Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben karın egzersizleri ve göğüs egzersizleri ağırlıklı çalışmalıyım artık .. belimi 10cm inceltmem ve göğüslerimi dikleştirmem lazım :)) yüksek plank ağırlıklı çalışma bulup şimdi girişicem :KK66:

Yeni önerilere açığım haaa bu arada 1000 kere twister! Bence gayet başarılı! Hasta hasta yapmaya devam ettim çokta zorlamadım kendimi hani :KK66:

Kizlar bugun yemekhanede ogle yemeginde yemegin yaninda portakal vardi.yemedim ama yanima aldim. Saat 16 gibi ara ogun olarak tuketebilir miyim? Yoksa hiç mi yemeyim?
yiyebilirsin. gün içinde fazla karbonhidrat ve meyve tüketmediysen ara öğün olarak neden olmasın ama yanına protein veya yağ koymazsan seni acıktırır.
protein
1 bardak süt 200 gr
1 bardak ayran 200 gr
1 bardak kefir 200 gr
30 gr peynir
yağ
10 fındık
10 badem
2 ceviz

Kizlar bugun yemekhanede ogle yemeginde yemegin yaninda portakal vardi.yemedim ama yanima aldim. Saat 16 gibi ara ogun olarak tuketebilir miyim? Yoksa hiç mi yemeyim?
Gün içi çok yedınse ara öğün gerekmez bence
Ama az yedın ve aksama dayanamayacak gıbıysen yıyebılırsın
Ama büyükse portakal yarısını ye bence

senin durumun farklı inantçı karın yağlanmalarının çözümü karbonhidrat ve şekeri azaltmaktan geçir. :KK70: sana meyve yeme demem diğerlerinin yemeyeceği anlama gelmiyor ki :KK70:
Birşey kalmamış pek zaten 10 cm incelmek bir aylık düzgün bir egzersiz ve diyete bakar.. çok az kaldı.. ben sporumu yapıyorum şimdi :KK55:

Ye canım Bengi__ Bengi__ yeme diyecek ama sen aldırış etme ye :)))

yiyebilirsin. gün içinde fazla karbonhidrat ve meyve tüketmediysen ara öğün olarak neden olmasın ama yanına protein veya yağ koymazsan seni acıktırır.
protein
1 bardak süt 200 gr
1 bardak ayran 200 gr
1 bardak kefir 200 gr
30 gr peynir
yağ
10 fındık
10 badem
2 ceviz

Gün içerisinde fazla karbonhidrat tüketmedim. Sadece sabah bir tane yaprak sarma yedim. O da akşam yemeyim ve nefsim körelsin diye. Yarım veya daha az yiyeceğim çünkü kendisiyle bakışıp duruyoruz. İş yerinde zor durumda kalırsam diye çiğ fındık almıştım.7-8 tane de fındık yiyeceğim. Teşekkürler fikir verdiğiniz için.

Gün içi çok yedınse ara öğün gerekmez bence
Ama az yedın ve aksama dayanamayacak gıbıysen yıyebılırsın
Ama büyükse portakal yarısını ye bence

Gün içerisinde çok birşey tüketmedim canım. Normal günlük tüketimim nasılsa öyle yedim. Akşama rahat dayanabilirim onda sıkıntı yok. Normalde ara öğün pek yapmıyorum. Ama çok içim gitti. Yarısını veya daha azını yiyeceğim. Zaten büyük değil.

eşimin tel bozuldu benimkini aldı giremedim kaç gündür buraya. laptopıda gaspetti ancak yazabiliyorum.

menüler sabahlar aynı

akşamlar birinde evde kendi yaptığım patlıcan yemeğini yedim dün akşam dışarda yedim 150 gr kuzu pirzola 100 gr kuzu şiş salata cacık ve kızarmış köy ekmeği yedim acılı ezme verdiler 2 3 dilim kadar yedim sanırım. dayanamadım napim :110:

spora devam callanetics te dün 3. günümdü fenalardayım :))) böyle devam etmek istiyorum bakalım bir süre daha her gün daha kolay oluyor hareketleri yapmak :)

kalori ve dengeyi yakalarsan her gün 1 öğün olarak tüketebilirsin.
1 ekmek, 1 süt, 1 meyve 1 kuruyemiş içeriyor.
Ayy ben yanında küçük bir muz yedim fazla mı olmuş o zaman canım
Bundan sonraki ara öğünümde ne tüketsem ki

eşimin tel bozuldu benimkini aldı giremedim kaç gündür buraya. laptopıda gaspetti ancak yazabiliyorum.

menüler sabahlar aynı

akşamlar birinde evde kendi yaptığım patlıcan yemeğini yedim dün akşam dışarda yedim 150 gr kuzu pirzola 100 gr kuzu şiş salata cacık ve kızarmış köy ekmeği yedim acılı ezme verdiler 2 3 dilim kadar yedim sanırım. dayanamadım napim :110:

spora devam callanetics te dün 3. günümdü fenalardayım :))) böyle devam etmek istiyorum bakalım bir süre daha her gün daha kolay oluyor hareketleri yapmak :)
Canım tebrikler nasıl gidiyor zorlandın mı yaparken sporu hangi videodan yapıyorsun

Karın kaslarını çalıştır egzersizini yaptım 15dak 60kcal yaktım.. incelme programı yapıcam 7 dak’da 40 kcal harcıcam.. ettimiii 100!!

Sonra 1000 kere twister ;)

Bu arada meditasyon müzikleri programı harika arka fonda çalarken egzersizimi yapıyorum :KK73:

Ayy ben yanında küçük bir muz yedim fazla mı olmuş o zaman canım
Bundan sonraki ara öğünümde ne tüketsem ki
bütün gün yediklerine bir bakmak lazım. hem içine kuru kayısı koyup yanında da muz mu yedin. kayısı yoktu sadece muz mu vardı?

Canım tebrikler nasıl gidiyor zorlandın mı yaparken sporu hangi videodan yapıyorsun

Sağol canım biraz zorluyor 1 saatlik olan videoyu açıyorum diğeri 1 buçuk saat onu daha izlemedim bile. 1 saat nasıl geçiyor anlamıyorum gerçekten çok ilginç. Ama kaslar nasıl çalışıyor sana sonuna kadar hissettiriyor. Sonuna kadar yapamadığım karın egzersizleri var her gün biraz daha artıyor :) diğerleri biraz daha kolay. Spor salonlarında ki ağırlık çalışan adamlar gibi bağır çağır yapıyorum eşim bana çok gülüyor :))

Kızlar çok afedersiniz ama bende kabızlık sorunu var kayısı çayı içiyorum ama ona rağmen yinede oluyor. Nasıl normale döner

menüler sabahlar aynı

Canım o sporuda bugün şey edicem :))))) şuan attığım teri hayal dahi edemezsiniz, iyileşmemi hızlandıracağına eminim.. nerden indirdin :)) bende yapiimmm süper esneğim bale bile yaparım :P

Kızlar çok afedersiniz ama bende kabızlık sorunu var kayısı çayı içiyorum ama ona rağmen yinede oluyor. Nasıl normale döner
daha fazla yeşillik, akşamları yatarken keten tohumu yağı içebilirsin.
doğal güneşte kurutulmuş (günkurusu değil) kayısılar var onları sıcak suda 1 saat bekletip yatarken suyunu içip kendisini yiye bilirsin.

Tatlım bende şu 10 saatte 10 yaş gençleş vdeosu var ya onu yapmaya başlamayı düşünüyorum ama şu an leslie yapıyorum. Birgün leslie bir gün callanetics yapsam olur mu ? Yoksa callaneticse başlayınca ona devam etmek daha mı iyi olur ?

Back
X