- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Hoşgeldin cuma listede vardın halaKızlar umarım takimdan atilmadim
Benim ban senelik sürdü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin cuma listede vardın halaKızlar umarım takimdan atilmadim
Öğlen öğünü makarna kahvaltı ve akşam protein varAz önce baktım makarna diyetine güzel görünüyor sadece öğlen peynirli makarna var![]()
Çok dikkat etmen lazım gram gram veriyoruz kilo kilo geri geliyor.cuma akşamı küçük bir dilim ıspanaklı kek yedim küçücük şey 225 kalori çıktı hesabıplayıncaIyi geceler kızlar bugün esimin doğum günüydü aksama kadar hazirlik yaptim o işteyken sonra yaptiklarimdan yedim afiyetleyarın çok dikkat edecem bir süru şey arttı ustelik komşulara daģıtmam lazım yoksa pazartesi facia olacak . Simdi uyumadan 3 mil leslie yapacam insallah eritirim yediklerimi
Afiyet olsun kuzum akşama o kadar spor da yaparak zor olmadı mı o kahvaltıylaBenim menü;
Sabah; 1 yumurta ve beyaz peynirden omlet, 2 adet yaprak galeta, 7 zeytin
Öğlen; yok
Akşam; 1 deniz levreği fırında, salata, biraz meze,1 bardak şalgam
Su; 3 lt
Spor; 1 saat 50dk spor salonunda çalışma
Bende aynı şeyi söylemiştim kerneary sanırım atom karıncaAbi bin tane 6-7 dakika mu sürüyor.. saniyede 1 yapsan diye düşündüm bir sürü dakika yapar.. sen bu videoya göre baya hızlı yapıyorsun sanırım
Sabah kahvaltı ve akşam var bu diyette makarna diyetinde..ama bilemedim bana pek kilo verdirir gibi gelmedi canımoh afiyet olsun :)) benim koca akşam eve elinde ekmekle geldi bakalım nasıl olacak
işte bunun şartı 8 dk haşlayıp yağsız sos yapmak.
yaparken bende bayıldım
ay ben ölürüm açlıktan. arada da pirinç haşlarım ton balığıyla yerim yumurta haşlarım olmaz mı ki
akşamda var. sos peynirle oluyor ketçap yerine domates sosuyla oluyor ton balık fln. ağsız olmalı ve 8 dk haşlanmalıymış
afiyet olsun bakalım kaç günde yakacaksın
anam oturarak ne olur ki bunla ağırlık kaldırıyor musun bari
canım bugün çok az yemişsin sanki güne geç mi başladın benim gibi yoksa. hep erken kalkıyorsun da..
Afiyet olsun canım sporunda süpermenüm..
kahvaltı öncesi sirkeli ılık su
sabah
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 yk kadar tuzsuz lor
salçadan sos
2 büyük bardak çay
ara
2 ceviz
1 süt çubuğu peynir
1 kupa ballı süt
akşam
2,5 kırmızı biber konserve
3 yk yoğurt pul biber
2 yk tuzsuz lor
ara
1 süt çubuğu
1 küçük muz
4 çiğ fındık
1.5 su 1 lt gano çay
spor
1 saat callanetics
8 dk interval cardio (25 dk idi 8 dk dayanabildim)
Bugün dikkat et canımKızlar ancak girebildim misafirim vardı benimde hızlıca okudum yazdıklarınızı ama yorum yapamadım kusuruma bakmayın.
Artik 5 gunluk diyetim bittigine gore Bugünkü menumu yazayım.
Sabah 11 de kahvaltı
1 tam buğday ekmek
1 dilim peynir
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 adet sucuk
2 tanecik patates
Çay
Aksam 7 de
1kase mercimek çorbası
4 köfte yemeği
1 tam buğday ekmeği
Malesef misafirim olduğu için dayanamadım ikram getirdikleri baklavalar 1 tane yedim...ve malesef çok küçük bir dilim pasta yedim..epeydir yemiyorum ama bu seferlik mazur görün ins.telafi edeceğim. Hayırlı akşamlar...
Evet canım nördün de bu kadar ban yedin:)Kızlar umarım takimdan atilmadim
Kolay gelsin canım inşallah dersin çok değildirGünaydın kızlae bugün güne erken basladım iş var üstelik![]()
Haklısın gram gram verip kilo kilo alıyoruz valla dün diger ögünlerde dikkat etmistim sadece aksam biraz fazla yedim. Eşim çok yemedin bisey olmaz o kadardan dedi ama benim midem küçüldý heralde tıka basa yemis gibi oldumÖğlen öğünü makarna kahvaltı ve akşam protein var
Çok dikkat etmen lazım gram gram veriyoruz kilo kilo geri geliyor.cuma akşamı küçük bir dilim ıspanaklı kek yedim küçücük şey 225 kalori çıktı hesabıplayınca
Afiyet olsun kuzum akşama o kadar spor da yaparak zor olmadı mı o kahvaltıyla
Bende aynı şeyi söylemiştim kerneary sanırım atom karınca
Sabah kahvaltı ve akşam var bu diyette makarna diyetinde..ama bilemedim bana pek kilo verdirir gibi gelmedi canım
Afiyet olsun canım sporunda süper
Bugün dikkat et canım
Evet canım nördün de bu kadar ban yedin:)
Hoş geldin
Kolay gelsin canım inşallah dersin çok değildir
Canım eminim spor hocan vardır ama söyle yapsan daha iyi olur.Günaydın dicem ama saat 3 olmuş bile..
Ben sabah 7:30 da kalktım. 8 de spordaydım. Yanıma bir kupa kahvemi aldım.. önce 50dk yürüdüm ve kahvemi içtim.. arkadan 1 saat direnç yaptım.. saat 10 da çıktım salondan ama kaslarım titriyordu.. akşam arkadaşlara gidicez, gittim kızına küçük bir hediye aldım, eve gelirken alışveriş yaptım, kocam uyanmış onunla kahvaltı yaptık. Azıcık fazla yedim galiba, o nedenle bugün 2 öğün yapıcam zaten saat aralarım tutmuyor 3 öğüne.. bir sürü daha işle ilgili çalıştım, evi toparladım, duş aldım, eksik kalan sularımı içiyorum..
Akşam arkadaşlarda kalırız muhtemelen yazamazsan merak etmeyin..
Durum sadece eksik kalori almak. Yanı harcadığın az kalori almak. Ama makarna yersen seni acıktırır. Daha çok sey yemek istersin.makarna diyeti diye bişe varmış bi gördüm ben şokeğer makarnayı usulünce haşlar ve sağlıklı soslarla yersen kilo verdiriyormuş
tam bana göre
makarna istiyorum makarnaaaaa
![]()
MB diyetime pek yorum yapamıyorum çünkü kişiye özel ve değişikliği kaldırmıyor. Bol proteinli bir menü olmuş afiyet olsun. MB yapıyor olmasan söyle derdim. Biraz az olmuş. 1000 kalori civarında metabolizma hızından dusuk kalori almamak lazım. Öğlen lor yanında 2 ceviz yiyebilirdin. Ama kaçamaksız Harika gidiyorsun kac kilo oldun?Menü gelsinBengi__ yorum istiyom
8.30
3 yumurta beyazi 2 sarisi 120 gr Mozzarella li omlet
17.00
Salata buyuk Bir Tabak
Izgara et doyana kadar yedim
4 lt su
Dengeli düzgün bir diyet yap lütfen o zaman ekmek hakkı icin 2 yk makarna yiyebilirsin. Tek besine dayalı sok diyetlere bakma artık.Az önce baktım makarna diyetine güzel görünüyor sadece öğlen peynirli makarna var![]()
92 cıvarıyım teşekkür ederımMB diyetime pek yorum yapamıyorum çünkü kişiye özel ve değişikliği kaldırmıyor. Bol proteinli bir menü olmuş afiyet olsun. MB yapıyor olmasan söyle derdim. Biraz az olmuş. 1000 kalori civarında metabolizma hızından dusuk kalori almamak lazım. Öğlen lor yanında 2 ceviz yiyebilirdin. Ama kaçamaksız Harika gidiyorsun kac kilo oldun?
Afiyet olsun cok sağlıklı menü olmuşGunaydin kizlar hayirli pazarlar
Kahvaltimi yaptim en sagliklisindan
2 haslanmis yumurta 1 salatalik
1 cay kasigi tahin pekmez
1 tatli kasigi lor
Simdi cay keyfizamani
Öyle oldu sankiKızlar umarım takimdan atilmadim
Abla yazdım ya burayaDELIveCesur bır mesajda 15 gündür senı bekleyen takımına yazsaydın ya canım
Bdv askına 15 gün banlandın çıkar çıkmaz yıne Orayamı gıttın
Bozuldum doğrusu duvarını okudun yazdıklarımı
Kılondan bır haber vereydın ıkı haftadır bıldırımsız yazdımızı bır gorseydın keşke......
Diyette devam ettin mi canım kilo durumu nasılAbla yazdım ya buraya
Hoş buldum canim ben daha yeni uyandım :))Hoşgeldin cuma listede vardın hala![]()
Uzun hikaye kuzum bir kaç arkadaş birlikte yedik birlikte döndükÖğlen öğünü makarna kahvaltı ve akşam protein var
Çok dikkat etmen lazım gram gram veriyoruz kilo kilo geri geliyor.cuma akşamı küçük bir dilim ıspanaklı kek yedim küçücük şey 225 kalori çıktı hesabıplayınca
Afiyet olsun kuzum akşama o kadar spor da yaparak zor olmadı mı o kahvaltıyla
Bende aynı şeyi söylemiştim kerneary sanırım atom karınca
Sabah kahvaltı ve akşam var bu diyette makarna diyetinde..ama bilemedim bana pek kilo verdirir gibi gelmedi canım
Afiyet olsun canım sporunda süper
Bugün dikkat et canım
Evet canım nördün de bu kadar ban yedin:)
Hoş geldin
Kolay gelsin canım inşallah dersin çok değildir