- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
Olabilir yogurttanda ama benim bu yasima kadar en cok uykumun geldigi donem hamilelikte olmsutu
Haha hatirliyorumda kitap okumayi cok severim kitap okurken gozlerimin kaydigini harfleri satirlari cift gordugumu:))ay ben şimdiden böyleysem hamilelikte napcam hiç bilmem
Hosgeldin canimkızlar bende bu gruba katılabilirmiyim
ders çalışırken (mesela şuan) bende olan durum ama kitaptan kafamı kaldırayım başka şeyle uğraşayım gidiyo uykuHaha hatirliyorumda kitap okumayi cok severim kitap okurken gozlerimin kaydigini harfleri satirlari cift gordugumu:))
Piskolojik biraz o bende de aynı oluyor çünküders çalışırken (mesela şuan) bende olan durum ama kitaptan kafamı kaldırayım başka şeyle uğraşayım gidiyo uyku
napmalıyki bu durumda yaPiskolojik biraz o bende de aynı oluyor çünkü
ben karanfilli çay içiyorum yada ders çalışırken yada kitap okurken bulunduğum ortam biraz soğuk olması lazım yoksa insanın uykusu geliyor. Karanfilinde uyarıcı etkisi olduğu için iyi oluyornapmalıyki bu durumda ya
Haaa bu durum baska :) bu her ogrenciden olan :))ders çalışırken (mesela şuan) bende olan durum ama kitaptan kafamı kaldırayım başka şeyle uğraşayım gidiyo uyku
Bugunki menu
09.00: peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
1haslanmis yumurta
Sekersiz 1bardak cay
12.00:1portakal
3yenek kasigi nar
6findik
2ceviz
15.00:haslama tavuk(tuzsuz)
Salata
1kase cacik(tuzsuz sadece nane var)
18.00:3kasik nar
1bardak ayran
21.00:kozlenmis biber domates sogan yogurtlu
Salata
00.00:1portakal 3yemej kasigi nar
1bardak sut
GENEL
3lt su icildi (henuz tamalamadim ama biticek)
Spor yok
Bitki cayi yok
Haaa bu durum baska :) bu her ogrenciden olan :))
karanfilli çay sıcak suyun içine karanfil oyup demliyor musun nasıl yapıyorsun ilk defa duydum daben karanfilli çay içiyorum yada ders çalışırken yada kitap okurken bulunduğum ortam biraz soğuk olması lazım yoksa insanın uykusu geliyor. Karanfilinde uyarıcı etkisi olduğu için iyi oluyor
Gece 2-3u buluyo canim cunku kizim uyumak bilmiyo kendileri :))saat kaçta yatıyorsun? yatmadan 2 saat önce yeme olayını tamamlamak lazım yoksa hepsi yağ olarak geri dönüyor. özellikle de karbonhidrat ve şeker (meyvede de şeker var)
Canim konuya burun sokmak gibi olacak ama ben akşam 6 'dan sonra yemeği bırakıyorum su hariç hiç bişey yiyip içmiyorum doğru yapıyorum dmi :)saat kaçta yatıyorsun? yatmadan 2 saat önce yeme olayını tamamlamak lazım yoksa hepsi yağ olarak geri dönüyor. özellikle de karbonhidrat ve şeker (meyvede de şeker var)
Hoş geldin canimkızlar bende bu gruba katılabilirmiyim
Canim konuya burun sokmak gibi olacak ama ben akşam 6 'dan sonra yemeği bırakıyorum su hariç hiç bişey yiyip içmiyorum doğru yapıyorum dmi :)
bitmedi öğrencilik hayatım bıktım valla okumaktan
karanfilli çay sıcak suyun içine karanfil oyup demliyor musun nasıl yapıyorsun ilk defa duydum da
Normal çayı bardağa dolduruyorsun çay bardağının içine şeker yetine 6 tane karanfil koyuyorsunbitmedi öğrencilik hayatım bıktım valla okumaktan
karanfilli çay sıcak suyun içine karanfil oyup demliyor musun nasıl yapıyorsun ilk defa duydum da
Çok sevindim kuzum doğru yaptığıma:) bu dönem damaklardan dolayı oğlumun bütün düzeni bozuldu misal dün gece 3 buçukta yattık ona rağmen agzima tek lokma atmadım çok şükür inat etmek ıyi oluyoryapabilen için en iyisi senin yaptığın ama çok geç saatte yatılıyorsa en kötü ihtimalle yatmadan 2 saat önceye kadar ufak şeyler yenebilir. yemek ile uyku arasına en az 2 saat koymamak çok büyük yanlış..
Yok canim normal çay fincanın içine 6 tane karanfil atttbitmedi öğrencilik hayatım bıktım valla okumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?