Ben yapamıyorum yaaa oğlum durmuyoSpor
70 Yan Hamle
50 duvarda şınav
60 Alkışlama Mekiği
60 Fıre Hydrant
95 saniye plank
24 Dizler yukari koşu
28 Bacak Hareketi
14 Köpek Duruşu
15 şınav
14 Bacak sırt kol zıplama
16 Yatısta abs için ayak kaldırması
Toplam 25 dakika sürdü
8 dakika inceleme programındaki egzersiz
20 dakika Dönmeli karın çalışması
Iyi ki hatırlattın canım hemen düzelttimBen yapamıyorum yaaa oğlum durmuyoetiket yapmayı unutma canım
Dk yazmayı da unutma canısıIyi ki hatırlattın canım hemen düzelttim
Senin bebeğin var sen asıl sporu onunla yapiyorsun
Sporun etkisi çok kilo vermede ama bakma sen bana bekarim o kadar derdim yokDk yazmayı da unutma canısı
Yok kuzum ya inan yaparken verdiğimi hissediyordum şimdi hiç veremiyorum sankifatih han i uyuttum yerine yatırıp yapcam inşallah ya
Aksam yedim ya bu de 9 daÇığ kofteden ne olacakki canim :)
Valla yariyo en axindan en gec 1de yatiyo 4ten iyidir :))Işe yarıyor mu taktik
Allahım ya çok yordu bu çocuk beni 3 saatlik uyku ile duruyorumSporun etkisi çok kilo vermede ama bakma sen bana bekarim o kadar derdim yok
Bi tanede ben yedim canim bu adamlar bizi öldürecek ya..Canlar iki dilim baklava yedim helal edin Kociş almış ben spora gidiyorum yağa dönüşmeden atayım ben bunları :))
İki elinle avuç içinden birbirine bastırıp bırakıyorsun :)))Inşallah abla ya 100 gr gitse bile razıyım
Benim de tesellim o canım
Bu hafta 2 gün çok az spor yaptım ve leslie hiç yapmadım acaba o yüzden mi diyorum
Afiyet olsun canım göğüs kasi egzersizi nasıl bir şey acaba
Ay sorma :)) bu arada eşimi ikna ettim heveslendi gibi yılbaşından sonra ona koçluk yapıcam, tabi caymazsaBi tanede ben yedim canim bu adamlar bizi öldürecek ya..
Bulgur pilavı diyette çok faydalı mi bilemedim.benim menüm de de bulgur vardi malesef...ama içtiğin şu çok güzel arayı kapatır ins.diyetisyen bana arada kaçırdığın olursa çok şu iç demistiMenum:)
13.00: cavdar ekmeginden yagsiz tost
Domates
Salatalik
Maydanoz
17.00:tavuklu patatesli sebze yemegi
5yemek kasigi bulgur pilavi
Salata
18.30:1adet hazir fistikli kurabiye cayin yanina cay sekersiz
Bugunu boyle kapatirim
3lt su icildi
Geceler uzadı diye mi uyaniyo bu çocuklar acep ? Fatih han geceler kisayken bi uyurdu sabaha kadar deliksiz şimdi sürekli uyanmaya calisiyoValla yariyo en axindan en gec 1de yatiyo 4ten iyidir :))
Işte bu ideal kilomYengem yollamış whatsapp grubuna
O kadar zayifken bunu paylaşması da manidar
Benim kız daha uyumadi yaaa bende yapmak istiyorumDk yazmayı da unutma canısı
Yok kuzum ya inan yaparken verdiğimi hissediyordum şimdi hiç veremiyorum sankifatih han i uyuttum yerine yatırıp yapcam inşallah ya
Acaba nasıl zayıflamış...
O kdardan bisi olmaz canim yaAksam yedim ya bu de 9 da
Hadi bakalım birlikten kuvvet doğar.Ay sorma :)) bu arada eşimi ikna ettim heveslendi gibi yılbaşından sonra ona koçluk yapıcam, tabi caymazsa
Demek öyle çok su içmek lazım hömmm bunu da yazıyoruz bir köşeyeBulgur pilavı diyette çok faydalı mi bilemedim.benim menüm de de bulgur vardi malesef...ama içtiğin şu çok güzel arayı kapatır ins.diyetisyen bana arada kaçırdığın olursa çok şu iç demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?