Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar Nasılsıniz... bende bebislerimle ugrastim kızım hasta oğlum da çok yogundum giremedim bugün ilk bildirimimi yapamadım bu yüzden
2 gun once 76.5
Bugun76.3 çıktım ilk bildirimim olsun
Haftaya hedefim 74.9 olmak

Neden ki
Pko lular bıle yarım ila bır arası verıyor
Gormedıgım bırseymı yazdın rahatsızlığın yada ilaç etkısı felanmı
Bugünkü menüm mantıklı degil ama bütün hafta kaçamak yapmadım. Menülerim idealdi. Normalde benim daha önce 54,5 düştüğüm beslenme modeliyle gidiyorum. Daha dusuk kaloriler alırsam yeme krizlerim tetikleniyor.
Niye 100 gr az degil şöyle oluyor daha önce yaşadım 56 civarında 55 gecene kadar bir gün 100 gr veriyorum 2 gün sonra 400 gr sonra tekrar tartılinca 200 gr almış oluyorum vücudum düştükçe kendini korumaya alıyor. Son 6 aylık grafiğimi ekliyorum.
Benim vke değerimin ne kadar dusuk olduğunu görebilirsin.

Evet abla hatta genelde evin içinde giydiğim bir tayt var bu aralar belimden düşüyor ya da korsesiz iliklenmeyen pantolonlarım korse olmadan rahat ilikleniyor hatta yanlardan elim bile rahat giriyor
Annem sen sıkılasmışın büyük ıhtımal kılo veremedın ama kas kütlen arttı

Geçmiş oldun canım
Şimdi nasıllar

Gerçi 1.8 kılo var hedefıne
Denedın basarılı buldunsa devam et tabi
İskenderı görünce belkı öyle düşündüm canım

Annem sen sıkılasmışın büyük ıhtımal kılo veremedın ama kas kütlen arttı
Kulağa güzel bir şey gibi geliyor ama bilemedim abla bu vücut şaşırtmaya gelince acaba önümüzdeki hafta bir kaç gün kh yi mi kessem proteine agirlik falan mi versem beslenmemi nasıl değiştirebilirim aklıma pek fikir gelmiyor

Gerçi 1.8 kılo var hedefıne
Denedın basarılı buldunsa devam et tabi
İskenderı görünce belkı öyle düşündüm canım
Yok Canım normalde İskender kim ben kim bugün mecbur kaldım yedim.
Normalde karbonhidrat gramım 80-90 gr
İskender yerine bugün öylen karnabahar ve çorba yiyecektim. Yemekler arabada gitti döndü öylece..
Ah o 1,8 ne zor gidiyor bir bilsen. İnan yukarılarda kilo vermek daha kolay.

Benim bıldıgım en ıyı yöntem dıyetı ve tartıyı herseyı 2 gün unutman
Takıldıkça dırenecek beyın
Genelde dırenc kırmada yükleme yapılır canım
Birde sanırım bazı kelımelrın tam turkcelerı aklıma gelmıyor kusura bakmayın
Daralma degıl sıkılaşmaymış

O kesın yağ çok olunca vermesı daha kolay son 1-2 kıloya göre
Ama subat sonu mezun edelım senı

O zaman ben yıl başında birazcık abartayim ama azıcık belki fayda olur

Sutlac fena onun disindakiler oladar kotude degil caniM

Ha unutmadan kızlar
Sıze bıldırımde aksaklık olduğunda vs ulasabılmem ıcın telefonlarınızı bana yollarmısınız
Bugun bydelıkıza telle ulasabıldım mesela

Yok kuzum çok eminim
9. Takımda bırı vardı o yapmıstı
2 günde 2.5 felan vermıstı
O verıncede çoğu yaptı
Ama gerı aldılar tabiiii
Benim bildiğim dede Sabah kahvaltı var bir dilim peynir bir dilim tam buğday ya da Çavdar ya da kepek ekmek bir haşlanmış yumurta yeşillik domates salatalık Diğer öğünlerde Ayran çorbası içinde dörder kaşık haşlanmış yeşil mercimek nohut bulgur iki adet salatalık rendelenmiş yarım kilo yoğurtla Biraz sulandırılarak çorba Hazırlanıyor kahvaltı en geç dokuz gibi sonra 12’den itibaren ikişer saat arayla akşam saat 8:00’de bitirilmek üzere çorba içiliyor çorba tuzsuz baharat konabilir şekerli her şey yasak
Evet canım üç günde iyi toparladım evet yarın oturmam var zaten en az kalori alacak şekilde atlatmam lazım
Senin kilon da çok daha zor vki 19 mu Öyleyse çok az kuzum sen ne yapmaya çalışıyorsun
Sutlac fena onun disindakiler oladar kotude degil caniM
Öyle canım ama öğlen yiyince miktarda az olunca içim biraz daha rahat şu anda karnım acıktı kızım elimden kısırı zor aldı

Kiz hic birsey yememissin zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…