Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam yemeği sonrası gibimi olacak doğum günü

Yaprak sarması muhallebili kadayıf tek porsiyonluk de olabilir tek porsyonlık köstebek pasta tavuklu garnitürlü rulo börek havuç bisküvi topları saçaklı poğaça

evet ama bunlar fazla kalorili şeyler değil mi?? ben yaş pastayı kurtaracak tarifler istiyorum. yinede çok teşekkür ederim

Havlu katım düzenli ama üst kozmetikkkk artık oda düzenli ama 5 çeşit saç köpüğü var :/ diğerlerini sen hayal et

Stok huyunu bırak kuzum
Makyaj malzemelerını odanda tutsan
Ay hiç sevmem yatak odasında ıvır zıvır toz tutacak şey hiç barındırmam küçük tütsü süsüm bir kaç tanede çerçeve var gardrop bile yok kıyafet odasında herşey bir tane aynalı takı dolabı konsol ve küçük ince dolabım var.. ferah ferah uyuyorumm

Bunlarda pek olmadı ama milletin canını çektireceğim salatalar kereviz salatası havuç kabak salatası köz biber köz patlıcan salatası arpa şehriye salatası tavuklu

bunlar daha güzel sağol canım

vaaay süper.. krep benden sorulur tuttum bu fikri yulaftan yaparım

ya sen harikasın o nasıl güzel bir pasta maşallah sana bide iş olarak yapıyormuşsun helal olsun gerçekten
buarada tarifler için de teşekkür ederim.

Ben banyoya koymuyom sıpalar mahvedıyor çünkü

Yakın olsak pastanı yapardım zevkle canım
Bıde işler bozulunca elımden gelen şeylerle harçlığımız cıkıyor
Yaprak sarması
İçli köfte
Baklava vs yapıyom anlaşmalı 2 dönerciye y
Hiç yoktan iyi oluyor
Baska tarıf istersen yazarım
Ana yemek ne düşğnüyon
Yeni yasında yeni mutluluklar olsun esıne ve sana

ayy çok teşekkür ederim yaa ne kadar iyi kalplisin Allah gönlüne göre versin inş. süpersin gerçekten maşallah diyorum :)
ana yemek konusunda pek fikrim yok bide altından kalkamam gibide geliyor hepsini yapabilir miyim ki. nasıl olsa bilmiyorum yani paniğim

Diyetteyken en sevmedigim sey tam motive oluyorum diyet modundayim misafirlige gidince illa o israrlar oluyo yemezsen kuserimler hatirim icin yee derler en iyisi hic gitmemek oda mumkun degil

Ucli kofteyi kendine kadar alsin kiz nolcak
Adamida zayiflat ma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…