Olsun canim gitsinde sonuctaBugun ıtıbarı 93 kılo yum gr gıtmıs ama gıtmıs
Gerınme ısıde bıttı
10 dak 6.7 derecede yürüdüm
10. Dak dağ yürüyüşü
10 dak bısıklet
10 dak eklıptık
Bu bu haftakı planım
1.1 de hoca ensendeyım dıyo
İçine sarmısaklı yoğurt konan her meze tarator olurayy çok teşekkür ederim yaa ne kadar iyi kalplisin Allah gönlüne göre versin inş. süpersin gerçekten maşallah diyorum :)
ana yemek konusunda pek fikrim yok bide altından kalkamam gibide geliyor hepsini yapabilir miyim ki. nasıl olsa bilmiyorum yani paniğim
Nehırım mecburıyetten bırazda gelır azalınca gıderde azalmadıBerilim masallah elinden heris geliyor
Adamları şişko olsun hatta yanında incecık gezınkı morallerı bozulsunDiyetteyken en sevmedigim sey tam motive oluyorum diyet modundayim misafirlige gidince illa o israrlar oluyo yemezsen kuserimler hatirim icin yee derler en iyisi hic gitmemek oda mumkun degil
Ucli kofteyi kendine kadar alsin kiz nolcak
Adamida zayiflat ma
Gıyerım dıye sakın stoklamaKızlar ben kıyafetlere dalacam hakkınızı helal edin
İçine sarmısaklı yoğurt konan her meze tarator olur
Tuz ve sarmısagını ertesı gün eklersen hıc bırsey olmaz süzme yoğurtla yaparsan
İspanagı haşla kat yogurda at dolaba yenecek zaman tabaga koy tuzla
Yeşillıgı yıka ıyece kurula ıncecık doğra at dolaba
Ertesı gün soganını yağda talazla ınce bulguru dınlendır karıştır hemen hazır
Domates soğan sarmısak salca baharat maydanoz yağ robotta cek al sana ezme
Sıgara boregı gıbı yufkayı sar at dolaba
Ertesı gün üzerınden sıcak su gezdır sırkıt
Üzerıne yumurta sür yumuşacık yağsız lezzetlı bır börek
Poaca muffın turunu bır gün ınce hatta sımdıden yap dolaba at o gün öğlen çıkar buzluktan aksama tazecık
Sen tarıf ıste şipşak yapılır
Şipşak dedım şakluka yap
Patates kırmızı bıber soğan patlıcan küp küp doğra kendı suyunda az salçayla kaçır sarmısak ekle bunuda önceden yapabılırsın dınlenınce süper olur
Daha istenmı kuzu
Yok yok öyle değil çamaşır yıkamıştımda.. :) onları yerleştirdim.. süpürdüm evi kısır yaptım yedim.. güya dinlenecektim :))Gıyerım dıye sakın stoklama
Gıyemedınse daha gıymezsın bacım
Canım benim yılbaşıyla alakam olmadığı için önceden yemis olayiYaaaaa şunlara bakkeryneia baklava dedim ama yılbaşında dedim.
Masallah..benim oda da tepiş tepiş...iki tane bebek beşiği de cabası. Kendi mobilyam yetmiyormuş gibi.Ay hiç sevmem yatak odasında ıvır zıvır toz tutacak şey hiç barındırmam küçük tütsü süsüm bir kaç tanede çerçeve var gardrop bile yok kıyafet odasında herşey bir tane aynalı takı dolabı konsol ve küçük ince dolabım var.. ferah ferah uyuyorumm
Afıyet olsunYok yok öyle değil çamaşır yıkamıştımda.. :) onları yerleştirdim.. süpürdüm evi kısır yaptım yedim.. güya dinlenecektim :))
Sende seviyorsan birlikte oynarsınız canım...benim eşimde çok hevesli ama epey maliyetli onlar 800 1000 tl falandı en son baktıkları. Gereksiz geldi bana da.içinde 8 yada 12 tane falan oyun vardı.gerekli görsem çok değilde. Sen bilirsin yinede.sevebileceği şeyleri en iyi sen biliyorsunBende sirf bu yuzden eve koymuyorum :)
Buyurker annesı bıraz dısını sıkCanım benim yılbaşıyla alakam olmadığı için önceden yemis olayi
Masallah..benim oda da tepiş tepiş...iki tane bebek beşiği de cabası. Kendi mobilyam yetmiyormuş gibi.
Benim bır fıkrım var amaSende seviyorsan birlikte oynarsınız canım...benim eşimde çok hevesli ama epey maliyetli onlar 800 1000 tl falandı en son baktıkları. Gereksiz geldi bana da.içinde 8 yada 12 tane falan oyun vardı.gerekli görsem çok değilde. Sen bilirsin yinede.sevebileceği şeyleri en iyi sen biliyorsun
Çok gereksız hemdeSende seviyorsan birlikte oynarsınız canım...benim eşimde çok hevesli ama epey maliyetli onlar 800 1000 tl falandı en son baktıkları. Gereksiz geldi bana da.içinde 8 yada 12 tane falan oyun vardı.gerekli görsem çok değilde. Sen bilirsin yinede.sevebileceği şeyleri en iyi sen biliyorsun
Aynen öyle uyuyorum canım.çok saolBuyurker annesı bıraz dısını sık
Hem bugunlerı ozleyeceksın
Arada danaları da cagırıyom 5 kışı uyuyalım dıyede olmuyor balım
Koklaya koklaya uyu şimdi
Aynen..bide ben öyle pek vurdulu kırdıli oyunları sevmem.ama erkekler bayılıyor. Alıcaz sonra mecbur oynamak zorunda kalkicaz. OynamazsaK onları kaldıramicaz başından. Dediğin gibi kız dur...zaten tv izlemeye bile vaktim yok benimÇok gereksız hemde
Esır alıyor kendıne resmen bagımlılık yapıyor ya
Ayyy beni anlayan biri çıktı gel sarılalımmm
Dur zayiflasin kiz iyice gobeklendi hamileyken hep yedirdim onada :))) ben siserken onun fit olmaisni istemedim:)))Diyetteyken en sevmedigim sey tam motive oluyorum diyet modundayim misafirlige gidince illa o israrlar oluyo yemezsen kuserimler hatirim icin yee derler en iyisi hic gitmemek oda mumkun degil
Ucli kofteyi kendine kadar alsin kiz nolcak
Adamida zayiflat ma
Neymis soyle bakim:)Benim bır fıkrım var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?