- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
Kım dedı gırmedıgını
Bunu o kadar çok yazdım kı gerçekten
Bılgısı elımde olanı
Arayıp bulduğumu yazdım canım
Her günde lısteyı ekledım
Gelıs tarıhı
Başlangıç kılosu
Hedef kılo
Cuma günkü kılo
Bu bılgılerı yaz ekleyım hemen
Insallah canımHaha kiz ben sna dedim merak etme veririm ben ay bide spor yapabilsem keske suan kacim soylememde ama sunu soyleyebilirim 70i gorucem cumaya garanti yani
3. Cuma lıstedesınKiz benim haftaya cumadan sonra alinma durumum var dimi heyecanla listeye girmeyi planliyorum :)
Yazabılırsın nıye yasak olsun
Kızlar günaydın bıraz gec oldu ama
Bızım mınış gece bıraz fenaydı sabah dr a gıttık
Kronık astımı var
İlaçlarımız degıstı geldık
fazla tartılınca ve - rakamları görünce hemen rahatlıyoruz ve kaçamak başlıyor tartılmamak lazım.Kızlar bu arada yürüyüşteyim. sonra psikolog randevum var. Akşam ip atlayıp egzersiz yapacağım.
Bu arada sabah tartıldım -200 gram :) sonra 3 parça kızartma yedim işteonu telafi etmek için yürüyüşe çıktım.
İp atlamaktan bacaklarım ağrıyorzor yürüyorum
Ha temem anladim sonunda :)3. Cuma lıstedesın
Ben istemem :) burasi daha guzel benceKızlar Watsap grubu istermısınız
İstersenız numaralarınızı özelden yollayın
Cocukken ne guzel atlardik sokaktan eve donmezdim simdi totmu yerinden kaldiramiyorum :)))Kızlar bu arada yürüyüşteyim. sonra psikolog randevum var. Akşam ip atlayıp egzersiz yapacağım.
Bu arada sabah tartıldım -200 gram :) sonra 3 parça kızartma yedim işteonu telafi etmek için yürüyüşe çıktım.
200 gr gitmiş senin canim bende oda yokKızlar bu arada yürüyüşteyim. sonra psikolog randevum var. Akşam ip atlayıp egzersiz yapacağım.
Olabilir yogurttanda ama benim bu yasima kadar en cok uykumun geldigi donem hamilelikte olmsutukızlar ya benim bu aralar aşırı aşırı uykum geliyo sürekli uyuyasım var her an her yerde . yoğurttan mı acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?