Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbulduk sabah bir tartıldım ben şokkk ne zamandır sınav falan derken tartılmaya korkuyordum vee 101.600 gördüm ama en kısa zamanda bu kg. vermek hedefim burayı da yeni keşfettim benimde böyle bir gruba ihtiyacım vardı inşallah hep beraber yaza fit oluruz

saat kaçta yatıyorsun? yatmadan 2 saat önce yeme olayını tamamlamak lazım yoksa hepsi yağ olarak geri dönüyor. özellikle de karbonhidrat ve şeker (meyvede de şeker var)

Haaa bu durum baska :) bu her ogrenciden olan :))

bitmedi öğrencilik hayatım bıktım valla okumaktan

ben karanfilli çay içiyorum yada ders çalışırken yada kitap okurken bulunduğum ortam biraz soğuk olması lazım yoksa insanın uykusu geliyor. Karanfilinde uyarıcı etkisi olduğu için iyi oluyor
karanfilli çay sıcak suyun içine karanfil oyup demliyor musun nasıl yapıyorsun ilk defa duydum da

saat kaçta yatıyorsun? yatmadan 2 saat önce yeme olayını tamamlamak lazım yoksa hepsi yağ olarak geri dönüyor. özellikle de karbonhidrat ve şeker (meyvede de şeker var)
Canim konuya burun sokmak gibi olacak ama ben akşam 6 'dan sonra yemeği bırakıyorum su hariç hiç bişey yiyip içmiyorum doğru yapıyorum dmi :)

Canim konuya burun sokmak gibi olacak ama ben akşam 6 'dan sonra yemeği bırakıyorum su hariç hiç bişey yiyip içmiyorum doğru yapıyorum dmi :)

yapabilen için en iyisi senin yaptığın ama çok geç saatte yatılıyorsa en kötü ihtimalle yatmadan 2 saat önceye kadar ufak şeyler yenebilir. yemek ile uyku arasına en az 2 saat koymamak çok büyük yanlış..

Çok sevindim kuzum doğru yaptığıma:) bu dönem damaklardan dolayı oğlumun bütün düzeni bozuldu misal dün gece 3 buçukta yattık ona rağmen agzima tek lokma atmadım çok şükür inat etmek ıyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…