- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
İnşallah canimO kdardan bisi olmaz canim ya
Benimki de geri uyandı şaka gibi tam basliyodum eşim dedi git yap sen spor ben bakarım dedi canim sağolsunBenim kız daha uyumadi yaaa bende yapmak istiyorum
Of ben yapamadım 5 dk yaptım ağladı şimdi uyudu ama bende enerji kalmadıBenimki de geri uyandı şaka gibi tam basliyodum eşim dedi git yap sen spor ben bakarım dedi canim sağolsun
Bulgur pilavi hem sut yapiyor hemde bence pirinc pilavi dan daaha iyidir :)Bulgur pilavı diyette çok faydalı mi bilemedim.benim menüm de de bulgur vardi malesef...ama içtiğin şu çok güzel arayı kapatır ins.diyetisyen bana arada kaçırdığın olursa çok şu iç demisti
Var bu çocuklarda bi hal kız benimki de ben spor yaparken kalktı eşim uyuttu yine mızmızlandı baktı ki almıyoruz uyuduSimdi kalkti benimkiDELIveCesur napcam :))
Ağlıyorsa kalkmak için 1 buçuk saat dursun kuzum geri uyurSimdi kalkti benimkiDELIveCesur napcam :))
:))) yerinden kaldirmadan biberon verdim dedim yatar cipil cipil gozlerini acmis bana nakiyo :)))Var bu çocuklarda bi hal kız benimki de ben spor yaparken kalktı eşim uyuttu yine mızmızlandı baktı ki almıyoruz uyudu
Yok benimkinde aglama yok :) kalkar oynar kendi kenxine bi gittim oynuyoAğlıyorsa kalkmak için 1 buçuk saat dursun kuzum geri uyur
O gözler açıldıysa herşey için çok geç:))) yerinden kaldirmadan biberon verdim dedim yatar cipil cipil gozlerini acmis bana nakiyo :)))
Aynen ya sorma :)) mahvetcek beni 3saatten oncede uykusu gelmez bakalim nolucek :)O gözler açıldıysa herşey için çok geç
Uyumayan anneler kervanina hosgeldin canim :) acaba biz bide gece menusumu yapsak :)))Benim oģlan da uyumuyor kızlarsaat 1 de yatmıştı halbuki
Hoşbuldum:) menüyü bilmem de en az 1lt su tükettim bile biraz daha uyumazsa kahve içecem uyumamak için:))Uyumayan anneler kervanina hosgeldin canim :) acaba biz bide gece menusumu yapsak :)))
Kiyamam benimki gozunu ovusturmaya basladi birazdaha bekleyip uyutmayi denicem bakalim napicak:)Hoşbuldum:) menüyü bilmem de en az 1lt su tükettim bile biraz daha uyumazsa kahve içecem uyumamak için:))
Biz baya baya etkinlik yapıyoruz hadi geçmiş olsun sana iyi uykular:))Kiyamam benimki gozunu ovusturmaya basladi birazdaha bekleyip uyutmayi denicem bakalim napicak:)
Uyumadikiii :)) oyun istiyo :)))Biz baya baya etkinlik yapıyoruz hadi geçmiş olsun sana iyi uykular:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?