- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Sen bide sporuma bakHelal sana :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bide sporuma bakHelal sana :)
TeşekkürlerNormal doğum yaptım.. arkadaş olduk bile![]()
Mekik, yüksek plank, şınav ağırlıklı egzersizler yapıyorum :) 23 aylık oğluşum.. 10 dak başladım artık 45 dak yapıyorum.. azar azar başlamak gerekTeşekkürler
Neler yapıyorsun göbekle ilgili? Bebeğin ne kadarlık?
Bende yapıyorum spor uzun zamandır mekik plank jillian abs videoları özellikle ama oğlum daha küçük olduğundan düzenli yapamıyorum işte senin oğlun büyümüş maşallah Allah bağışlasınMekik, yüksek plank, şınav ağırlıklı egzersizler yapıyorum :) 23 aylık oğluşum.. 10 dak başladım artık 45 dak yapıyorum.. azar azar başlamak gerekbir gün dinlenip ertesi gün devam et sonra arttır :)
Günaydın canım saat 8 de uyandım benKızlar uyanamadınız mı
Ben yürüyüşümü yapıp kayınvalideme geldim
Kahvaltı yaptıkşimdi Türk kahvemizi içicez
![]()
Çoğumuz fazl kaçırdık zatenGunaydin canlar bence bugun kilo bildirimi yapmayalim :))) fazla biraz fazla belkide cok fazla kacirmis olabulurim itiraf ediyorumama toparlarim bugun tekrar kaldigim yerden devam yeni yil herkesin evine huzur ve mutluluk getirsin kizi emzirdim geri yaticam valla :)))
Günaydın canım saat 8 de uyandım ben![]()
Süper erken kalkalım ki meto iyi çalışsın
Aaa senin demi bebişin vardı maşallahGünaydın kızlar iyi sabahlar.. ben sabah 8 de uyudum.. arkadaşlardayız, hunharca yılbaşı kutladık.. 8 de yattım 10 da bebeye mama hazırlamaya kalktık, 11 de uyandı, ben de o saatten beri ayaktayım.. ama onlar uyudu :) herkes derin uykuda..
2018 bize kalbimizden geçen güzellikleri versin.. enerjisi bol olan bir yıl olsun..
Biz yeni yıla girerken dağıttık ama maşallah sizler aynen devam ediyor gibisiniz.. ne güzel.. başladığı gibi güzel geçer inşallah.. öpüyorum sizleri..
Çok zor olacak cevabı ama tahmin ediyorumBilin bakalım yine kimin kilosu sabit çıktı![]()
Ben yaptım canım ama kilom hala sabit
Ben yaptım canım ama kilom hala sabit![]()
Bende salı ve çarşamba ayran detoksu yapacaktım sabit mi çıktı yaniBilin bakalım yine kimin kilosu sabit çıktı![]()
Yaaa niye öyle oldu ki canım..
Bak şimdi bende bu hafta yapacaktım ama emin olamadım
Gerçi daha öncekiler de 1.5-2 kg arası gitmişti
Tabi dikkat etmeyince geri almıştım![]()
Bu benim şu anki durumumla ilgili olabilir 66 benim için dönüm noktası onu asabilirsem aşağıya doğru inebilirim dediğim gibi ben de geçen sefer kilo vermiştim ama bu sefer olmadı. Siz denemek istiyorsanız deneyin. Herkesin bünyesi aynı değilBende salı ve çarşamba ayran detoksu yapacaktım sabit mi çıktı yani![]()