Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tüm gün üç yumurtamı :)) hani insan bir tesiste olsa dinlene dinlene yapsa neysede benim gibi çalışan anneler için zor harcadığım enerjiyi tahmin dahi edemezsiniz. Kendi adıma pek sağlıklı bulmuyorum bu tür diyetleri..
Haftada 2 gün canim 2 gün yapamazsam 1 gün yapıyorum ödem attiryo :))

Ben ortalığı bir topliyim biraz spor yapayım sonrada.. philosophergirl philosophergirl en güzel 10 hareket yapıcam sende yapsana ahahaha :))) şaka şaka ben bugün o kadar ağırını yapamayabilirim, yeni bir antrenman gelmişse onu deneyebilirim :KK62:
Ben iki gün incelme programını yapamadım bu gün onu yapacağım 45 dakika falan o yüzden yapamam yapamam
:p

Bu incelme programi dediğinız ne kızlar bende 3 hafta bolca spor yapacagimda bi bakayım ona da
Bir uygulama var canım içerisinde bir sürü spor var orada var 6 haftalik incelme programı onu yapıyorum ben kendine göre ayarlıyorsun ister hafta da 2 gün ister daha fazla ben mesela gün aşırı ayarladım. Bu gün yapınca 3 hafta bitmiş olacak

Bir uygulama var canım içerisinde bir sürü spor var orada var 6 haftalik incelme programı onu yapıyorum ben kendine göre ayarlıyorsun ister hafta da 2 gün ister daha fazla ben mesela gün aşırı ayarladım. Bu gün yapınca 3 hafta bitmiş olacak
Bulmaya calısayim hemen bende baslarım bugün :super:

Bizim grup diğer diyet gruplarına göre aktif değil ya
Hoş geldin :)

Seni baya bekledik.. inşallah bir daha olmaz.. diyetine devam etmene de çok sevindim.. sen hedef kilona bu cuma gelirsn sanırım :) mezun ederiz seni..

Aktiflik konusunda önerin nedir? Diğer gruplarda gördüğün de biz de olmayan? Biz de yapalım iyi olur..

Merhaba kızlar.. nasıl bir pazar bol dinlenmeli.. arkadaşlardan yeni döndük, göveç yapıyorum ama sanırım 9a kadar anca pişecek sanırım :))))

Bugün spor yok izin verdim kendime.. yarın sabah yaparım yine, akşama konser var gidemem.. salıya kalır yine..

Benim yarışma arkadaşlarım ne yapıyor bakiiim?

Hoş geldin :)

Seni baya bekledik.. inşallah bir daha olmaz.. diyetine devam etmene de çok sevindim.. sen hedef kilona bu cuma gelirsn sanırım :) mezun ederiz seni..

Aktiflik konusunda önerin nedir? Diğer gruplarda gördüğün de biz de olmayan? Biz de yapalım iyi olur..
Hoş buldum ❤❤
Biraz yavaş gidiyor ya belki bu hafta olmaz hedef.

Ya diğer takımlarda şunu gördüm onlar normal de yazıyor genel herşeyi biz menü kilo bildirimi bir iki yorum bu kadar :110:

Hoş buldum ❤❤
Biraz yavaş gidiyor ya belki bu hafta olmaz hedef.

Ya diğer takımlarda şunu gördüm onlar normal de yazıyor genel herşeyi biz menü kilo bildirimi bir iki yorum bu kadar :110:
Herşeyden kastını anlayamadım ama sen başla bakalım ona bakarak devamı gelir belki :) nasılsa buradasın :) ama bir daha ban yememeye çalış rn azından mezun olana kadar :) sonra grup üyelerimiz az kalınca üzülüyoruz biz..

Bu günkü menüm
Sabah-öğlen 12:00
1 yumurta 1 çk tereyağı ile tavada
1 yk çemen
3 siyah 7 yeşil zeytin
1 tk tahin-pekmez
2 dilim eski kaşar
1 dilim Beyaz peynir
1.5 dilim köy ekmeği
1 dilim yağsız pastırma
Domates salatalık yeşil biber

18:30 akşam
250 gr hamsi fırında yağsız
Salata
Şalgam

Gün boyunca
2 lt su
Yeşil çay
1 saat yürüyüş

Herşeyden kastını anlayamadım ama sen başla bakalım ona bakarak devamı gelir belki :) nasılsa buradasın :) ama bir daha ban yememeye çalış rn azından mezun olana kadar :) sonra grup üyelerimiz az kalınca üzülüyoruz biz..
Canim ban yememeye çalıştım da yedim malesef :D

Menüm
Sabah 1 haşlama yumurta detoks suyu

Akşam 1 kase yulaf ezmeli yoğurt
2 hurma detoks suyu

1 küçük dilim pasta :(
Eşim rahat birakmiyo kızlar
1 buçuk litre detoks suyu

Spor yapamıyorum kızlar bayağıdir oğlum hasta olmuştu huyu değişti yapışık geziyoruz

Bu günkü menüm
Sabah-öğlen 12:00
1 yumurta 1 çk tereyağı ile tavada
1 yk çemen
3 siyah 7 yeşil zeytin
1 tk tahin-pekmez
2 dilim eski kaşar
1 dilim Beyaz peynir
1.5 dilim köy ekmeği
1 dilim yağsız pastırma
Domates salatalık yeşil biber

18:30 akşam