- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Patatesle o mınık çikolar olmasaymıs keşkem
O odalarda koşturan obez arkadasa söyle yemesın bu cısları
Canim hem sahurda çikolata var hem iftarda biraz kesmelisin bence kuzum ben çikolata delisiyim ona rağmen 1 haftadan fazla oldu yemedim kriz geldi kaç kere direndim :)
Ben onu yine yazmayı unuttum canım kusura bakma.Su ve spor nerde
Menü güzelde
Alışkanlık yok olsa o biskuviyi alana kadar dediklerinden alırdım bir paket onu yersin. Ama bundan sonra daha dikkatli olurumCantanın bır kosesıne
Bıraz çiğ fındık
Badem
Bır ıkı cevız
3-4 tane kuru meyve bulundur
Acıl durum için canısı
Diyette olduğunuzu söylememek en iyi yöneten çünkü yakınlarımız bizi nedense sabote etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir lokmadan bir sey olmaz. Sen yapamazsin. Kilo verince ne olacak. Sen böyle güzelsin. Kilo verirsen yüzün çöker vs vs kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin..Iyi geceler kızlar bugün okulda arkadaşlar bana en fazla 1 hafta dayanırsın diyete dediben görürsünüz falan dedim ama ya vazgecersem onlara bana neler yaptin diye soracakları günü bekleyecem
Doğru haklısın en iyisi söylememek. Şu an tartıda -1 kg çıktım çok mutluyumDiyette olduğunuzu söylememek en iyi yöneten çünkü yakınlarımız bizi nedense sabote etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir lokmadan bir sey olmaz. Sen yapamazsin. Kilo verince ne olacak. Sen böyle güzelsin. Kilo verirsen yüzün çöker vs vs kimseye diyette olduğunuzu söylemeyin..
Diyetisyene gitsem diyorum ya. Olmayacak boyle
Diyetisyen’in en büyük artısı sürekli kontrol altında olmanız.Canım ben o kadar çok gıttım kı
Artık onlardan nefret edıyorum
Eğer sana özgü bır programda okey dene
Ama yok elınde klasık lıste bırıyse salla gıtsın
Hem o ıncecık halıyle benı nasıl anlayacak
O hıc gobegını cantayla yada çocuğu kucağına alarak sakladımı resmilerde
O bılır mı aynaya baktığımda ıcımde kopan fırtınayı
O bıldırım kocamdan cocugumdan nasıl utandıgımı
O bılırmı alış verıste begendıgımı aramak yerıne gıyecek bırsey buldum dıye sevınmeyı
O benlemı ılgılenır cuzdanımlamı
Onun için bedenı büyürken kendı küçülen kırılgan olan benlemı ılgılı
Yoksa herhangı bır şişko dosyasımıyım
O bılır mi bugun et alamayacağımı hatta bu hafta
Böyle delı düşünceler hüsran tecrubelerımle onları sevmıyorum
Ben buyum ama
Gıden basaranda var
Karar senın
Harikasın. Hergun tartılmıyorsun degil mi?Doğru haklısın en iyisi söylememek. Şu an tartıda -1 kg çıktım çok mutluyum
Hergün tartiliyorum diye tartiyi zor bir yere koydum 4 gun once tartilmistim en son cumaya kadar tartılmayacam yineHarikasın. Hergun tartılmıyorsun degil mi?
Kahvaltıyı mecburen saymazsak menün güzel. Kahvalti yapıp gidebilirsin. Hep ayni saate randevu alırsan sorun olmaz yediklerin.bende menümü yazayım diyetisyene 12 gibi gittiğim için kahvaltı yalan oldu
sabah öğle artık
1 kase çorba
yarım yumurta oğlumdan kalan
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara
1 dilim ananas
3 yemek kaşığı yoğurt tarçın
akşam
1 ufak tabak mercimek yemeği bulgur vardı içinde ekmek yemedim
1 ufak kase yoğurt
1 tane biber turşusu
ara
1 avuç kabak çekirdeği
yarım elma
yarım muz
limonlu maden suyu
2,5 litre su 30 dk leslie
akşam oturmadaydım ama kaçırmadım gibi kızla sizce nasıl
Kurukayisinin yanına 2 ceviz koyarsan daha toktutar. Meyve tekbasina aciktirabiliyor yanına yağ (kuruyemişler) veya protein (süt,yoğurt,kefir) eklemek lazım.Bugün uygulayacağim menüm
Uyanınca 1 bardak limonlu su
Saat 9:30 da
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
Çay
Saat 12 de
sekersiz kahve
kuru kayisi 2 tane
Saat 15 de
Tarhana çorbası
1 2 tane kepekli galeta
Saat 17 de elma
avuc ici kdar ceviz
Saat 8 de
Ispanak kavurma
Yoğurt
Salata
2 lt su icerim en az. Dün 3 lt ictim yaklaşik
Spor yok ise yüruyerek gidip gelmeye basladim.7 saat ders var bebişle oynamak var:)
Dün de sabahtan yazinca menüyü dışına cıkmadim hic bugün de oyle olur inşallah
Evet işten dolayı böyle ceviz eklerim o zaman sütle falan pek aram yoktaKurukayisinin yanına 2 ceviz koyarsan daha toktutar. Meyve tekbasina aciktirabiliyor yanına yağ (kuruyemişler) veya protein (süt,yoğurt,kefir) eklemek lazım.
İş saatlerim nedeniyle yeme saatlerin böyle degil mi?
2 cevizEvet işten dolayı böyle ceviz eklerim o zaman sütle falan pek aram yokta
iki kaşık bulgur pilavi bir dilim ekmeğe eşit. gün içinde yiyeceklerin ile tolare edebilirsin.Hanımlar ben akşama sebzeli bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum iki kaşık yesem çok şey olur mu ya da yemesem mi
ben çok sevdiğim için yiyorum ama tuz oranı yüzünden ödem tutan bir vücudunuz varsa yemeyin. özellikle cuma yarışması sebebiyle perşembe günleriKızlar diyetteyken turşu yeme konusunda ne düsünüyorsunuz?
Evet 300 gramıma mal oldu ama eşimi görseniz anlardınızHafta sonu gıttı bak
Bırak kacamagın ucunu kaldıgın yerden devam et gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?