanki yanlış mi hatırlıyorumCuma tartı günü değilmiydi
afiyet olsun sinitzel çok kalorili değil miBugunku menum
Sabah 1/2 sinitzel 2 dilim füme 1 kk peynir 4 zeytin 1 bardak sutlu kahve 1 yk aci sos 1/2 muz
Aksam 4 kucuk ciger sis 1/4 lavas salata yogurt 1 kase corba
Ara yogurt
Su 2 lt
hem pazartesi hem de cuma tartı günü kızlar..pazartesi grubun tartı günü cuma da zaten genel tartı günüPazartesi de hatırlıyorum sanki yanlış mi hatırlıyorum
sagol canim insallah.Hadi gozun aydin canim umarim bundan sonra korursun kilonu,tebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?