Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Beyaz Çay
Kahvaltı
lor peynirli krep ( 2 yk yulaf ezmesi 1 yumurta 3 yk yogurt) 25 gr lor peyniri
1 haslanmis yumurta
2 kiraz domates
20 gr lor peyniri
Ara
1/2 Yesil elma
5 badem
2 kaju
Ögle
3 yk kiymali bamya
100gr yogurt
1/2 çok tahilli ekmek
Aksam
150 gr haslanmis tavuk
kabak spagetti
1/2 cok tahilli ekmek
1 Yk makarna
100 gr yoğurt
Ara
5 fındık
5 Badem
Gece
yeşil çay
Genel
3.5 litre su
Spor
3 mil leslie (45 dakika)
45 mekik
45 saniye plank
afiyet olsun canım..kabak spagetti nasıl bişi
Günaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.
takipteyiz canım
Günaydinlar canlar güzel bir gün olsun hepimiz için
günaydın canım
ölçülü yemeyi öğrenmemiz lazım :KK70:
kesinlikle yoksa ideal kiloya ulaştıktan normal yeme düzenine geçtikten sonra kilo almak kaçınılmaz olur

günaydın bengicim

afiyet olsun canım..kabak spagetti nasıl bişi

takipteyiz canım

günaydın canım

kesinlikle yoksa ideal kiloya ulaştıktan normal yeme düzenine geçtikten sonra kilo almak kaçınılmaz olur

günaydın bengicim
kabağı değişik aletlerde spagetti şeklinde doğrayıp değişik soslarda pişirilmiş hali.
h_20171605_012509_GercekMutfak_kabak_spaghetti.webp

Canım bir tane kabagı sebze soyacağı ile önce ve uzun yani spagetti şeklinde soydum daha sonra 1 tk zeytin yağ ve 2 Yk su ile biraz kavurdum kapak yenecek kıvama gelene kadar sonra üzerine 100 gr kadar sarimsaklı yoğurt ekledim zerra zerra
sağol canım benim de kabağım var farklı tarifler arıyorum
kabağı değişik aletlerde spagetti şeklinde doğrayıp değişik soslarda pişirilmiş hali.
Eki Görüntüle 2091102
güzel görünüyor ..aslında böyle yediğimiz az kalorili besinleri değişik şekle sokup diyeti daha güzel hale getirebiliriz

Günaydın kızlar,
Bugün aksamda doğru sisen karnıma bir formül üretmeye çalışıyorum o yüzden bugünlük glütensiz ve kazeinsiz( süt ürünleri) besleneceğim.
Hadi hayırlısı
Sabah peynir yerine zeytin ve ceviz koydum.
Peynire bayılıyorum ama bir duruma bakacağım beni sisiren ne?
Eliminasyon diyeti deniyor buna. Aslında uzun zaman alıyor en az 1 aylık ama ben deneme yapıyorum.
Eşimin gluten hassasiyeti var canım bizde şişen rahatsızlık veren karnıyla bulduk.inşallah seninki öyle değildir çok zor çünkü

Günaydın kizceler.kizi kreşe bıraktıktan sonra simitciden gelen kokular beni kendine çekti ama aldim mi tabiki hayır şimdi kahvaltı mı yapıp spora baslayacagim
Tebrikler canımm güzel iradee ;)

Günaydinlar canlar güzel bir gün olsun hepimiz için
Günaydınnn
günaydın canımmm

kızlar günaydın herkese
inşallah herkesin keyfi huzuru yerindedir
benim bacağımda bayağı düzeldi..
yarından itibaren yürüyüşlere devam:halay::halay::halay:
Günaydın canım çok sevindimmm

Canım bir tane kabagı sebze soyacağı ile önce ve uzun yani spagetti şeklinde soydum daha sonra 1 tk zeytin yağ ve 2 Yk su ile biraz kavurdum kapak yenecek kıvama gelene kadar sonra üzerine 100 gr kadar sarimsaklı yoğurt ekledim zerra zerra
Bende de kabak vardı bu tarif çok iyi oldu yaparım bende inşallah ;)ellerine sağlık

Ben de bugün o sporu yapamadım vaktim kalmadı hem incelme programı vardı bugün benim haftaya kadar sen de iyi olursan onu haftaya bırakalım diyorum ben de bursaya döneceğim zaten canım daha rahat olur. Ama yarın yoga yaparım

Ben gün de 1.5 litre içiyorum :KK53:
Hadi ya az değil mi ? Spor yaparken ben belki bir litre içiyorumdur.. Bence sende daha fazla içiyosundur limonlu suları unutma :)

Kızlar ölçüm aldım

Göğüs: 91cm

Bel: 71cm

Göbek: 82cm

Kalça: 90cm (kalçam basenim yok biliyordum ama ideal ebatta olduğunu bilmiyordum :)))

Bende ki problemi daha net görmüşsünüzdür, göbek!! bu erimiş hali yani fena durumdaymışım :p

Back
X