- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Niye takildik böyle yaBen de neredeyse 10 gündür kıpırdama yok ve bu sabah artı bile çıktım bilsem keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye takildik böyle yaBen de neredeyse 10 gündür kıpırdama yok ve bu sabah artı bile çıktım bilsem keşke
Bu durumu netten araştırdım normal bir süreçmişNiye takildik böyle ya
Bana da bi akıl verin ama uğraşıcam bise olmasın malum oğlum bırakmıyor :) yavaşladı kilo vermem ve iki gündür acayip ödemli hissediyorum
Evet alalım bazen kiloda bi değişiklik olmuyo benim ama inceliyorum nasıl oluyorsaAyyy ne güzel tebrik ederim canımm darısı bizim başımıza
Evet alalım bence deincelmemizi görmüş oluruz ben sabah ölçüp yazarım
![]()
Kiz o bendede var :) vicudum sekil aliyo ama eksilme gormiyorum cok ilgincEvet alalım bazen kiloda bi değişiklik olmuyo benim ama inceliyorum nasıl oluyorsa![]()
Benim bu hafta ki durumumKiz o bendede var :) vicudum sekil aliyo ama eksilme gormiyorum cok ilginc
ahahahha.. helloooo ben de Ankara'dayım şuan.. yılbaşına burada gireceğim.. hava soğuktu ama beklediğim kadar soğuk değildi sabah.. kar da göremedik diye üzülüyorum biraz..
Ben 12 aralikda olcu almistimÖlçü alalım her ay degerlendırelım mı dıye sormuştum kımseden ses çıkmamış
Canim bende vRim olcu aliminda gormeidm mesajlariniziBen 12 aralikda olcu almistim
Ilk baslangic kilom da yani
1 ay sonra yeniden alicam
Liste yapilicaksa verebilirim ben canim.
Cümlemize ınsallahSağlıkla ve Huzurla ....
Mutlu Seneler![]()
Hatika haber :) darisi basimaaa :)))Kızlar bugün elbise aldım ablam da vardı yanımda 38 beden biraz geniş geldi hatta![]()
Inşallah canımHatika haber :) darisi basimaaa :)))
Çok teşekkürlerBu durumu netten araştırdım normal bir süreçmiş
https://www.baskul.net/diyette-duraklama-doneminde-yapilmasi-gerekenler/