- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
oh en güzeli afiyet olsunAfiyet olsun dün gece de benim tatlı krizi tuttu ama öyle böyle değiltabiki bozmadım diyeti tarçınlı süt içtim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh en güzeli afiyet olsunAfiyet olsun dün gece de benim tatlı krizi tuttu ama öyle böyle değiltabiki bozmadım diyeti tarçınlı süt içtim
![]()
göbek var bende boyumda kısa olduğundan ne giyersem çok kötü duruyo şimdi gaza gelmişken kendime ket vurmazsam ilerde hiç vuramam sonra yuvarla beni yokuş aşağıAyy canim ya kuzum sende kilo yok zaten ne takiyosun o kadar
Hahahgöbek var bende boyumda kısa olduğundan ne giyersem çok kötü duruyo şimdi gaza gelmişken kendime ket vurmazsam ilerde hiç vuramam sonra yuvarla beni yokuş aşağı![]()
hem ptesi hemde cuma mi kilo bildirimi ??aaa ne güzel haber, maşallah.. tebrik ederim..
peki yarın kilo bildirimi yapamayacak mısın?
ah o pişiler yok mu ya, off of...
buradaki bir arkadaşımız söylemişti, kulakları çınlasın, sıcak suya ya da süte kakao koyup içiyordu. bende de alışkanlık kald öyle.. dene istersen..
hormonal mi dengesizlik oluyor?
geçmiş olsun çok..
kasların çok acıyorsa, magnezyum alabilirsin.
ahahahah.. uzun süre böyle gidersen metabolizmanı bozarsın bak.. dikkatli ol..
süper kıııızzzz.. valla süper.. ne diyem..
seni de iki kere tebrik ediyorum ya.. süpersiniz kızlar.. bak haftaya da bu performansı bekliyorum..
inşallah devam eder
yarın öğlene kadar yapın kızlar.. özellikle yeni giren arkadaşlar, gruba girdiği gün ki ve yarın ki kilolarını yazsınlar ki farkı görelim..
gel canım gel...
hoş geldin.. inşallah birlikte veririz.. her akşam menü paylaşımı istiyoruz. menülerin altında, içtiğin su miktarı ve sporları da eklemeni istiyoruz.
pazartesi ve cuma öğlene kadar kilo bildirimi istiyoruz.
aynen oyle canim cok sukurhoşgeldin çok şükür bebeğine kavuşmuşsun kilo nedir ki onu da verirsin
Canim ya bittiyse güzelce dinlen bariSelam kızlar temizlikten bitmiş ölmüş bir ben var burada![]()
Hoş geldin canimkizlar sizlerde seker ve tuz kullanimi ne durumda ??
bende sifir valla sifir ben bile inanamiyorum ama tuz bile atmiyorum yemeklerime tabiki kendim icin yaptiklarima :)
seker bendede 2008 den beridir yok ama tatlilari hic affetmem :)yani affetmezdimHoş geldin canim
Ben yıllardır tuz ve şeker sınırlı kullanırım 8 yıldır şekerli çay içmem
Evet bende de durum aynıydı maalesefseker bendede 2008 den beridir yok ama tatlilari hic affetmem :)yani affetmezdim![]()
Afiyet olsun canim doydun mu az yetmişsin bayağıBugunku menu
11.50
Karnabaharli havuç çorbasi
15.30
1 tane elmali kurabiye
18.30
8 kaşık şehriye çorbası
6 kasik karnabahar kiymali yemek
ah keske bende de sıfır olsa tuz değil ama şekeri çok arıyorum ben ya offf..şekerden kastın çay değil ,değil mi ben her şeyi dahil edip dedim de yalnız çayı şekersiz içiyorum 15 yıldırkizlar sizlerde seker ve tuz kullanimi ne durumda ??
bende sifir valla sifir ben bile inanamiyorum ama tuz bile atmiyorum yemeklerime tabiki kendim icin yaptiklarima :)
afiyet olsun az olmuş birazBugunku menu
11.50
Karnabaharli havuç çorbasi
15.30
1 tane elmali kurabiye
18.30
8 kaşık şehriye çorbası
6 kasik karnabahar kiymali yemek
afiyet olsun güzel olmuşKızlar menüm sabah geç uyandik ogluşumla :))
Sabah 11:50
1 haşlama yumurta
1 kepek ekmeği
Yarım domatez
2 dilim salam(küçük)
1 tatlı k. Kaymak
6 zeytin
1 tatlı kaşığı peynir
1 bardak limonlu su
Öğlen 15:30
2 tane küçük mandalina
2 tane kuru kayısı