çok sert olursan sonra yeme krizine girmezsin değil mi?Günaydın kızlar bu hafta acımasız olucam demiştim sabah su içtim ve 20 dak spor yaptım 10 dak yoga 10 kas egzersizleriüstüne 2 su bardağı su içtim Akşamda aynısını yapıcam
Kahvaltı: müsli + yoğurt
Kahve (sade)
Yeşilçay + limon
2 su bardağı su
Araöğün: Elma
Yeşilçay
1 barsak su
Öğle yemeği: Mercimek çorba üç adet tahıl-buğday batlağı
Kahve (şade)
Yeşilçay + limon
2 su bardağı su
Araöğün: Elma + 4 adet fındık
1 bardak su
Akşam: ton balık + salata
Ekmek hiç yemiyorum tahıl patlağı var onu yiyorum bunun sebebi ekmeğin iştah açması .. ton başlığının yanına iki tane tahıl patlağı ekledim o halde :))çok sert olursan sonra yeme krizine girmezsin değil mi?
sanki öğlene en azından bir yoğurt koysan akşama 1 dilim ekmek koysan daha iyi olacak gibi. kendine işkence etme lütfen..
Ekmek hiç yemiyorum tahıl patlağı var onu yiyorum bunun sebebi ekmeğin iştah açması .. ton başlığının yanına iki tane tahıl patlağı ekledim o halde :))
Kuzum ben yıllar önce sinemaki çayı içtim ki en ağır bitki çayı ishal olarak 50 kiloya indim ama nasıl acillik oldum elim ayağım tutmaz haldeydim şu içsem tuvalete gidiyordum kullanma bence kuzum bana doktor bagirsaklarini mahvetmiş demişti
afiyet olsun..günayddıınnnn bugun çok sağlıklı beslendim yani dünden beri :) akşam 3-4 kaşık bulgur pilavı ve yarım kase çorba onun öncesinde aç karna yeşil çayımı içtim sonra meyve yedim . yatmadan ya chia tohumlu yoğurdumu yedim . sabahta akşamdan hazırladığım yulaf ezmesini yedim şimdi de bitki çayımı içiyorum
Aday liste
balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Bengi_(57.4/) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
petitjoueur (107.7/) 11 aralık tarıhınde 107.7 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
keryneia (61.8)1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
teşekkür ederim akşamına da detox çorbası yapıcıım bakalım tatsız tuzsuz nasıl birşey olacakafiyet olsun..
HarikaBugün uygulayacağim menüm
Uyanınca 1 bardak limonlu su
Saat 9:30 da
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
Çay
Saat 12 de
sekersiz kahve
kuru kayisi 2 tane
Saat 15 de
Tarhana çorbası
1 2 tane kepekli galeta
Saat 17 de elma
avuc ici kdar ceviz
Saat 8 de
Ispanak kavurma
Yoğurt
Salata
2 lt su icerim en az. Dün 3 lt ictim yaklaşik
Spor yok ise yüruyerek gidip gelmeye basladim.7 saat ders var bebişle oynamak var:)
Dün de sabahtan yazinca menüyü dışına cıkmadim hic bugün de oyle olur inşallah
Tursuda tuz orani yuksek oldugu icin su tutma oranin cok yuksek ama ote taraftada aci oldugu icin bagirsaklar calisabiluf yani bdnde oyle oluyo :)Kızlar diyetteyken turşu yeme konusunda ne düsünüyorsunuz?
spordan önce turk kahvesi harika tebrik ediyorum.artık sporumu da yapmaya başladım spordan 45 dk 1 saat kadar önce de sade türk kahvesi içiyorum
Türk kahvesi tokta tutuyor sanki ben dün sabah denk geldi aç karnına içtim bir fincan ve cok da açıkmadımspordan önce turk kahvesi harika tebrik ediyorum.
metabolizmayı hızlandırıyor.
Iyi oglenler canımHayırlı öğleler cınımlar naptınız :))
ben turk kahvesi içemiyorum sade granül kahve içiyorum.Türk kahvesi tokta tutuyor sanki ben dün sabah denk geldi aç karnına içtim bir fincan ve cok da açıkmadım
Ayy ben tontisimden sira bulup ne ara yapicam :)) aslinda olabilir, aklima soktugun iyi oldu.. ben tarifi aliyim, oglusumda yer hem ev ekmegi.. onun icin ev yogurdu yapiyorum, artik bizde disardan yiyemiyoruz mesela :) ekmegede alisirsak super olur diye dusunuyorum :) Bu arada kac gunde bayatliyor ?eti form tahıl patlağı mı?
şahsi fikrim paketli gıdalardan uzak durmak çünkü yağı azaltılmış deyip karbonhidratı ve şekeri çoğaltıyorlar. bu ürünlerde içerikte yazmasa bile gizli şeker oluyor. içerik bilgilerine ulaşmaya çalıştım ama netten bulamadım. etikete baktığınızda glikoz şurubu ve palm yağı(bitkisel yağ hurma yağı yazabilir) varsa E diye başlayan şeyler varsa ben asla almam.
evde ekmek yapıyorum. bol tahıllı; çavdar unu, arpa unu, karabuğday unu, mısır unu, beyaz un, keten tohumu, çörekotu, susam karıştırıyorum. sabahları 1 dilim (25gr) yiyorum iştahımı açılmıyor. normal de bende beyaz ekmek veya dışarıda satılan sözde kepekli ekmeklerden yediğimde iştahım açılıyor ve yedikçe yiyesim geliyor.
paketli ürünlere her zaman alternatif bulabilirsiniz. nacizane önerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?