- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Günaydın kızlar dünden bu güne 400 gr vermişim.. dün nerdeyse hiç birşey yemedim. Sadece çorba ve yumurta akşamda muz yiyebildim, boğazlarım şiş malum zorlanıyorum yerken, artı günün çoğunu uyuyarak geçirdim, bağışıklığım için vitamin aldım.. spor yapamadığım için üzgünüm ama hiç gücüm yok, ağrılarımda cabası 
Su çok içmeye çalışsamda boğazımdan ötürü anca 1,5 litre, kekik çayı ve ballı zencefil çayı içtim.
Ama bugün toparlanmam lazım henüz yeni uyandım kahvaltıda yumurta yanınada ne yesem hiç bilmiyorum, kabak ızgara yapabilirim, yağsız teflon tavada hızlıca pişirip yiyicem, yanına taze sıkılmış portakal suyu.. ekmek yemicem, ama yarım patates haşlayabilirim.

Su çok içmeye çalışsamda boğazımdan ötürü anca 1,5 litre, kekik çayı ve ballı zencefil çayı içtim.
Ama bugün toparlanmam lazım henüz yeni uyandım kahvaltıda yumurta yanınada ne yesem hiç bilmiyorum, kabak ızgara yapabilirim, yağsız teflon tavada hızlıca pişirip yiyicem, yanına taze sıkılmış portakal suyu.. ekmek yemicem, ama yarım patates haşlayabilirim.