- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kez ben tıkınmıyorum:))Kızlar sesiniz soluğunuz azaldı tıkınıyomusunuzz kızlaarrr :)))
Rica ederim hepimiz bilginelimÇok teşekkürlergüzel bilgi
Ne kadar tıkınacağım desem de fazlasına vicdanım el vermiyor.Kızlar sesiniz soluğunuz azaldı tıkınıyomusunuzz kızlaarrr :)))
Amin canım hepimizin olsunTüm dileklerinizin gerçekleştigi musmutlu bir yıl sizlerle olsun kızlar![]()
Bu aksam menüleri çok merak ediyorumKızlarr bugün hiç giremedim misafirim varr bi ara menümü yazarım![]()
Merhaba ben 14.takımdan komşunuzBenim vermem gereken kilo 3 ama kilo vermiş olsam dahi vücudumu istediğim şekile gelmeden kendimi tamamlamış hissetmicem.. bayağı yolum var yani![]()
Bizim burda saat 7daha hersey hazir ama esim gelmedi daha isten bekliyorum gelsede yesek :)))Kızlar sesiniz soluğunuz azaldı tıkınıyomusunuzz kızlaarrr :)))
Helal sana :)Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğlen 17:00
7 zeytin
2 küçük dilim beyaz peynir
3 y.k menemen
2 tatlı taze sivri biber
2 çay
1 dilim kepek ekmeği
3 dolma
Akşam 1 kase yoğurt çorbası
5 yaprak sarma
Salata
Normal doğum yaptım.. arkadaş olduk bileMerhaba ben 14.takımdan komşunuz
İki gündür takip ediyorum sizi... Anladığım kadarıyla küçük bebeğiniz var sezaryen doğum mu?
Benim de oğlum 7aylık sezeryan doğum yaptım çok fazla kilom yok ama bende senin gibi göbekten şikayetçiyim gel arkadaş olalım![]()