- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Bugünkü menüm mantıklı degil ama bütün hafta kaçamak yapmadım. Menülerim idealdi. Normalde benim daha önce 54,5 düştüğüm beslenme modeliyle gidiyorum. Daha dusuk kaloriler alırsam yeme krizlerim tetikleniyor.Neden ki
Pko lular bıle yarım ila bır arası verıyor
Gormedıgım bırseymı yazdın rahatsızlığın yada ilaç etkısı felanmı
Annem sen sıkılasmışın büyük ıhtımal kılo veremedın ama kas kütlen arttıEvet abla hatta genelde evin içinde giydiğim bir tayt var bu aralar belimden düşüyor ya da korsesiz iliklenmeyen pantolonlarım korse olmadan rahat ilikleniyor hatta yanlardan elim bile rahat giriyor
Geçmiş oldun canımKızlar Nasılsıniz... bende bebislerimle ugrastim kızım hasta oğlum daçok yogundum giremedim bugün ilk bildirimimi yapamadım bu yüzden
2 gun once 76.5
Bugun76.3 çıktımilk bildirimim olsun
Haftaya hedefim 74.9 olmak
Gerçi 1.8 kılo var hedefıneBugünkü menüm mantıklı degil ama bütün hafta kaçamak yapmadım. Menülerim idealdi. Normalde benim daha önce 54,5 düştüğüm beslenme modeliyle gidiyorum. Daha dusuk kaloriler alırsam yeme krizlerim tetikleniyor.
Niye 100 gr az degil şöyle oluyor daha önce yaşadım 56 civarında 55 gecene kadar bir gün 100 gr veriyorum 2 gün sonra 400 gr sonra tekrar tartılinca 200 gr almış oluyorum vücudum düştükçe kendini korumaya alıyor. Son 6 aylık grafiğimi ekliyorum.
Benim vke değerimin ne kadar dusuk olduğunu görebilirsin.
Eki Görüntüle 2086449
Kulağa güzel bir şey gibi geliyor ama bilemedim abla bu vücut şaşırtmaya gelince acaba önümüzdeki hafta bir kaç gün kh yi mi kessem proteine agirlik falan mi versem beslenmemi nasıl değiştirebilirim aklıma pek fikir gelmiyorAnnem sen sıkılasmışın büyük ıhtımal kılo veremedın ama kas kütlen arttı
Yok Canım normalde İskender kim ben kimGerçi 1.8 kılo var hedefıne
Denedın basarılı buldunsa devam et tabi
İskenderı görünce belkı öyle düşündüm canım
Benim bıldıgım en ıyı yöntem dıyetı ve tartıyı herseyı 2 gün unutmanKulağa güzel bir şey gibi geliyor ama bilemedim abla bu vücut şaşırtmaya gelince acaba önümüzdeki hafta bir kaç gün kh yi mi kessem proteine agirlik falan mi versem beslenmemi nasıl değiştirebilirim aklıma pek fikir gelmiyor
O kesın yağ çok olunca vermesı daha kolay son 1-2 kıloya göreYok Canım normalde İskender kim ben kimbugün mecbur kaldım yedim.
Normalde karbonhidrat gramım 80-90 gr
İskender yerine bugün öylen karnabahar ve çorba yiyecektim. Yemekler arabada gitti döndü öylece..
Ah o 1,8 ne zor gidiyor bir bilsen. İnan yukarılarda kilo vermek daha kolay.
O zaman ben yıl başında birazcık abartayim ama azıcık belki fayda olurBenim bıldıgım en ıyı yöntem dıyetı ve tartıyı herseyı 2 gün unutman
Takıldıkça dırenecek beyın
Genelde dırenc kırmada yükleme yapılır canım
Birde sanırım bazı kelımelrın tam turkcelerı aklıma gelmıyor kusura bakmayın
Daralma degıl sıkılaşmaymış
Deneme yanılma yoluyla öğrenmek en ıyısıO zaman ben yıl başında birazcık abartayim ama azıcık belki fayda olur
Sutlac fena onun disindakiler oladar kotude degil caniMBaştan söyleyeyim kızlar menüm kötü
Akşamı yemek istemediler ev halkı
Gün tarzı bir şey oldu
Sabah30
1 mandalina
Dışardaydım geç geldim
Kahvaltı 11:00
1 yumurta
2 dilim peynirle omlet
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 tk marmelat
Yeşillik
13:00
Küçük bir kase sütlaç
1 dilim eski kaşar
16:00
1 portakal
Akşam 19:00
3 yk etli güveç(suyuna dokunmadım yağlıydı)
1 tabak kısır bol yeşillikli
Yürüyüş 45 dakika tempolu 30 dakika normal yürüyüş
2 lt ye yakın su
1 kupa 10 bitkili çay
Inşallah abla ya pazartesiden sonra değişiklikler yapacağım hem beslenmem de hem sporum daDeneme yanılma yoluyla öğrenmek en ıyısı
Kendını ve metonu cozersın bence
Benim bildiğim dede Sabah kahvaltı var bir dilim peynir bir dilim tam buğday ya da Çavdar ya da kepek ekmek bir haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık Diğer öğünlerde Ayran çorbası içinde dörder kaşık haşlanmış yeşil mercimek nohut bulgur iki adet salatalık rendelenmiş yarım kilo yoğurtla Biraz sulandırılarak çorba Hazırlanıyor kahvaltı en geç dokuz gibi sonra 12’den itibaren ikişer saat arayla akşam saat 8:00’de bitirilmek üzere çorba içiliyor çorba tuzsuz baharat konabilir şekerli her şey yasakYok kuzum çok eminim
9. Takımda bırı vardı o yapmıstı
2 günde 2.5 felan vermıstı
O verıncede çoğu yaptı
Ama gerı aldılar tabiiii
Evet canım üç günde iyi toparladım evet yarın oturmam var zaten en az kalori alacak şekilde atlatmam lazımPazartesiden beri iyi toparlamissin canim hafta sonuda dikkat etmek lazim ki cumalari hep mutlu olalim takimca.
Yuruye yuruye kondisyonun artacak canim sen onlari gecersin bile
Benimde kirilma noktasi 72 o kiloya geldigimde detokslardan birini yapmam lazim
Senin kilon da çok daha zor vki 19 mu Öyleyse çok az kuzum sen ne yapmaya çalışıyorsunYok Canım normalde İskender kim ben kimbugün mecbur kaldım yedim.
Normalde karbonhidrat gramım 80-90 gr
İskender yerine bugün öylen karnabahar ve çorba yiyecektim. Yemekler arabada gitti döndü öylece..
Ah o 1,8 ne zor gidiyor bir bilsen. İnan yukarılarda kilo vermek daha kolay.
Öyle canım ama öğlen yiyince miktarda az olunca içim biraz daha rahat şu anda karnım acıktı kızım elimden kısırı zor aldıSutlac fena onun disindakiler oladar kotude degil caniM
Uyuyorlar kaptancim oğlum iyi kızımda biraz iyi oldu çok şükür çok sağolGeçmiş oldun canım
Şimdi nasıllar
İle yararsa bende denerim canımBen bu gün ayran detoksu yapıyorum yarın da yapacağım bakalım ne olacak
Herşeyden azar azar denedim çok meze vardı ama yinede fazla yemedim :) karnım çok şişmedi bu iyi birşey bence :))Kapat gozlerini burnunu agzini yemiyomda yemiyom de :))
Kiz hic birsey yememissin zaten :)Selam kızlar. Bugün saçma sapan bi gün geçirdim. Haftaya perşembeye kadar eşim ve cocuk evde oluncak ve ne düzenli yemek ne spor olmayacak sanırım. Saat 10 da başladığım mantı yapımım öğlen 2 de anca bitti. Ben kaşındım ama
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta.Biraz peynir zeytin salatalık domates.
1 fincan sade nescafe
Öğle öğününü atlamışım.
2.3 kaşık yoğurt ve akşam yemeği niyetine 3 yemek kaşığı mantı. Aslında çocuğun tabağından artanı yedim daha doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?