Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınn herkese mutlu ve güzel haftasonlarııı...
Dereceye giren arkadaşlarımı ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum umarım hepbirlikte nice nice güzel derecelerimiz olsun hepsi yağdan gitsinn

Sabah sporlari da yapilmis masallah
Ankara sabahlari cok soguk canim bu sabah da yagmurluydu
Hangi ildesin canim.
Vallahi spor çok iyi geldi benim için en güzel spor yürüyüş müthiş rahatlıyorum kayserideyim burada da hava soğuk Ankara gibi sanırım ama yağmur yok o yüzden yürüyüş rahat oldu

Kiz hic birsey yememissin zaten :)
Yaa sen öyle zannet. Şu an acayip vicdan azabı hissesiyorum. Arkadaşım o msjı yazdıktan sonra dışarı çıkalım dedi. O aç gelmiş. Bana bir ısrar bir ısrar. Salata malata yenecek yerde degildi. Zaten herşey domuz etli. Bende burger söyledim. Hepsini yiyemedim tabi mide tüm gün aç kalınca almadı. Yarısını yedim. Ama patatesten 7.8 tane götürdüm. Bi de yanına kocaman 2 bira içtim al sana tüm günün açlığı. Hayır diyetisyene Türkiyedeyken gitmiştim. Hem çok araştırmışsım da. Bünye aç kalınca stokluyo. Neyse yeni gün yeni başlangıç. Kahvaltı hazırlıyorum.

Canım aç kalma zaten.. hiç birşey yemezsen boş mide ile kilo vermiş gibi gözüksende yanıltıcı olur bir anda yediğin zamanda vücut hemen stoklamaya başlar.. İlk hafta bende çok yüklendim 1.200 vermiştim hoop fena hastalandım hiç tavsiye etmem.

Ben maydonoz limon detoksu yapıcam kızlar Spor olarakta yoga yapıcam

Bugün fazla yüklenmiyim kendime diyorum malum tatil mode on

Ben maydonoz limon detoksu yapıcam kızlar Spor olarakta yoga yapıcam

Bugün fazla yüklenmiyim kendime diyorum malum tatil mode on
Nasıl bir detoks bu acaba ben bir tane biliyorum ama aynısı mi emin değilim sadece sabah aç karnına yapılıyor rondodan geçirmeli

Arkadaşlar ödem çayı var mı bildiğiniz tavsiye edebilceğiniz? Emzirirken de kullanabileceğim

Anaaa yaramaz seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…