Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sert olursan sonra yeme krizine girmezsin değil mi?
sanki öğlene en azından bir yoğurt koysan akşama 1 dilim ekmek koysan daha iyi olacak gibi. kendine işkence etme lütfen..

çok sert olursan sonra yeme krizine girmezsin değil mi?
sanki öğlene en azından bir yoğurt koysan akşama 1 dilim ekmek koysan daha iyi olacak gibi. kendine işkence etme lütfen..
Ekmek hiç yemiyorum tahıl patlağı var onu yiyorum bunun sebebi ekmeğin iştah açması .. ton başlığının yanına iki tane tahıl patlağı ekledim o halde :))

Ekmek hiç yemiyorum tahıl patlağı var onu yiyorum bunun sebebi ekmeğin iştah açması .. ton başlığının yanına iki tane tahıl patlağı ekledim o halde :))

eti form tahıl patlağı mı?
şahsi fikrim paketli gıdalardan uzak durmak çünkü yağı azaltılmış deyip karbonhidratı ve şekeri çoğaltıyorlar. bu ürünlerde içerikte yazmasa bile gizli şeker oluyor. içerik bilgilerine ulaşmaya çalıştım ama netten bulamadım. etikete baktığınızda glikoz şurubu ve palm yağı(bitkisel yağ hurma yağı yazabilir) varsa E diye başlayan şeyler varsa ben asla almam.
evde ekmek yapıyorum. bol tahıllı; çavdar unu, arpa unu, karabuğday unu, mısır unu, beyaz un, keten tohumu, çörekotu, susam karıştırıyorum. sabahları 1 dilim (25gr) yiyorum iştahımı açılmıyor. normal de bende beyaz ekmek veya dışarıda satılan sözde kepekli ekmeklerden yediğimde iştahım açılıyor ve yedikçe yiyesim geliyor.
paketli ürünlere her zaman alternatif bulabilirsiniz. nacizane önerim.

günayddıınnnn bugun çok sağlıklı beslendim yani dünden beri :) akşam 3-4 kaşık bulgur pilavı ve yarım kase çorba onun öncesinde aç karna yeşil çayımı içtim sonra meyve yedim . yatmadan ya chia tohumlu yoğurdumu yedim . sabahta akşamdan hazırladığım yulaf ezmesini yedim şimdi de bitki çayımı içiyorum

hadi yaa o zaman yeşil çaydan şaşmıyoruz

afiyet olsun..

aday listeye giremediğime çok üzüldüm şuan her gün de yazıyorum aslında bi hafta sonu yazamamıştım

berilceee
abla benim katılım tarihim ile ilgili sorun var ben bildirimlerden bakmistim davet 30 kasim da gelmiş ama ben 1 aralıkta form doldurmusum o yüzden bir daha liste düzenlersen 2 aralık yapar misin çünkü menü yazmaya falan 2 aralıkta başlamışim

Harika

Dünkü menüm cınımlar
Sabah 10.00
3 dilim k sucuk
1 dilim ekmek
Çeyrek domates
3 zeytin
1 kk peynir

Akşam
Süt çorbası
3 yk salçalı makarna
Yoğurtlu mor lahana salatası

50 dk eliptik

Hafta sonu bursa muhabbeti döndü giremedim o yüzden gızlar, kusura bakmayın. Okul aşıları da başladı malum 1. Sınıfları aşılıyoruz :))

Ayy ben tontisimden sira bulup ne ara yapicam :)) aslinda olabilir, aklima soktugun iyi oldu.. ben tarifi aliyim, oglusumda yer hem ev ekmegi.. onun icin ev yogurdu yapiyorum, artik bizde disardan yiyemiyoruz mesela :) ekmegede alisirsak super olur diye dusunuyorum :) Bu arada kac gunde bayatliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…