- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Spor seyleri cok seviyo aslinda 6yildir evliyiz plastation istiyoda ben eve koymuyom :))) onumu alsam acaba ??Tarzı ne ki herıfın
Hem ben hedıye almadım hıc 23 yılda
Kendım sürpriz hazırlamıştım daha kalıcı emın ol
4 buyuttumAaa tamam denicem canim sagolasin
Akşam yemeği sonrası gibimi olacak doğum günü
Yaprak sarması muhallebili kadayıf tek porsiyonluk de olabilir tek porsyonlık köstebek pasta tavuklu garnitürlü rulo börek havuç bisküvi topları saçaklı poğaça
Oyy kuzum uyku esnasinda agliyo hem simdi benimkisi4 buyuttum
Bırıde azıdan cıkarıyor şimdi
Nanenin suyunu çıkardım onunla ferahlatıyom
Ona dalar sızı unuturSpor seyleri cok seviyo aslinda 6yildir evliyiz plastation istiyoda ben eve koymuyom :))) onumu alsam acaba ??
Şişmi kızarmışmı gülümOyy kuzum uyku esnasinda agliyo hem simdi benimkisi
Bende sirf bu yuzden eve koymuyorum :)Ona dalar sızı unutur
Ev projektörü al
Duvara yansıt fılm seyret bence
Yok canim daha sislik yok kirmizilikta dislik tutmuyo ha bire kendi elini isiriyo bazen elimizi yikayim agizna koyuyoruz nasil var gucuyle isiriyo anlatamam :)Şişmi kızarmışmı gülüm
1 haftaya sakınler şişıp kızardıysa
Elını yıka o şış ywelerı masaj yap
Offf daha sürer sızınkı o zamanYok canim daha sislik yok kirmizilikta dislik tutmuyo ha bire kendi elini isiriyo bazen elimizi yikayim agizna koyuyoruz nasil var gucuyle isiriyo anlatamam :)
Havlu katım düzenli ama üst kozmetikkkk artık oda düzenli ama 5 çeşit saç köpüğü var :/ diğerlerini sen hayal etYüz havlusu kullanmıyorum nerdeyse 10 yıldır
Şampuan duşjel vs de bırer yedekli alıp stok yapmıyom
5 raflı bır dolap var
Bır katında banyo havlusu bornoz var
Bır katında tarak ve kurutma makıne vs var
Bır katta şampuan vs
Bır katında
Yer silme havlusu
Alt kattada kağıt havlu var
Temizlik malzemeleride lavabo altında
Yedek banya halıları vileda vs kullanmadıgım banyoda ki dolapta
Az eşya çok ben dıyorum
Stok huyunu bırak kuzumHavlu katım düzenli ama üst kozmetikkkk artık oda düzenli ama 5 çeşit saç köpüğü var :/ diğerlerini sen hayal et
Ay hiç sevmem yatak odasında ıvır zıvır toz tutacak şey hiç barındırmam küçük tütsü süsüm bir kaç tanede çerçeve var gardrop bile yok kıyafet odasında herşey bir tane aynalı takı dolabı konsol ve küçük ince dolabım var.. ferah ferah uyuyorummStok huyunu bırak kuzum
Makyaj malzemelerını odanda tutsan
Bunlarda pek olmadı ama milletin canını çektireceğim salatalar kereviz salatası havuç kabak salatası köz biber köz patlıcan salatası arpa şehriye salatası tavuklu
bence 2 çeşit salata yap. brokoli salata, pancar salatası. mini krepler yapıp, içlerini istediğin şeylerle doldurabilirsin.. zencefilli kurabiye değişik olabilir. ya da küçük kekler yapılabilir içi puding dolgulu.. milföyden bir sürü börek yapabilirsin.
peynir tabağı hazırlayabilirsin..
aklıma bunlar geldi, yaratamadım..
Borani yap ıstedıgın sebzeden
Koz bıber patlıcandan salata yap
Kuru köfte yap yenmesse dolaba atarsın sonra bır sos yapıp yanında pilav vs ıle yemeğe dönüştürürsün
Kerevız salatası yap mevsımı
Yada ketevız yemegı oda yakışır
Hamur işi ıstersen mınık muffenler yap cukulataya batırıp sonra husustan cevızı ve fıstık ıcıne bula çok şık görünüyor
Pırasa boregı yap çok hafıf
Pırasayı doğra havuç rendele yumurta ve Mısır unu az kasarla harmanla ver fırına
Eisberg sakatı ortadan kes ıçini çıkar böyle tas gıbı dısı kalsın kısır yap ve bu salata çatağına koy sık görünür
Patates haşla yesıllıkle yogur bır yumurta kır çanak seklı ver üzerıne garnıtur koy fırınla Buda şık
Yakın olsak pastanı yapardım
Bunuda kızımın arkadaşları gelecek aksama dün yaptım
Ben banyoya koymuyom sıpalar mahvedıyor çünküAy hiç sevmem yatak odasında ıvır zıvır toz tutacak şey hiç barındırmam küçük tütsü süsüm bir kaç tanede çerçeve var gardrop bile yok kıyafet odasında herşey bir tane aynalı takı dolabı konsol ve küçük ince dolabım var.. ferah ferah uyuyorumm
Yakın olsak pastanı yapardım zevkle canımbunlar daha güzel sağol canım
vaaay süper.. krep benden sorulur tuttum bu fikri yulaftan yaparım
ya sen harikasın o nasıl güzel bir pasta maşallah sana bide iş olarak yapıyormuşsun helal olsun gerçekten
buarada tarifler için de teşekkür ederim.
Tmm canimOfff daha sürer sızınkı o zaman
Sen sebze soy ver kemirsın
Yakın olsak pastanı yapardım zevkle canım
Bıde işler bozulunca elımden gelen şeylerle harçlığımız cıkıyor
Yaprak sarması
İçli köfte
Baklava vs yapıyom anlaşmalı 2 dönerciye y
Hiç yoktan iyi oluyor
Baska tarıf istersen yazarım
Ana yemek ne düşğnüyon
Yeni yasında yeni mutluluklar olsun esıne ve sana
Diyetteyken en sevmedigim sey tam motive oluyorum diyet modundayim misafirlige gidince illa o israrlar oluyo yemezsen kuserimler hatirim icin yee derler en iyisi hic gitmemek oda mumkun degilCanlarim bugun menumu henuz yazmadim cunku bugun esim evde ve bi yere misafirlige gidiyoruz simdi az hasarla donmeye calisicam :) hehe yilbasinda benimki icli kofte istedi bende askim diyetteyiz bosver en iyisi sen et pisir protein olur dedim kandirdim :))) yoksa icli kofte kombe of of yanardm valla :))
Berilim masallah elinden heris geliyorPasta yapıyom evde onu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?