Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

GÜNAAYYYDDIIINN

Dünki menum

sabah : 2 bardak ılık limonlu su 1.5 poğaça 1 bardak çay

öğlen: 6 kaşık etli bulgur pilavı ve bir kase turşu

ara öğün: kahve sabahtan kalaan yarım poğaçam ( yeni açılan bir yer vardı ordan alayım dedim 2 poğaçaya 2,50 tl verdim hayat çok acımasız )

akşam : koca bir tabak detox çorbası bir dilim ekmek yanına havuç salatası

6 da yediğim için sonradan acıktım bi yeşil elma iki de mandalina yedim daha çok acıktırdı.
kahve içtim bende açlığım yatışsın diye ama yine açlığım bastırmadı aç karna yattım valla zor tuttum kendimi ama yemedim
kahve içtikten 1 saat kadar sonra sonra 20 dk spor yaptım.

bu sabah : da yulaf ezmesi yedim bir kase bir bardakta ılık limonlu su içtim

geceden planlar yapıyorum sabah 7 de kalkıcam kendime güzel bir diyet kahvaltı hazırlayacağım diye ama uykum ağır basıyor. siz nasıl başarıyorsunuz erkenden kalkıp kahvlatı hazırlamayı valla çok özeniyorum güzel güzel porsiyon hazırlaanlara düzenli yiyenlere

pazartesiden itibaren nasip olursa oruç borçlarımı tutmayı düşünüyorum biri vardı sahur iftar menüsü yazan sayfalar çok ilerlemiş sanırım bulamadım. doyurucu olsun diye ne hazırlıyorsun sahurda yardımcı olur musun ?

pazartesiden itibaren nasip olursa oruç borçlarımı tutmayı düşünüyorum biri vardı sahur iftar menüsü yazan sayfalar çok ilerlemiş sanırım bulamadım. doyurucu olsun diye ne hazırlıyorsun sahurda yardımcı olur musun ?
Bende başlıcam oruca canim ramazanda hep kilo alırdım inşallah yine öyle olmaz

Kızlar ben hasta oluyorum. Bogazim agriyor.
Doktora gittik kültür aldı, sonuçlar icin bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun cnm

geceden planlar yapıyorum sabah 7 de kalkıcam kendime güzel bir diyet kahvaltı hazırlayacağım diye ama uykum ağır basıyor. siz nasıl başarıyorsunuz erkenden kalkıp kahvlatı hazırlamayı valla çok özeniyorum güzel güzel porsiyon hazırlaanlara düzenli yiyenlere

Ay ben de ya :( erken kalkamıyorum hiç

Bydelikiz Bydelikiz senın bu lıste çok heveslendırdı bızı
Bence herkes ıstedıgını yapsın dakıkayı soylesın
Ben bu kıloda bölgesel calısanam mesela
75-80 ı görmem lazım orayı burayı sekıllendırmek ıcın
Evet bende cok heveslendim ama dedigin gibi 90lı kilolarda butun hareketleri yapmak cok zor olur. Leslie, mekik ve plank yapabilirim anca şuan

Kızlar birazdan uzun yola çıkacağız şehir dışına 5 saatlik bir yolculuk ki bana 1 saat bile zor geliyor. Bizimkiler yolda yemek için abur cubura yuklenecekler büyük.ihtimal
Ben de çantama bir elma 2 mandalina koydum

Kızlar birazdan uzun yola çıkacağız şehir dışına 5 saatlik bir yolculuk ki bana 1 saat bile zor geliyor. Bizimkiler yolda yemek için abur cubura yuklenecekler büyük.ihtimal
Hayırlı yolculuklar kuzum
Diyet sandviç yapsaydın kendine

Ben yokum :halay:misafirlikte epey yedim ama gece 12 demedim yarım saat spor yaptım. Yaptıklarımı yazayım bölümlere ayırmışsın ama nasıl olacak.

Plank 35 sn
Donkey kicks 30×2
Plie squat 30
Leslie 3 mil

Hergün biraz daha arttırıyorum sayıları. Mekikte çekiyorum 50 ye çıkardım. Bu akşam yapmadım ama dün yapmıştım.
siz yaptıklarınızı yazacaksınız, hangi bölgeyi yaptıysanız sonuna yazın aktarmayı ben yapacağım.

Tamam ozman sorun yok benim için beni de ekle ins..ama yürüyüş günüm değişebilir müsaitlige göre yada yürüme bandı kullanırım olur heralde.plates setim yok hareketleri yapsam sadece videodan izleyip Ebru sallıyi mesela.yani sporun içeriklerini de yazarsanız güzel olur.
Yürüyüş günü falan yok gız, değişti istediğin gün hangisini yaparsan. Sen yaptığın sporu söyleceksin istatistiğini ben tutacağım :))

GÜNAAYYYDDIIINN

Dünki menum

sabah : 2 bardak ılık limonlu su 1.5 poğaça 1 bardak çay

öğlen: 6 kaşık etli bulgur pilavı ve bir kase turşu

ara öğün: kahve sabahtan kalaan yarım poğaçam ( yeni açılan bir yer vardı ordan alayım dedim 2 poğaçaya 2,50 tl verdim hayat çok acımasız )

akşam : koca bir tabak detox çorbası bir dilim ekmek yanına havuç salatası

6 da yediğim için sonradan acıktım bi yeşil elma iki de mandalina yedim daha çok acıktırdı.
kahve içtim bende açlığım yatışsın diye ama yine açlığım bastırmadı aç karna yattım valla zor tuttum kendimi ama yemedim
kahve içtikten 1 saat kadar sonra sonra 20 dk spor yaptım.

bu sabah : da yulaf ezmesi yedim bir kase bir bardakta ılık limonlu su içtim
Niye acıktın biliyormusun?
Poğaça acıktırdı seni kan şekeri hızlı yükselti çünkü içindeki margarin ve beyaz un GI yüksek olmasına neden oluyor GI yüksek besinler sizin kan şekerinizi hızlı yükseltip hızlı düşürüyor. Beyaz unun posa miktarı da çok dusuk olunca bagirsaklarinizdan hızla geçiyor. Sonra detoks çorbası içmişsin kötü degil ama protein yok yine seni tok tutacak bir sey yok. Acıkınca yine GI yüksek olan meyve grubuna yönelmişsin. Meyve tekbasina acıktırır yanına protein( süt, yoğurt, kefir) veya yağ( çiğ ceviz, badem, fındık) koymalsin.
Sabah 1 yumurta 1 peynir (30 gr çok yagli olmayanlardan) 1 dilim ekmek(tahıllı 25 gr)
Oglen veya akşam 7 yk sebze yemeği 1 su bardağı yogurt (200 gr) ve 1 kapce çorba

Oglen veya akşam protein(1 kalçalı but veya 1/2 göğüs veya 4 köfte veya 12 adet kuşbaşı) ve salata (yağsız)
Ara öğün icin
Meyve ve protein veya yağ grubu

Bu ideal bir diyettir.
Sizi acıktırmaz.
kalkanlara da gıpte ediyorum vallahi bi alarmla uyananlara falan
Eskiden bende kalkamazdım.
Ama karbonhidratı azalttım şekeri kestim şimdi saat 6 da ayaktayım.
Canım yukarıda da yazdım meyve tekbasina olmaz. Acıkırsın ve aburcubura saldırırsin..

Hayırlı uğurlu olsun canlar. Ben çok hevesliyim söyleyeyim :KK70:
Hari bakalım hayırlısı :D

Güzel menü çok beğendim.

Ben yokum.
Bir onerim var. Listeyi telefondan çok iyi göremedim ama fazla ayrıntılı böyle kimseye uymaz. Listeyi ikiye ayıralım kardiyo ve direnç diye
@berilceee
Kardiyolar
Yürüyüş
Bisiklet
Lesli
Dans
İp atlama
Zumba

Direnç
Pilates
Yoga
Squat
Mekik
Fitness
Jillian Micheal
Vs..

Yarim saat kardiyo yarım saat direnç yapma zorunluğu getirelim Kişiler kendilerine uygun çeşitlerini yapsın.
Zorunluluktan ziyade yapabildiği kadar yapsınlar çünkü bir günü bir gününe uymuyor, kimi zaman insanın. Amaç takibi sağlamak :) dediğin gibi düzenledim exceli

Back
X