Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar dünden bu güne 400 gr vermişim.. dün nerdeyse hiç birşey yemedim. Sadece çorba ve yumurta akşamda muz yiyebildim, boğazlarım şiş malum zorlanıyorum yerken, artı günün çoğunu uyuyarak geçirdim, bağışıklığım için vitamin aldım.. spor yapamadığım için üzgünüm ama hiç gücüm yok, ağrılarımda cabası :(

Su çok içmeye çalışsamda boğazımdan ötürü anca 1,5 litre, kekik çayı ve ballı zencefil çayı içtim.

Ama bugün toparlanmam lazım henüz yeni uyandım kahvaltıda yumurta yanınada ne yesem hiç bilmiyorum, kabak ızgara yapabilirim, yağsız teflon tavada hızlıca pişirip yiyicem, yanına taze sıkılmış portakal suyu.. ekmek yemicem, ama yarım patates haşlayabilirim.

dün akşam teyzemlere gittim akşam yemeğim pek diyet gibi olmadı ama yemek sonrası bitki çayı içtim . ve mekik çekemiyorum ya karın kaslarım çok acıyor 4 ten sonrası yok yani yine de 4-5 tane zorluyorum kendimi . ve yine sabah kahvaltı etmedim ılık limonlu su içtim bu akşam detox çorbası içeceğim.

dün akşam teyzemlere gittim akşam yemeğim pek diyet gibi olmadı ama yemek sonrası bitki çayı içtim . ve mekik çekemiyorum ya karın kaslarım çok acıyor 4 ten sonrası yok yani yine de 4-5 tane zorluyorum kendimi . ve yine sabah kahvaltı etmedim ılık limonlu su içtim bu akşam detox çorbası içeceğim.
Acıması iyi aslında ama çok başlarında olmamalı, tavsiyem ısınma hareketleri yapman bir 5 dakika kadar, ısınmadan yapınca kaslar kasılıyor hareket kabiliyetini kaybediyorsun ;)

Acıması iyi aslında ama çok başlarında olmamalı, tavsiyem ısınma hareketleri yapman bir 5 dakika kadar, ısınmadan yapınca kaslar kasılıyor hareket kabiliyetini kaybediyorsun :KK66:
bu akşam duş alıcam duştan sonra ısınma hareketleri ardından mekik ve bacak hareketleri yapıcam düzelmesi lazım çok can sıkıcı birsey ya gülerken bile acıyo :(

inşallah böyle devam eder kilo verme hızımız :)
annem kilo verdiğinde miğdem ferahladı diyodu benimde ferahlasın istiyorum miğdem hep dertli
O reflüdendir kızarma hamur işindendir :KK70:, Allahtan o alışkanlığımı hamileyken bıraktım hiç reflü olmamıştı bu yüzden

O reflüdendir kızarma hamur işindendir :KK70:, Allahtan o alışkanlığımı hamileyken bıraktım hiç reflü olmamıştı bu yüzden
hamur işi değilde kızartma hastasıyım yaa. hele biber kızartması üstü yoğurtlu domates soslu aman Allaahmm asla hayır diyemiyorum (diyete başladığımdan beri hiç yemedim demekki hayır denilebiliyomus) :)

hamur işi değilde kızartma hastasıyım yaa. hele biber kızartması üstü yoğurtlu domates soslu aman Allaahmm asla hayır diyemiyorum (diyete başladığımdan beri hiç yemedim demekki hayır denilebiliyomus) :)
Aslında sana bir tarif verebilirim çok az zeytin yağına biberleri atıpta yapabilirsin.. bol yağa hiç gerek yok tadı aynı ;) ben kabakta yapıyorum bu şekilde bir tatlı kaşığından bile az yağ kullanarak bazen sıfır yağ bayağı ii oluyo lezzeti :) tek sorun tuz benim için :P

selam kızlar dün elektornik kesikti giremedim o yüzden dünkü menüm
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık

Ara 2 hurma
öğlen
100gr tavuk göğüs eti
salata ve ayran

Ara 2hurma

akşam
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
salata
1dilim tb ekmeği

Ara 7 çiğ fındık 1 hurma
dün canım çok tatlı çekiyordu o yüzden her ara öğünde hurma yedim

selam kızlar dün elektornik kesikti giremedim o yüzden dünkü menüm
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık

Ara 2 hurma
öğlen
100gr tavuk göğüs eti
salata ve ayran

Ara 2hurma

akşam
5-6 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
salata
1dilim tb ekmeği

Ara 7 çiğ fındık 1 hurma
dün canım çok tatlı çekiyordu o yüzden her ara öğünde hurma yedim
Afiyet olsun dün gece de benim tatlı krizi tuttu ama öyle böyle değil:( tabiki bozmadım diyeti tarçınlı süt içtim:D

Aslında sana bir tarif verebilirim çok az zeytin yağına biberleri atıpta yapabilirsin.. bol yağa hiç gerek yok tadı aynı :KK66: ben kabakta yapıyorum bu şekilde bir tatlı kaşığından bile az yağ kullanarak bazen sıfır yağ bayağı ii oluyo lezzeti :) tek sorun tuz benim için :p
zeytin yağıyla yaptım bi kere de alışkın olmadığım için galiba zeytinyağının tadı bi garip geldi

Back
X