Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5E1F219C-166D-4C55-9422-D85DB84DC7FD.webp

Son hali budur. :)

Bydelikiz Bydelikiz senın bu lıste çok heveslendırdı bızı
Bence herkes ıstedıgını yapsın dakıkayı soylesın
Ben bu kıloda bölgesel calısanam mesela
75-80 ı görmem lazım orayı burayı sekıllendırmek ıcın
Benginin dediği gibi yaptım kaptancığım listenin dışında bir şey yapılırsa diğer kategorisine yazılacak :)

Günü bence iyi atlatmışsın canım ama inşallah pasta çok büyük bir dilim değildir

Afiyet olsun güzel menü

Ben sporu çok bölgesel yapmıyorum.Ben kilo alınca parmağıma kadar kilo alan biriyim o yüzden kilo verince bütün fazlalıklarım gider yürüyüş bana iyi geliyor birazda bel çalışıyorum

Maksimum 50 dakika spor yapabilirim çünkü öğlen arası yapıyorum sonrasında mesai yoğunluk eve gidince daha bir yoğunluk oluyor

Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur

Sana gelecekse çok sorun olmaz çaktırmadan yer gibi yapar yemezsın

Bir Isırıktan bir şey olmaz tabi o ısırığın miktarı da önemli

Kardeşim güle güle gitsin güle güle gelsin inşallah sağlıcakla sanada afiyet olsun menün güzel
Lenf bezlerinde şişme var canım kitle inceleyecekler bakalim hematolojiye götüreceğim 11 ocağa artılar randevuyu.

Selam tontişler :)

Bugün Sabah limonlu su içerek başladım güne
100 kere ip atlama 100 kere kikbox hareketleri

Sonra ikea’da kahvaltı
Peynir tabağı
Yumurta
Tam tahıllı yarım baget ekmek

Ve hala açım çünkü kuafördeyim :(

Merhaba kizlar bugün sabah limonlu su içtim
Kahvaltı
2 kaşık menemen
3 tane zeytin
Slatalık maydanoz dereotu
1 dilim ekmek
2 çay

Öğlen 1 kase çorba
1 dilim kepek ekmegi

Akşam
Special k
1 kase yoğurt

2 lt su
30 dk yurüyüş

Ellerine sağlık
Daha basit olabilir ben kategorileri içlerinden secelim diye yazdım. Mesela sen bakarsın 30 dk lesli yapmış kardiyo ok 30 dk pilates yapmış direnç ok. Veya 30 dk yürümüş kardiyo ok
Başka bir sey yapmamis direnç -
Yanı sadece iki sütun olsun hem takip etmem kolay olur.
kardiyo ve direnç
Bende ne çok şey söyledim. :KK70:
Sporun iki temel katagoride kardiyo ve direnç bu ikisi sonra kendi içlerinde ayrılıyor.liste icin o yüzden ikisi yeterli.

Ellerine sağlık
Daha basit olabilir ben kategorileri içlerinden secelim diye yazdım. Mesela sen bakarsın 30 dk lesli yapmış kardiyo ok 30 dk pilates yapmış direnç ok. Veya 30 dk yürümüş kardiyo ok
Başka bir sey yapmamis direnç -
Yanı sadece iki sütun olsun hem takip etmem kolay olur.
kardiyo ve direnç
Bende ne çok şey söyledim. :KK70:
Sporun iki temel katagoride kardiyo ve direnç bu ikisi sonra kendi içlerinde ayrılıyor.liste icin o yüzden ikisi yeterli.
Olsun fikir vermiş olur, ne yapsam derdi olmaz, böyle daha kolay olur hem toplamda kaç kalori yakmışız onu da hesaplarım. Bi deneyelim bakalım zamanla değişim yapılır:))

Niye acıktın biliyormusun?
Poğaça acıktırdı seni kan şekeri hızlı yükselti çünkü içindeki margarin ve beyaz un GI yüksek olmasına neden oluyor GI yüksek besinler sizin kan şekerinizi hızlı yükseltip hızlı düşürüyor. Beyaz unun posa miktarı da çok dusuk olunca bagirsaklarinizdan hızla geçiyor. Sonra detoks çorbası içmişsin kötü degil ama protein yok yine seni tok tutacak bir sey yok. Acıkınca yine GI yüksek olan meyve grubuna yönelmişsin. Meyve tekbasina acıktırır yanına protein( süt, yoğurt, kefir) veya yağ( çiğ ceviz, badem, fındık) koymalsin.
Sabah 1 yumurta 1 peynir (30 gr çok yagli olmayanlardan) 1 dilim ekmek(tahıllı 25 gr)
Oglen veya akşam 7 yk sebze yemeği 1 su bardağı yogurt (200 gr) ve 1 kapce çorba

Oglen veya akşam protein(1 kalçalı but veya 1/2 göğüs veya 4 köfte veya 12 adet kuşbaşı) ve salata (yağsız)
Ara öğün icin
Meyve ve protein veya yağ grubu

Bu ideal bir diyettir.
Sizi acıktırmaz.

Eskiden bende kalkamazdım.
Ama karbonhidratı azalttım şekeri kestim şimdi saat 6 da ayaktayım.

Canım yukarıda da yazdım meyve tekbasina olmaz. Acıkırsın ve aburcubura saldırırsin..

yaa hep meyve tok tutar die biliyorduk demek tek başına değilmiş. sabah yediğim bir poğaça geceye kadar etki ediyor demekkiç çok teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım

Kızlar sabah çıktım kahvaltı için 11-12 arası yaptık. Arkadaşlarla bir yıldır planladığımız bir şeydi masada fazla kalınca biraz fazla yedim artık öğlen kahvaltı karışık oldu yazmayacağım bugün menümü çünkü biraz abarttım

Kahvaltı üstüne 2 saat yürüyüş yaptım akşamda hafif bir şeylerle geçiştirmeye çalışıcam

Ya kızlar yaziyorsunuz ya leslie 3 mil falan diye bi bakayım dedim heves ettim bende yapayım diye bebiş uyuyorken aman ne yorucuymuş:) bu kadar ter atacağımı sanmıyordum:super:

Kizlar yaaaa gozumun önünde inanilmaz guzel kokan tereyağlı pilav var. Karnimda acikti yememek icin kendimi zor tutuyorum :KK70: lutfeeeen bana engel olunn
Yeme canim bende öyleydim ama bugün duyduğum söz doğru yolda olduğumu gösterdi ve çok mutlu oldum uzun zamandır beni görmeyen yengem ile yanyana geldik
aaa çok zayıflamışsın dedi :KK71::KK71::KK71::KK75:

Yeme canim bende öyleydim ama bugün duyduğum söz doğru yolda olduğumu gösterdi ve çok mutlu oldum uzun zamandır beni görmeyen yengem ile yanyana geldik
aaa çok zayıflamışsın dedi :KK71::KK71::KK71::KK75:

Ben basenlerimi gördükçe yememeye niyetleniyorum :D ama boyle yasak olan bi yemek gorunce de ille yiyesim geliyor

Kizlar yaaaa gozumun önünde inanilmaz guzel kokan tereyağlı pilav var. Karnimda acikti yememek icin kendimi zor tutuyorum :KK70: lutfeeeen bana engel olunn
Salata ye lütfen emin ol daha güzel. Sen şimdi pilav yersen üzerine bir sürü kötü sey yeme ihtimalin var. O yüzden salata ye bol bol..
Veya pilavı bırak ortada çık yürü.

Back
X