Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler kızlar bugün okulda arkadaşlar bana en fazla 1 hafta dayanırsın diyete dediben görürsünüz falan dedim ama ya vazgecersemonlara bana neler yaptin diye soracakları günü bekleyecem
Diyette olduğunuzu söylememek en iyi yöneten çünkü yakınlarımız bizi nedense sabote etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir lokmadan bir sey olmaz. Sen yapamazsin. Kilo verince ne olacak. Sen böyle güzelsin. Kilo verirsen yüzün çöker vs vs kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin..

Doğru haklısın en iyisi söylememek. Şu an tartıda -1 kg çıktım çok mutluyum

Diyetisyene gitsem diyorum ya. Olmayacak boyle
Diyetisyen’in en büyük artısı sürekli kontrol altında olmanız.
Tabiki doğru ve ilgili diyetisyene gitmek lazım. Sizi anlayacak, size uyum sağlayacak biri olmalı.
Aslında diyet az yemek degil doğru yemek. Biz çoğunlukla az yiyerek diyet yapmaya çalışıyoruz. Sonra gelsin tatlı krizleri, catlayacasina yemeler...

Bugün uygulayacağim menüm
Uyanınca 1 bardak limonlu su
Saat 9:30 da
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
Çay
Saat 12 de
sekersiz kahve
kuru kayisi 2 tane
Saat 15 de
Tarhana çorbası
1 2 tane kepekli galeta
Saat 17 de elma
avuc ici kdar ceviz
Saat 8 de
Ispanak kavurma
Yoğurt
Salata

2 lt su icerim en az. Dün 3 lt ictim yaklaşik
Spor yok ise yüruyerek gidip gelmeye basladim.7 saat ders var bebişle oynamak var:)
Dün de sabahtan yazinca menüyü dışına cıkmadim hic bugün de oyle olur inşallah

Kahvaltıyı mecburen saymazsak menün güzel. Kahvalti yapıp gidebilirsin. Hep ayni saate randevu alırsan sorun olmaz yediklerin.

Kurukayisinin yanına 2 ceviz koyarsan daha toktutar. Meyve tekbasina aciktirabiliyor yanına yağ (kuruyemişler) veya protein (süt,yoğurt,kefir) eklemek lazım.
İş saatlerim nedeniyle yeme saatlerin böyle degil mi?

Kurukayisinin yanına 2 ceviz koyarsan daha toktutar. Meyve tekbasina aciktirabiliyor yanına yağ (kuruyemişler) veya protein (süt,yoğurt,kefir) eklemek lazım.
İş saatlerim nedeniyle yeme saatlerin böyle degil mi?
Evet işten dolayı böyle ceviz eklerim o zaman sütle falan pek aram yokta

Hanımlar ben akşama sebzeli bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum iki kaşık yesem çok şey olur mu ya da yemesem mi
iki kaşık bulgur pilavi bir dilim ekmeğe eşit. gün içinde yiyeceklerin ile tolare edebilirsin.
mesela
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 kk peynir
öğlen protein salata yersen
akşam 7 kaşık sebze yemeği 2 kaşık bulgur 1 su bardağı yoğurt yemende sakınca yok.
arada da meyve ve kuruyemiş..

Günaydın kızlar bu hafta acımasız olucam demiştim sabah su içtim ve 20 dak spor yaptım 10 dak yoga 10 kas egzersizleri üstüne 2 su bardağı su içtim Akşamda aynısını yapıcam

Kahvaltı: müsli + yoğurt

Kahve (sade)

Yeşilçay + limon

2 su bardağı su

Araöğün: Elma

Yeşilçay

1 barsak su

Öğle yemeği: Mercimek çorba üç adet tahıl-buğday patlağı

Kahve (sade)

Yeşilçay + limon

2 su bardağı su

Araöğün: Elma + 4 adet fındık

1 bardak su

Akşam: ton balık + salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…