- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Doğru söylüyorsun.. kalan günlerimizde herşeyden arınıcam inşallah..Sana tavsıyem her gün bır odayı yap
Hem çabuk olur hem karmaşa olmuyor
Ne verırsen onun yerı dolar unutma sevılım
2 gün için kesin bir şey diyemem abla ama ayran detoksu yapmıştım 2 günlük sıfır sporsuz 1 kilo vermiştim sporla 2 kgye kadar veriyormussun ama bu 75 kg üstü için 15 gün 75 kg altı için ayda 1 kere oluyor. Yarın yapabilirsem yapacağımIstedıgın etkıyı gısterdımı pekı canım
Bizim ev de kh den bol bir şey yok gün asiri pilav piser hamur işleri keza ama ben 1 aydır pilavın tadını bile bilmiyorum. Sadece 2 kere sebzeli bulgur pilavı yedim. Şimdi de en fazla önce iki dilim ya kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorumphilosophergirl eger gobekten alıyorsan kh lı beslenıyorsun demektır
Kılo vermede olsa ıyı olurda2 gün için kesin bir şey diyemem abla ama ayran detoksu yapmıştım 2 günlük sıfır sporsuz 1 kilo vermiştim sporla 2 kgye kadar veriyormussun ama bu 75 kg üstü için 15 gün 75 kg altı için ayda 1 kere oluyor. Yarın yapabilirsem yapacağım
Bizim ev de kh den bol bir şey yok gün asiri pilav piser hamur işleri keza ama ben 1 aydır pilavın tadını bile bilmiyorum. Sadece 2 kere sebzeli bulgur pilavı yedim. Şimdi de en fazla önce iki dilim ya kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorum
Kıloda dahil demiiiDoğru söylüyorsun.. kalan günlerimizde herşeyden arınıcam inşallah..
Dahill yoksa elinden kurtulamam seninKıloda dahil demiii
Ay pardon abla :)Hıhhhhh ama moral koymuyon baçişkom
Seni okurken gözüm bana sırıtan gıbegıme takılıyor yaaa
Bayağı kiloluymusBiz böyle olur muyuz yaa
Sağol canım Allah razı olsun iyi gibi biraz dahasaat konusu güzel olmuş bence.
benim gibi aranızda salona gidip spor yapanlar nasıl yapacak acaba? gerçi tablodakilerin genelini yapıyorum ben, gerçi 2 haftadır ara verdim resmen.. ne güzel sporlarım vardı benim
genel kardiyo gibi ifade mi koysak.. ya da ellemeyelim, ben sporlarımı yazarm ona göre karar veririz.
ay geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?
yaşasınnn :) peki sonuncuların cezası ne olacak acabaa?
olsun yine de hareketli olman süper.. çok özeniyorum sizlere..
ben de beybi görmeye gittim.. gezmeler bitirdi beni..
şekeri yemeyip kendini korusaydın muhtemelen bir daha böyle krize girmeyecektin, ama şimdi tatlı krizlerinle yine baş etmek zorunda kalacaksın.
canım çok özledim.. umarım sağlığınz yerindedir..
aman allahım çok fena.. geçmiş olsun..
ayy benden de iyi geceler..
sana da çok geçmiş olsun.. iyi cevaplar alırsın inşallah.
anaaaammm ben de öyle doya doya pilav yemeyeli ne kadar zaman oldu..
bu ne yavrum ya.. şaka gibi bu menü.. bunu bir günlük yap ama hergün yaparsan kendine zarar verirsin bence..
söylediklerine katılıyorum. çok doğru.. bilgiler için ekstra teşekkür ederim..
Bende yapicam şimdi canim bi program indirdim güzel hareketler var göbek bacak ne ararsanTam 40 dakika göbek için egzersiz yaptım ve felaket yanlarım falan acıyor
Allah rahmet eylesin canım Rabbim sabır versinSelam kizlar babami kaybettik.
Suan yoldayiz Istanbula dogru yola ciktik.
Dua edin insallah...
Ben bir zamanlar lahana ve kerevizle yapmıştım tabi çorbayı yapmıştım bir kaşık almam la birkaç yıl lahana görmek istemedimBırde unutmadan lahana çorbası deneyen oldumu kızlar
Sonuçlar nasıldı
Günaydın canlar bu sabah çok güzel güne başladım inşallah siz de öyle baslamışsınızdır. Kahvaltı için mutfağa gittiğimde babam anneme hanım bu kız harbiden zayıfladı dedi.
İnşallah o pastayı da dalmamışsındır canımBu mesajlar devam ederse kestanelı pastaya dalarım haberınız olsun haaaaaaa
Üzülmeyın sevın ya
Hadı önce benı sevın miyavvvvvv
Süpersiniz gelin kayınvaldeBen sabah 7:30 da kalktım, kayınvalidemi de kaldırdım birlikte spora gittik. 10 a kadar çalıştık.
30dk yürüyüş 220 kalori
15 dk eliptik 140 kalori
5dk kürek 50 kalori
Üzerine burpee 24 adet
30 squat
30 adet kol çalışma
1,5 dakika plank
15 karın kası hareketi
Yer hareketleri kaç kalori bilmiyorum tabi..
Size de örnek olsun diye yazdım..
Neye acaba? Ben mi kaçırdım?
Adam ressmen yemeklerle sevgili olmuş
Kızlar bunun bıyıksız halı ben oluyom
Bu tarz temizlik müthiş rahatlatıyor hem maddi hem maneviYa aptal ınanclarım alıskanlıklarım var benım işte
Ben her yıl bıterken bır haftalık detoks yaparım geçen sene 13 gün su orucu yapmıstım mesela
Bunun yanında evde ne kullanılmıyorsa gereklı yerlere ulastırırım
Ruhuma kotu gelen hatırası olan herseyı yok ederım
Her yıl yenıden doğmak gıbı düşün
Bunu kışın yapmamın nedenı günler kısa
Çoğu Bahar bası yapar tazelenme denır
Yarın temuzlıge baslıyom hem evı hem kendımı
2 gün için kesin bir şey diyemem abla ama ayran detoksu yapmıştım 2 günlük sıfır sporsuz 1 kilo vermiştim sporla 2 kgye kadar veriyormussun ama bu 75 kg üstü için 15 gün 75 kg altı için ayda 1 kere oluyor. Yarın yapabilirsem yapacağım
Bizim ev de kh den bol bir şey yok gün asiri pilav piser hamur işleri keza ama ben 1 aydır pilavın tadını bile bilmiyorum. Sadece 2 kere sebzeli bulgur pilavı yedim. Şimdi de en fazla önce iki dilim ya kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorum
Harikasın canımTam 40 dakika göbek için egzersiz yaptım ve felaket yanlarım falan acıyor
Tam 40 dakika göbek için egzersiz yaptım ve felaket yanlarım falan acıyor
Balıkları ne yaptın?Gunluk menum(tam motivasyon )
08.00eynir
Domates
Salatalik
5zeyti
12.00:1muz
15.00:haslama tavuk
Salata
Cacik
18.00:yarim muz
21.00:8yemek kasigi ispanak kavurma
Salata
1kase yogurt
3lt su
Sen nasılsın bugun canımBalıkları ne yaptın?
Hahah valla o baliklar dun aksam yenildi :) az yagda pisirdim oyle boca etmedim dun bozulan diyete bugun yeniden baslandi birdaha bozmamak kaydiyla :)Balıkları ne yaptın?
Balık nerdeGunluk menum(tam motivasyon )
08.00eynir
Domates
Salatalik
5zeyti
12.00:1muz
15.00:haslama tavuk
Salata
Cacik
18.00:yarim muz
21.00:8yemek kasigi ispanak kavurma
Salata
1kase yogurt
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?